• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت قطعات ایرانکو

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
سلام دوستان
کسی تا حالا از این سایت خرید کرده؟
قیمت هاشون خوبه و به نظر جنس هاشون اصلی ه.
ولی هیچ مطلبی در موردشون تو اینترنت نیست!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
من هنوز موندم چرا تو ایران مردم دنبال جنس اصلی میگردن؟
اصلا جنس اصلی چی هست؟
قطعات یدکی خودرو که تا دهه قبل ساخت ایران بود هم نداریم، تماما چینی هست در بسته بندی شرکت های واسط ایرانی، حتی در این حد که استوک هم باشه اما جنس خوب باشه اگه تو جعبه نو قرار بدن بازم بهتر از چینی ها هست.
اینم بماند که برخی شرکت های ایرانی قطعه را درون جعبه ای می گذارند که بر روی آن به انگلیسی و ژاپنی کلی توضیح نوشته شده
و در انتها نوشته شده
Made in japan
ولی دقت کنید آدرس سایت شرکت آخرش
.ir
هست!
یه زمان یه شرکت واسط و بزرگ بود به نام ایساکو که فکر کنم مرحوم شد.

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
اصلا جنس اصلی چی هست؟
قطعات یدکی خودرو که تا دهه قبل ساخت ایران بود هم نداریم، تماما چینی هست در بسته بندی شرکت های واسط ایرانی، حتی در این حد که استوک هم باشه اما جنس خوب باشه اگه تو جعبه نو قرار بدن بازم بهتر از چینی ها هست.
اینم بماند که برخی شرکت های ایرانی قطعه را درون جعبه ای می گذارند که بر روی آن به انگلیسی و ژاپنی کلی توضیح نوشته شده
و در انتها نوشته شده
Made in japan
.ir
هست!
دوست عزیز موضوع در مورد جنس اصلی و یا راهنمایی خرید قطعات اصلی نیست.
صرفا در خصوص یک وب سایت خاص هست.
شما هر زمان خودرو خریدید و به تعمیرگاه مراجعه کردید خودتون متوجه تفاوت جنس اصلی و فرعی میشید.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
دوست عزیز موضوع در مورد جنس اصلی و یا راهنمایی خرید قطعات اصلی نیست.
صرفا در خصوص یک وب سایت خاص هست.
شما هر زمان خودرو خریدید و به تعمیرگاه مراجعه کردید خودتون متوجه تفاوت جنس اصلی و فرعی میشید.
اتفاقا من این سایت چند وقت قبل دیدم و در موردش سرچ زدم ولی چیزی در رابطه با سورس قطعاتش و یا قطعه ساز و سفارش دهنده اش دستگیرم نشد. فقط نوشته با ایساکو همکاری داره.
همچنین اخیرا که تعمیرگاه بودم، شخص تعمیرکار گفت قطعات تو بازار شانسی هست بعضی وقت ها بعضی قطعه ها جواب میدن و برخی ها به سرعت کاراییشون از دست میدن.
قاعدتا هم تعمیرگاه نمیاد از این سایت ها خرید کنه و از منابع مشترک و هم منفعت سفارش میگیره حتی اگه برید از جای دیگری تهیه کنید با اکراه تحویل میگیره.
اینم بماند کم پیش میاد شما قطعه را از سایت بخرید و ببرید پیش تعمیرکار بگید این قطعات جایگزین قبلی کنید مگر اینکه آشنا و دوست خیلی صمیمی باشه، اکثرا میگن تا باز نکنیم و عیب یابی نکنیم، نمی پذیرند.
حالا این تجربه شخصی بود که در جواب سوالتون گفتم.

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
اتفاقا من این سایت چند وقت قبل دیدم و در موردش سرچ زدم ولی چیزی در رابطه با سورس قطعاتش و یا قطعه ساز و سفارش دهنده اش دستگیرم نشد. فقط نوشته با ایساکو همکاری داره.
همچنین اخیرا که تعمیرگاه بودم، شخص تعمیرکار گفت قطعات تو بازار شانسی هست بعضی وقت ها بعضی قطعه ها جواب میدن و برخی ها به سرعت کاراییشون از دست میدن.
قاعدتا هم تعمیرگاه نمیاد از این سایت ها خرید کنه و از منابع مشترک و هم منفعت سفارش میگیره حتی اگه برید از جای دیگری تهیه کنید با اکراه تحویل میگیره.
اینم بماند کم پیش میاد شما قطعه را از سایت بخرید و ببرید پیش تعمیرکار بگید این قطعات جایگزین قبلی کنید مگر اینکه آشنا و دوست خیلی صمیمی باشه، اکثرا میگن تا باز نکنیم و عیب یابی نکنیم، نمی پذیرند.
حالا این تجربه شخصی بود که در جواب سوالتون گفتم.
درسته متشکرم
چون ایساکو رو نمیشناختید فکر کردم تجربه ندارید.
ایساکو هنوز هم فعالیت داره و اغلب هم جنس های خوب توزیع میکنه ولی الان دیسک و صفحه هاش عظام هستند تا جایی که میدونم.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دیسک و صفحه والئو قیمت زده 1638000 🤣

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
دیسک و صفحه والئو قیمت زده 1638000 🤣
والئو آبی هست و قیمتش همین حدوده :
شاید شما عادت کردین تو تهران همه چی رو براتون دولا پهنا حساب کنن.

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
من حدود یکی دو سال پیش ازشون خرید کردم ارسال هم کردن موردی نداشت
دیسک ها هم نشون یه چند نفر دادم گفتن اصله موردی نداره
اون موقع من فکر میکردم از اینا هستن که یه انبار زیادی احتکار کردن و دارن با قیمت کمتر میفروشن, الان دیگه نمیدونم ربطی به جایی دارن یانه
از همدان ارسال کردن یادمه

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
من حدود یکی دو سال پیش ازشون خرید کردم ارسال هم کردن موردی نداشت
دیسک ها هم نشون یه چند نفر دادم گفتن اصله موردی نداره
اون موقع من فکر میکردم از اینا هستن که یه انبار زیادی احتکار کردن و دارن با قیمت کمتر میفروشن, الان دیگه نمیدونم ربطی به جایی دارن یانه
ممنونم عزیز منم احتمالا ازشون خرید بزنم. توضیحاتشون منطقی به نظر میومد.

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770

@zgg123
javab.gif

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
اصلا جنس اصلی چی هست؟
و در انتها نوشته شده
Made in japan
.ir
هست!
ایساکو خودش برخی جنس هاش رو از بازار می گیره شرکت های بزرگی هستند که قطعات اصل وارد می کنند پارتیران (بعضی جنس های ایساکو رو هم تامین می کنه) و قطعات دانا و...

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
اگر خرید کردین نتیجه رو اطلاع بدین

دوستان فروشگاه اینترنتی قابل اعتماد برای خرید لوازم یدکی مثل تسمه و دیسک و صفحه میشناسن معرفی کنن

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375

دوستان فروشگاه اینترنتی قابل اعتماد برای خرید لوازم یدکی مثل تسمه و دیسک و صفحه میشناسن معرفی کنن
دوستان با توجه به نظرات کاربران در این لینک بنده از خرید منصرف شدم:

همچنین در کامنت های ایسنتاگرام
بهترین روش فعلا برای خرید لوازم یدکی خرید از نمایندگی های معتبر ایساکو هست. بعضی هاشون جنس های خوب هم دارن.
مثلا دیسک و صفحه ایساکو در چندین برند مختلف هست که توش والئو هم پیدا میشه.

و یا در خصوص لنت هم بسته بندی ایساکو برند امکو دیدم و هم تکستار. با خرید از فروشگاه های بزرگ و معتبر ایساکو میتونید اجناس با کیفیت خوب پیدا کنید.
خودم چندین روز بود دنبال بست رزوه دار بودم که آخرش هم فقط یکی از نمایندگی های ایساکو داشت.

Last edited:

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
البته وب سایت یدک یار هم معتبر به نظر میرسه ولی چون اختلاف قیمتی با مغازه های سطح شهر نداره خیلی توجیح نداره دیگه خرید انلاین.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617

بالا