• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت مارکت پید!!؟؟

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
www.paidtree.com/index.php?ref=electra
با سلام
این سایت دقیقا مث مارکت پیده که پنج ماه فعال بود و بعدش اسکم شد. من چون از اول شروع به کار سایت باهاش کار کردم تونستم ۲۰۰ دلار ازش دربیارم. این سایت هم از دیروز شروع به کار کرده و فک کنم الان موقع مناسبیه که ازش درامد خوبی کسب کرد ببینید اگه دیدید ارزش داره ثبت نام کنین

mrs1390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
سلام داداش من زیر مجموعه شما شدم فقط قبل از سرمایه گذاری چند تا سوال داشتم.
1- شما چقدر سرمایه گذاشتین؟
2- درآمد هر گروه الان چقدره؟
3- قسمت پرداختی های سایت را ندیدم . اگه داره میشه لطف کنید لینکش رابزارید . میدونم تازه افتتاح شده ولی اصلا چنین بخشی نداره . آره؟

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
سلام دوست من.
فعلا سرمایه نذاشتم. شما هم فعلا نذارید تا درامد گروها کامل مشخص بشه. سایت از 14 فوریه یعنی دو سه روزه کارشو شروع کرده. تو فیسبوکشون گفتگوها و پرداختها گذاشته میشه اگه اطمینان حاصل شد اون موقع سرمایه میزارم.
فعلا سه گروه درامدشون رو مشخص کرده.
دوباره تاکید میکنم دوستان فعلا با باپ های خود سایت کار کنید و سرمایه نذارید تا موقعیت سایت تثبیت بشه

Last edited:

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
Deposit 100$ you get bonus 20% ... deposit 200$ you get bonus 30% ... 500$ bonus 40%

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
www.paidtree.com/index.php?ref=electra
با سلام
این سایت دقیقا مث مارکت پیده که پنج ماه فعال بود و بعدش اسکم شد. من چون از اول شروع به کار سایت باهاش کار کردم تونستم ۲۰۰ دلار ازش دربیارم. این سایت هم از دیروز شروع به کار کرده و فک کنم الان موقع مناسبیه که ازش درامد خوبی کسب کرد ببینید اگه دیدید ارزش داره ثبت نام کنین

سند برداشت 200 دلاری رو قرار بدید

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
تایپیک های قبلی منو دنبال کنید گذاشتم. البته توسایت مارکت پید

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
با paid ad یا تبلیغ های پولی از باپ.ها کم نمیکنه

بالا