آخه داداشی گلم این حرف اماتور چیه شما میزنید ؟الکسا گویای یه چیز دیگس
با سلامهزینه های سایت رو اعلام نکردید
با سلام پاسخ داده شدسوال در پخ پاسخ دهید
قیمت افر زدیم 650 فقط و فقط تو این هفتهسوال در پخ پاسخ دهید
کاملا درسته / الکسا به آب خوردن قابل تغییر است / برای بنده هم اطلاعات تکمیلی رو ارسال کنیدآخه داداشی گلم این حرف اماتور چیه شما میزنید ؟
شما گوگل وبمستر رو ول کردید چسبیدید به الکسا ، الکسا میخواهد به شما ورودی گوگل و درآمد بدهد ؟
من توضیحاتی در این خصوص به شما میدهم :
1: رتبه الکسا بر اساس بازدید و میزان باقی ماندن کاربر در سایت میباشد و به راحتی قابل تغییر و تقلب میباشد
2: معیار اصلی فروش سایت ورودی گوگل و درامد و امار گوگل وبمستر میباشد نه الکسا ، حتی کلمه اثبات درامد نیز کلمه اماتوری است
3: من تمام موارد رو به صورت واضح قرار دادم و اسکرین شات گرفتم مخصوصا از درامد ، و با توجه به اعتباری که دارم خیلی خیلی مراقبم اشتباهی نکنم !!!!!
4: ضمن تشکر از پیام شما خواهشا این این ها و این طور پست هارو خصوصی پخ کنید چون جو تاپیک بهم میریزه و کسی هم خریدار باشه خراب میشه
و این خودش مدیونی داره چون شما شاید از چیزی اطلاع ندارید و ناخواسته حرفی میزنید و ...
5: این سایت دانلود از سرور نداره ، اگر فقط کافی بود همین شهرزاد و یا کیمیا رو روی همین سایت اپلود میکردیم الکسا 1500 بود ، پس خواهشا بروز باشید
یا علی
الکسا که فقط بر اساس IP نیساون چیزیو که واسه خودت نمیپسندی واسه بقیه هم نپسند!
متخصصان گرامی وقتی پای صحبتاشون میشینی چنان ایرادات سایت رو بزرگ میکنن که انگار با سایت 2روز تاسیس شده طرف هستن!
وقتی خودشون میخوان بفروشن سایتشون میشه گوگل!
ولی میخوان بخرن انگار با یک وبلاگ طرف هستن...
الکسا شناسان بزرگوار:
بنده سایتی دارم با 40 بازدید کننده در روز و الکسای 22 هزار ایران
یک سایت دیگه هم دارم با 250 بازدید کننده در روز با الکسای 25 هزار ایران
این موضوع رو چطور توجیه میکنید؟؟؟ شما که از الکسای سایت همه چیو پی میبرید لطفا این رو برای بنده تشریح کنید!
دوست عزیز اگر قراربود همه ی اینها در آمار الکسا تاثیر گذار باشن، مطمئن باشید امکان تغییر رتبه ی الکسا با استفاده از تقلب به این راحتی نبود!الکسا که فقط بر اساس IP نیس
بونس ریت و زمان ماندگاری و بازدید و سرعت و لینک هایی که به سایت داده شده و ...
هزینه های سایت رو اعلام نکردید
حالا بگذریم جو تاپیک اصلا از بحث فروش سایت ما کامل خارج شد !الکسا که فقط بر اساس IP نیس
بونس ریت و زمان ماندگاری و بازدید و سرعت و لینک هایی که به سایت داده شده و ...
سلاماثبات درآمد رو خصوصی بفرمایید طبق معامله های قبل انشاالله معامله خوبی داشته باشیم
این بخش رو حذف کردم که این سوالات پرسیده نشود ، البته شانس شما همزمان با ادیت تاپیک شما پست دادید ،طبق این صحبتتون قیمت سایت چقدر: با توجه به این که درآمد سایت میانگین 500 هزار تومان قیمت سایت میشود شش در 500 که میشه...
اثبات درآمد رو برام ارسال فرمایید (دمو از پنل ها و سایت ها و روش های کسب درآمد جدید)
سلاملطفاً بفرمایید مدل درآمدی سایت چیست؟ فروش تبلیغات یا فروش عضویت ؟ یا روش دیگری؟