• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت شخصی «ابوالخطایا» به اسم «مزخرف»!

mozakhraf

Registered User
لایک‌ها
69
راستش تو هر سایتی کامنت می‌ذاشتم (از بی‌بی‌سی فارسی تا رجانیوز!)، تو 70 درصد مواقع نظر من منتشر نمی‌شد. از بس که واسه «خودم» فکر می‌کنم و هیچ همفکر دیگه‌ای ندارم! این شد که تصمیم گرفتم حالا که هیشکی برای نظرات من تره خورد نمی‌کنه، حداقل خودم واسه خودم خورد کنم! برای همین «مزخرف» رو راه انداختم تا بنگاه حرف و نظرپراکنی من بشه!

http://www.mozakhraf.ir
سایت شخصی مزخرف من!

من از بچگی از حرف‌های قلنبه سلنبه و ثقیل بدم می‌اومد؛ خوندن کتاب‌های این‌جوری برام سخت و آزاردهنده بود؛ وقتی یه سخنرانی می‌شنیدم که طرف خیلی عصا قورت داده نشسته بود، یواش یواش حرف می‌زد، حرفاش همه انتزاعی و بدون مثال و حکایت بود، اعصابم خورد می‌شد…

برای همین سعی کردم خودم این‌طوری نباشم. حتی اگه یه مطلب سنگین و فکری بشنوم؛ سعی می‌کنم برای خودم طوری تعریفش کنم که کاملاً کوچه-بازاری بشه.

اگه شما هم مث من فکر می‌کنید، شاید بد نباشه کانال تلگرام شخصی من رو دنبال کنید.
mozakhraf-telegram-channel-2.png

mozakhraf

Registered User
لایک‌ها
69
چرا پرشین تولز اینجوریه؟! من 3-4 تا پست می زنم ولی تعداد نوشته هام فقط یکی اضافه می شه!
نگاه می کنم هیچکدوم حذف نشدن ولی تعداد نوشته ها رو دو سه تا در میون حساب می کنه!

mozakhraf

Registered User
لایک‌ها
69
بالآخره کتابم درباره حجاب منتشر شد.
خیلی سال بود که نوشته بودمش اما یه گوشه خاک می خورد.

هنوز معروف نشده ولی اون چند نفری که خوندن، گفتن که تا حالا شبیه این کتاب درباره حجاب ندیدن و براشون شیرین و جذاب بوده.
امیدوارم کسی که به دردش می خوره استفاده کنه و بخونه.

لینک دانلود کتاب حجاب من:
آخه حجاب به چه دردی می خوره؟

behzad74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . سایتتون رو دیدم . موفق باشید ابوالخطایا جان ;)

بالا