• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت شرکتی ؟؟

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
سلام.

برای سایت یک شرکت بازرگانی که درحال حاضر هزینه زیادی هم نمیخواهیم برای آن انجام بدیم چه پیشنهادی دارید ؟

سی ام اس های رایگان و استفاده از قالب اختصاصی؟
سایت سازهایی که در حال حاضر وجود دارند؟
یا پیشنهاد دیگری دارید؟

لطفا در صورت امکان شرکت خدمات دهنده را هم معرفی کنید یا لااقل پ.خ بدید.

یه چیزی حدود 30 یا 40 تومان بیشتر نمیخواهیم خرج کنیم و البته ترجیحا سیستمی باشه که بتونیم در اینده در صورت نیاز با پرداخت هزینه امکاناتش را افزایش دهیم.

** چند زبانه بودن سیستم مهمه و از این نظر میخواهیم محدودیتی نداشته باشیم و هر تعداد زبان که خواستیم اضافه کنیم**

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
با 30 تا 40 هزار تومان فقط میشه از CMSهای آماده و یا HTML استفاده کرد. چون فکر کنم الآن با 30.000تومان فقط Header سایت رو طراحی می کنند. پس بهتره برید دنبال CMSهای آماده.

بعد باید مشخص بشه فعالیت شرکت در چه زمینه ای است؟ آیا مرتباً احتیاج به آپدیت داره یا سالی یکبار هم بروز نمیشه؟

اگه احتیاج به آپدیت آنچنانی نداره با توجه به بودجه ای که گفتی پیشنهاد میشه، فقط از HTML استفاده کنید.

پ.ن: نمیدونم چرا سایت 90درصد شرکتها رو با جوملا طراحی می کنند!؟ فکر کنم با CMSهای بهتری هم بشه کار کرد.

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
با 30 تا 40 هزار تومان فقط میشه از CMSهای آماده و یا HTML استفاده کرد. چون فکر کنم الآن با 30.000تومان فقط Header سایت رو طراحی می کنند. پس بهتره برید دنبال CMSهای آماده.

بعد باید مشخص بشه فعالیت شرکت در چه زمینه ای است؟ آیا مرتباً احتیاج به آپدیت داره یا سالی یکبار هم بروز نمیشه؟

اگه احتیاج به آپدیت آنچنانی نداره با توجه به بودجه ای که گفتی پیشنهاد میشه، فقط از HTML استفاده کنید.

پ.ن: نمیدونم چرا سایت 90درصد شرکتها رو با جوملا طراحی می کنند!؟ فکر کنم با CMSهای بهتری هم بشه کار کرد.

از پاسختون ممنونم

سایت اپدیت زیادی نداره وبالاخره اینجور هم نیست که سالی یک بار اپدیت بشه پس به نظرم همون سی ام اس فکر خوبی باشه.

پیشنهاد شما چه سی ام اسی هست؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
Nuke ، جوملا به علت ماژولار بودن
وردپرس به علت انعطاف پذیر بودن

این 3 تا اسکریپت پشتیبانی قوی دارند و در آینده مشکلات کمتری خواهید داشت. ولی اگه مشخص می کردید که فعالیت شرکت در چه زمینه ای هست، بیشتر میشد راهنمایی کرد.

--------------------------

برای چند زبانه بودن باید منظورتون رو دقیق تر بیان کنید: کدوم حالت مد نظرتون هست؟
الف) منظورتون اینه که بخش Fa و En و Ar همگی یک محتوا دارن (مثلاً فارسی) و فقط امکانات سایت (مانند دکمه جستجو، پیغام های خطا و ...) چند زبانه است؟
ب) منظورتون اینه که مطالب به فارسی نوشته و برای سایر زبانها از مترجم گوگل استفاده میشه.
ج) منظورتون اینه که برای هر زبان ممکنه مطالب متفاوتی نوشته بشه و بخش های زبان های مختلف همگی از هم جدا هستند.

Last edited:

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
Nuke ، جوملا به علت ماژولار بودن
وردپرس به علت انعطاف پذیر بودن

این 3 تا اسکریپت پشتیبانی قوی دارند و در آینده مشکلات کمتری خواهید داشت. ولی اگه مشخص می کردید که فعالیت شرکت در چه زمینه ای هست، بیشتر میشد راهنمایی کرد.

--------------------------

برای چند زبانه بودن باید منظورتون رو دقیق تر بیان کنید: کدوم حالت مد نظرتون هست؟
الف) منظورتون اینه که بخش Fa و En و Ar همگی یک محتوا دارن (مثلاً فارسی) و فقط امکانات سایت (مانند دکمه جستجو، پیغام های خطا و ...) چند زبانه است؟
ب) منظورتون اینه که مطالب به فارسی نوشته و برای سایر زبانها از مترجم گوگل استفاده میشه.
ج) منظورتون اینه که برای هر زبان ممکنه مطالب متفاوتی نوشته بشه و بخش های زبان های مختلف همگی از هم جدا هستند.

منظورم از چند زبانه به این شکل هست که نوشته ها و دکمه ها و اجزا به زبانهای مختلف ترجمه بشوند ولی در عمل شکل و ساختار و متون همه یکی بوده ولی به زبانهای مختلف.

شرکت بازرگانی هست ونیاز به صفحاتی برای معرفی، فعالیتها، تماس و... داریم و همچنین بخشی برای معرفی محصولات.

نظرتون راجع به دیتالایف چییه؟

وردپرس یه کم بیشتر به درد وبلاگنویسی میخوری تا سایت، نظرتون چیه؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
دیتالایف هم خوبه. تنظیمات سئو خوبی هم داره. در نسخه فارسیش تمام language ها به جز فارسی حذف شده است که خودتون باید مجدداً language هایی رو که میخواهید اضافه کنید. فقط تست نکردم که میشه منوی تغییر زبان رو در صفحه اول گذاشت یا نه، به طوری که بازدیدکننده بتونه زبان رو انتخاب کنه. (ولی احتمالاً باید بشه)

اما در مورد Nuke مطمئنم که میشه منوی زبان رو در صفحه اول قرار داد تا بازدیدکننده زبان مورد نظرش رو انتخاب کنه.

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
دیتالایف هم خوبه. تنظیمات سئو خوبی هم داره. در نسخه فارسیش تمام language ها به جز فارسی حذف شده است که خودتون باید مجدداً language هایی رو که میخواهید اضافه کنید. فقط تست نکردم که میشه منوی تغییر زبان رو در صفحه اول گذاشت یا نه، به طوری که بازدیدکننده بتونه زبان رو انتخاب کنه. (ولی احتمالاً باید بشه)

اما در مورد Nuke مطمئنم که میشه منوی زبان رو در صفحه اول قرار داد تا بازدیدکننده زبان مورد نظرش رو انتخاب کنه.

فرض کنید اون موضوع انتخاب زبان در صفحه اصلی را به نحوی در دیتالایف رفعش کنم یا شاید هم به قول شما خود سیستم داشته باشه.

با این اوصاف پیشنهاد شما بین نیوک و دیتالایف و جوملا کدومه؟

وردپرس را من خودم گذاشتم کنار چون بیشتر یه وبلاگ میشه نوشت تا یک سایت شرکتی.

اگر از تجربم بخوام بگم، تقریبا با هرسه و خصوصا دیتالایف تا حدودی کار کردم و دیتالایف واقعا روان و اسان هست و قبلا که پشتیبانی خوبی داشت ولی حالا نمیدونم.

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
وردپرس(افزونه هاي زياد و كاربردي انعطاف پذيري بالا و ... ) رو پيشنهاد مي كنم حدالامكان اگه با وردپرس نياوردين بالا سايت رو با جوملا بيارين چون قالب هاي زيادي داره و شما مي تونين خيلي راحت قالباشو خودتون راست چين كنين

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
وردپرس(افزونه هاي زياد و كاربردي انعطاف پذيري بالا و ... ) رو پيشنهاد مي كنم حدالامكان اگه با وردپرس نياوردين بالا سايت رو با جوملا بيارين چون قالب هاي زيادي داره و شما مي تونين خيلي راحت قالباشو خودتون راست چين كنين

ممنون از توضیحاتت

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
برای جوملا یه سرچ کردم چندین پشتیبان دیدم.

کدومشون بهتره و جریان اینا از چه قراره؟

بالا