• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت فورش شارژ درآمدش زیاده؟

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
سلام دوستان
میخواستم ببینم اگه یه سایت با کلمات زیر جزو 3 تا لینک اول گوگل باشه چقدر درآمد داره در ماه؟
خرید شارژ - خرید شارژ همراه اول - خرید شارژ ایرانسل - خرید شارژ رایتل

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
سلام فکر نمیکنم دیگه با .وجود آپ هایی که روی گوشی هست افراد زیادی مثل قبلاً اینترنتی بخوان شارژ بگیرن
البته شما بیشتر تحقیق کنید

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
سلام دوستان
میخواستم ببینم اگه یه سایت با کلمات زیر جزو 3 تا لینک اول گوگل باشه چقدر درآمد داره در ماه؟

میدونی حدودا چقدر باید بدی برای بک لینک ماهانه ؟ خیییییییییییییییلی خیلی زیاد

Alexia.Dunham

Registered User
لایک‌ها
55
دوست عزیز اصلا سراغ همچین کاری نرو مگر اینکه بتونی با قیمت خیلی کم بفروشی یا شارژ بیشتر از پول طرف رو بهش بدی
من خودم سایت شارژ دارم کلی هم تبلیغ کردم اما دریغ از یک مشتری
مشتری اول و اخرش خودمم
این روزا همه یا با اپ روی موبایل میخرن، یا با کد ussd یا میرن سر خیابون از سوپر مارکتی میگیرن
اصلا درامدی نداره که بخوای کلی هزینه کنی بیاری صفحه اول گوگل
درصدی هم که سایت های واسطه میدن بهت شاید 1تا 3 % باشه که اصلا صرف نمیکنه

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
دوست عزیز اصلا سراغ همچین کاری نرو مگر اینکه بتونی با قیمت خیلی کم بفروشی یا شارژ بیشتر از پول طرف رو بهش بدی
من خودم سایت شارژ دارم کلی هم تبلیغ کردم اما دریغ از یک مشتری
مشتری اول و اخرش خودمم
این روزا همه یا با اپ روی موبایل میخرن، یا با کد ussd یا میرن سر خیابون از سوپر مارکتی میگیرن
اصلا درامدی نداره که بخوای کلی هزینه کنی بیاری صفحه اول گوگل
درصدی هم که سایت های واسطه میدن بهت شاید 1تا 3 % باشه که اصلا صرف نمیکنه

چه سایت خدماتی پیشنهاد میکنین

Alexia.Dunham

Registered User
لایک‌ها
55
چه سایت خدماتی پیشنهاد میکنین
الان سایت هایی که خدمات کامل گیفت و گیم کارت میدن خیلی رو بورسه
مثلا الان گیم کارت بلیزارد / جم کلش او کلنز، بوم بیچ، هی دی و ....
یا اینجور موارد
این موضوعات ارزش سرمایه گذاری و هزینه کردن رو داره

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام دوستان
تا همین دو سال پیش هم درآمدش عالی بود و کسی که با این سه تا کلمه صفحه اول بود درآمد روزانه اش میلیونی بود. اما الان دیگه فایده نداره.

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
دقیقا حرف دوستان درسته . حالا اگه اپليکيش های خرید شارژ رو کنار بزاری
دیگه با وجود کدهای ussd که نیازی به اینترنت هم نداره
خیلی کم پیش میاد کسی از سایت های خرید شارژ استفاده کنه
اگه هم باشن خیلی کم هستن

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
تا همین دو سال پیش هم درآمدش عالی بود و کسی که با این سه تا کلمه صفحه اول بود درآمد روزانه اش میلیونی بود. اما الان دیگه فایده نداره.
چه سایتی پیشنهاد میکنین؟

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
دقیقا حرف دوستان درسته . حالا اگه اپليکيش های خرید شارژ رو کنار بزاری
دیگه با وجود کدهای ussd که نیازی به اینترنت هم نداره
خیلی کم پیش میاد کسی از سایت های خرید شارژ استفاده کنه
اگه هم باشن خیلی کم هستن
کاری مد نظر شما هست که درآمدش خوب باشه ؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
اصلا درآمد داره ؟

به نوعی میشه ازش نام برد به عنوان سرطانی بزرگ غیر قابل درمان وقت میزاری پول میزاری تهش میبازی اه اه افتضاحه

کسی رو میشناسم برای اینکهبیاد بالا سال پیش برای 6 ماه بک لینک 8 میلیون میداد و درآمد ماهانش یک میلیون و ششصد بود یعنی برای 400 تومن سود این یعنی افتضاح

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
به نوعی میشه ازش نام برد به عنوان سرطانی بزرگ غیر قابل درمان وقت میزاری پول میزاری تهش میبازی اه اه افتضاحه

کسی رو میشناسم برای اینکهبیاد بالا سال پیش برای 6 ماه بک لینک 8 میلیون میداد و درآمد ماهانش یک میلیون و ششصد بود یعنی برای 400 تومن سود این یعنی افتضاح
من با بالا آوردنش مشکلی ندارم خودم میتونم بیارم
فقط میخوام یه چیزی باشه یه پول خوب ازش در بیاد
سایتی مد نظرتون نست

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
من با بالا آوردنش مشکلی ندارم خودم میتونم بیارم
فقط میخوام یه چیزی باشه یه پول خوب ازش در بیاد
سایتی مد نظرتون نست

نمی دونم توانایی هات چقدره ، ولی این مسئله اصلا شوخی نیست یعنی مثل کلمات تفرحی نمی شه آوردش بالا ، بک لینک بصورت زنجیره ایی لازمه براش و این خودش قیمتش بالاست

ببین یه چیز خیلی راحت بهت بگم ، برای درآمد بالا نیاز هم به دانش هست هم توان مالی ، ولی اگه بخوایم با دست خالی و توانایی های فردی بریم جلو تر امکان شکست خوردن و تلاشش خیلی میره بالاتر ، ولی ممکنه هم موفق بشی ولی درصد میزان ریسک ( به عنوان دید محافظه کارانه ) اصلا نمی ارزه

اما من شخصا با این که 10-12 سال تو این سیستم هستم ولی می بینم مشکلاتش نسبت به شغل های دیگه نمی ارزه ، یه حساب سر انگشتی بکنی ببینی نسبت سودش و ریسکش و تلاشش رو تو یه چیز توی بیرون خرج کنم واقعا بازدهیش بی نهایت بیشتره

اما اگر تصمیم گرفتی که ادامه بدی و می خوای در دنیای مجازی به موفقیت برسی باید دیدت رو درست کنی اول ، یعنی چی ، یعنی بتونی واقعیت بازار رو بتونی ببینی و توانایی های فردی خودت رو بتونی به صورت واقعی بهش نگاه کنی و ببین چه توانایی هایی داری و چطوری میتونی در طولاننی مدت هم رشدش بدی و هم به سودهی برسونیش که معنیش میشه این که باید یه هدف پیدا کنی و پیرو اون بری جلو

خب اول از همه میتونی یه وقت بزاری سایت های موجود رو ببینی و در راستای ارتقای اون با ایده نو بیای تو بازار
خب بیس اولش اینه که خودت رو فهمیده باشی و بعدش بتونی نیاز بازار رو بسنجی و ببینی چطور میتونی خودت رو توش جا بندازی

یه چند تا مورد هم هست الزاما لازم نیست که ایده نو باشه ولی باید همون کاری که انجام میدی به بهترین نحو باشه یواش یواش مخاطب پیدا میکنه و میتونی مرجع بشی

این که بقیه می بینن چی هست یا چی میتونه باشه زیاد جالب نیست ، ایده باید از درونت بزنه بیرون چون اونوقته که تو یه نیاز رو تشخیص دادی و تونستی بچسبی بهش

و بعد از همه این ها باید اهله عمل باشی و بعد از تفکر خوب بتونی بتونی با پشتکار خوب و درست کارات رو جمع و جور کنی

چرا این همه توضیح دادم ، برای اینکه پرسیدی شما ایده ایی نداری و این یعنی خودت صاحب ایده نیستی پس من لازم دونستم این ها رو بگم ، البته شاید همش اشتباه باشه ولی لازم دیدم بهت بگم این مسائل رو

بالا