• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت فروشگاهی و تفریحی یافت آباد

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
ویرایش..............

Last edited:

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
قیمت پایه کاهش داده شد...اگه خریدار باشی بدلیل نیاز مالی بیشتر هم راه میام سر قیمت.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
برادر چند تا تغییر بخوام توش می تونی برام بدی ؟ یکی از دوستان من می خوادش اما می خواد غیر از مطالب عمومی که داره برای بخش مقالات و فروشگاهش رو مورد اختصاصی کار کنه و بنابراین باید سایت براش اماده سازی بشه . در ضمن ایا قسمت افزودن مقالات و اخبارش داینامیک و اسونه ؟ چون این دوستمون از وب مستری چیزی نمی دونه

یه پی ام بهم بدین تا موردش رو خدمتتون عرض کنم که ببینیم چه تغییراتی باید توش اعمال بشه . قیمتش رو هم حتما باهاش راه بیاین . کلی تعریفتون رو کردم مطابق گفتگوی گذشتمون .

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
برادر چند تا تغییر بخوام توش می تونی برام بدی ؟ یکی از دوستان من می خوادش اما می خواد غیر از مطالب عمومی که داره برای بخش مقالات و فروشگاهش رو مورد اختصاصی کار کنه و بنابراین باید سایت براش اماده سازی بشه . در ضمن ایا قسمت افزودن مقالات و اخبارش داینامیک و اسونه ؟ چون این دوستمون از وب مستری چیزی نمی دونه

یه پی ام بهم بدین تا موردش رو خدمتتون عرض کنم که ببینیم چه تغییراتی باید توش اعمال بشه . قیمتش رو هم حتما باهاش راه بیاین . کلی تعریفتون رو کردم مطابق گفتگوی گذشتمون .

سلام پاسخ براتون پخ شد...

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
آمار الکسا به 3500 کاهش یافته.کسی نبود؟

بالا