• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت فیلم با قدرت و گوگل بالا فقط و فقط 650 هزار تومان

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
الکسا گویای یه چیز دیگس
آخه داداشی گلم این حرف اماتور چیه شما میزنید ؟
شما گوگل وبمستر رو ول کردید چسبیدید به الکسا ، الکسا میخواهد به شما ورودی گوگل و درآمد بدهد ؟
من توضیحاتی در این خصوص به شما میدهم :
1: رتبه الکسا بر اساس بازدید و میزان باقی ماندن کاربر در سایت میباشد و به راحتی قابل تغییر و تقلب میباشد
2: معیار اصلی فروش سایت ورودی گوگل و درامد و امار گوگل وبمستر میباشد نه الکسا ، حتی کلمه اثبات درامد نیز کلمه اماتوری است
3: من تمام موارد رو به صورت واضح قرار دادم و اسکرین شات گرفتم مخصوصا از درامد ، و با توجه به اعتباری که دارم خیلی خیلی مراقبم اشتباهی نکنم !!!!!
4: ضمن تشکر از پیام شما خواهشا این این ها و این طور پست هارو خصوصی پخ کنید چون جو تاپیک بهم میریزه و کسی هم خریدار باشه خراب میشه
و این خودش مدیونی داره چون شما شاید از چیزی اطلاع ندارید و ناخواسته حرفی میزنید و ...
5: این سایت دانلود از سرور نداره ، اگر فقط کافی بود همین شهرزاد و یا کیمیا رو روی همین سایت اپلود میکردیم الکسا 1500 بود ، پس خواهشا بروز باشید

یا علی

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
هزینه های سایت رو اعلام نکردید
با سلام
هزینه ای ندارد ، یک هاست یک ساله میهن وب هاست که میشه ماهی 5 هزار تومن !!!!!
البته کسی بخواهد تخصصی کار کنه باید هاست دانلود بگیرد ولی من لینک دانلود از سایت دیگر میگذاشتم
البته اگر هاست دانلود بگیرید خیلی خیلی بهتر چون الکسا میاد زیر 2000

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
سوال در پخ پاسخ دهید

Last edited by a moderator:

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
اون چیزیو که واسه خودت نمیپسندی واسه بقیه هم نپسند!
متخصصان گرامی وقتی پای صحبتاشون میشینی چنان ایرادات سایت رو بزرگ میکنن که انگار با سایت 2روز تاسیس شده طرف هستن!

وقتی خودشون میخوان بفروشن سایتشون میشه گوگل!
ولی میخوان بخرن انگار با یک وبلاگ طرف هستن...

الکسا شناسان بزرگوار:
بنده سایتی دارم با 40 بازدید کننده در روز و الکسای 22 هزار ایران
یک سایت دیگه هم دارم با 250 بازدید کننده در روز با الکسای 25 هزار ایران

این موضوع رو چطور توجیه میکنید؟؟؟ شما که از الکسای سایت همه چیو پی میبرید لطفا این رو برای بنده تشریح کنید!

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
آخه داداشی گلم این حرف اماتور چیه شما میزنید ؟
شما گوگل وبمستر رو ول کردید چسبیدید به الکسا ، الکسا میخواهد به شما ورودی گوگل و درآمد بدهد ؟
من توضیحاتی در این خصوص به شما میدهم :
1: رتبه الکسا بر اساس بازدید و میزان باقی ماندن کاربر در سایت میباشد و به راحتی قابل تغییر و تقلب میباشد
2: معیار اصلی فروش سایت ورودی گوگل و درامد و امار گوگل وبمستر میباشد نه الکسا ، حتی کلمه اثبات درامد نیز کلمه اماتوری است
3: من تمام موارد رو به صورت واضح قرار دادم و اسکرین شات گرفتم مخصوصا از درامد ، و با توجه به اعتباری که دارم خیلی خیلی مراقبم اشتباهی نکنم !!!!!
4: ضمن تشکر از پیام شما خواهشا این این ها و این طور پست هارو خصوصی پخ کنید چون جو تاپیک بهم میریزه و کسی هم خریدار باشه خراب میشه
و این خودش مدیونی داره چون شما شاید از چیزی اطلاع ندارید و ناخواسته حرفی میزنید و ...
5: این سایت دانلود از سرور نداره ، اگر فقط کافی بود همین شهرزاد و یا کیمیا رو روی همین سایت اپلود میکردیم الکسا 1500 بود ، پس خواهشا بروز باشید

یا علی
کاملا درسته / الکسا به آب خوردن قابل تغییر است / برای بنده هم اطلاعات تکمیلی رو ارسال کنید

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اون چیزیو که واسه خودت نمیپسندی واسه بقیه هم نپسند!
متخصصان گرامی وقتی پای صحبتاشون میشینی چنان ایرادات سایت رو بزرگ میکنن که انگار با سایت 2روز تاسیس شده طرف هستن!

وقتی خودشون میخوان بفروشن سایتشون میشه گوگل!
ولی میخوان بخرن انگار با یک وبلاگ طرف هستن...

الکسا شناسان بزرگوار:
بنده سایتی دارم با 40 بازدید کننده در روز و الکسای 22 هزار ایران
یک سایت دیگه هم دارم با 250 بازدید کننده در روز با الکسای 25 هزار ایران

این موضوع رو چطور توجیه میکنید؟؟؟ شما که از الکسای سایت همه چیو پی میبرید لطفا این رو برای بنده تشریح کنید!
الکسا که فقط بر اساس IP نیس
بونس ریت و زمان ماندگاری و بازدید و سرعت و لینک هایی که به سایت داده شده و ...

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
دوست عزیز اگر قراربود همه ی اینها در آمار الکسا تاثیر گذار باشن، مطمئن باشید امکان تغییر رتبه ی الکسا با استفاده از تقلب به این راحتی نبود!
شما فقط کافیه با استفاده از سیستم های ارسال آیپی روزانه فلان تعداد آیپی به سایتتون ارسال کنید. خواهید دید که الکساتون منفجر میشه... هیچ نیازیم نیست در مورد بونس ریت و لینک و خیلی چیزای دیگه اطلاعات داشته باشید!
بونس ریت و تراست رنک و... تعاریفی هستند که شرکت هایی مثل گوگل وارد ماجرا کردن. اصلا فرض رو هم بر این بزاریم که حرف شما درست باشه؛ مطمئنا نمیشه فقط با دیدن 1 عدد! در مورد سایت قضاوت کرد!
با تمام احترام، دوستانی که میان فقط بر پایه ی دیدن رتبه ی الکسا در مورد سایت قضاوت میکنن، بی تجربه گی شونو نشون میدن... به هیچ عنوان نمیشه فقط و فقط با دیدن 1 عدد و بدون مشاهده ی جزئیات اون در مورد سایت قضاوت کرد. اونم عددی که خیییلی راحت قابل دستکاریه!

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
هزینه های سایت رو اعلام نکردید
حالا بگذریم جو تاپیک اصلا از بحث فروش سایت ما کامل خارج شد !
ولی در یک کلمه الکسا امارتور ترین معیار برای بررسی قدرت و اعتبار سایت
الان سایت http://histats.com/ با سرویس پیکسلیت فقط با ایفریم الکساتون مییاره زیر 1000
معیار فقط و فقط ورودی گوگل ولاغیر ....
خواهشا این بحث ادامه ندید دوستان که به فروشمون برسیم !:D

metanet

Registered User
لایک‌ها
77
اثبات درآمد رو خصوصی بفرمایید طبق معامله های قبل انشاالله معامله خوبی داشته باشیم

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
اثبات درآمد رو خصوصی بفرمایید طبق معامله های قبل انشاالله معامله خوبی داشته باشیم
سلام
آمار گیر کامل باز کردم بررسی کنید http://www.histats.com/viewstats/?act=2&sid=3254963
در ضمن قیمت رو از 1600 اوردم 650 که هر کسی خریدار واقعی خریداری کنه ! و در صورتی که تا اخر هفته فروش نره
به صورت جدی خودم میخواهم روش کار کنم و بیارمش بالا ...

نکته مهم : دامنه خیلی خیلی قوی پس به دید سرمایه گذاری به سایت نگاه کنید

metanet

Registered User
لایک‌ها
77
طبق این صحبتتون قیمت سایت چقدر: با توجه به این که درآمد سایت میانگین 500 هزار تومان قیمت سایت میشود شش در 500 که میشه...
اثبات درآمد رو برام ارسال فرمایید (دمو از پنل ها و سایت ها و روش های کسب درآمد جدید)

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
طبق این صحبتتون قیمت سایت چقدر: با توجه به این که درآمد سایت میانگین 500 هزار تومان قیمت سایت میشود شش در 500 که میشه...
اثبات درآمد رو برام ارسال فرمایید (دمو از پنل ها و سایت ها و روش های کسب درآمد جدید)
این بخش رو حذف کردم که این سوالات پرسیده نشود ، البته شانس شما همزمان با ادیت تاپیک شما پست دادید ،
شما آمارو ببین اگر سایت با این آمار گوگل به کارتون میایید ما در بست در خدمتتون هستیم ، رو درآمد هیچ تضمین داده نمیشه
قیمت رو هم حد اقل ممکن گذاشتم مشتری واقعی و اهل دل سریع رو هوا بزنه !!!

تکرار میکنم این سایت رو فقط باید به دید سرمایه گذاری بخرید چون سایت دامنه بسیار قوی داره ...
من فقط سر سریال کیمیا 14000 گوگل رسوندم سایتو ولی متاسفانه نمیرسم وقت روش بزارم و سایت حیف

یا علی

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
لطفاً بفرمایید مدل درآمدی سایت چیست؟ فروش تبلیغات یا فروش عضویت ؟ یا روش دیگری؟

samavati87

Registered User
لایک‌ها
52
اثبات درامد ارسال شود

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
لطفاً بفرمایید مدل درآمدی سایت چیست؟ فروش تبلیغات یا فروش عضویت ؟ یا روش دیگری؟
سلام
سایت سایت فیلم میتونید بالا بیارید vip کنید البته الان سه تا پاپ بزارید + سه تا پست ثابت و مثلا 4 تا بنر و چند تبلیغ متنی ماهی 200 الی 300 رو راحت میده ..
ولی قیمت یک سایت بر اساس درامد شش ماهه که میشه 300*6=1800 ولی بنده قیمت رو گذاشتم 650 که این حرف ها نباشد !! البته اصلا شما فکر کنید
ماهی 120 تومن درامد داره ، ولی دوست گلم اگر سایت به کارتون میاید بخرید نه این سایت هر سایتی ، این که چقدر درامد داره سوال مبتدی چون هر کسی
خودش میدون از این ایپی چقدر در میاد ، به راحتی با سیستم های پاپ اپ بنر و... میتونید درامدداشته باشید. ...

بالا