• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت مجله اینترنتی چقدر می کشه تا به سود دهی برسه؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
این تاپیک رو در یه بخش دیگه هم زدم ولی متاسفانه جواب مناسب نگرفتم به نظرم اینجا مناسب تره.
من می خوام یه مجله اینترنتی مثل بیتوته و برترین ها و... با وردپرس راه اندازی کنم.
به طور میانگین می خوام نویسنده ها روزی 8 تا 10 پست اختصاصی ارسال کنند، فعلا سرمایم برای سه ماه این سایت کافیه(حقوق نویسنده ها + هزینه هاست) + طراحی قالب اختصاصی می خواستم بدونم این سایت در مدت 3 ماه به کجا می تونه برسه یا حداقل به کجا رسیده باشه خوبه؟(که اگه پیشرفتش راضی کننده بود به اندازه 3 ماه دیگه سرمایه بذارم).

مهمتر از همه اینکه چقدر طول می کشه همچین سایتی خرجش رو(هاست و نویسنده ها) در بیاره؟ بدون استفاده از پاپ آپ.

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
شما سعی کن هزینت رو بیشتر روی سئو بذاری و برای شروع کار هاست معمولی بگیری و بعد از بالا رفتن بازدید ارتقا بدیش.
سئو کار خوب هم این روزها کم پیدا میشه اما هنوزم هست.
نیازی به نویسنده گرفتن هم نیست و برای شروع خودت میتونی ساپورت کنی.
هرچی هم امکانات سایتت بیشتر باشه کاربرا وقت بیشتری رو تو سایت میگذرونن.
سوالی بود در خدمتم

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
شما سعی کن هزینت رو بیشتر روی سئو بذاری و برای شروع کار هاست معمولی بگیری و بعد از بالا رفتن بازدید ارتقا بدیش.
سئو کار خوب هم این روزها کم پیدا میشه اما هنوزم هست.
نیازی به نویسنده گرفتن هم نیست و برای شروع خودت میتونی ساپورت کنی.
هرچی هم امکانات سایتت بیشتر باشه کاربرا وقت بیشتری رو تو سایت میگذرونن.
سوالی بود در خدمتم
بدون نویسنده که حالا حالا ها به بازدید خوب نمیرسم، باید مطالب اختصاصی باشه خوب راجب سئو و غیره خودم واردم و چون طراح و برنامه نویس وب هستم از نظر امکانات و... مشکلی نیست، یه هاست خوب هم برای شروع با ماهی 25 میشه گرفت 25 هم میزارم برای هاست دانلود، واسه عکسا و... میشه ماهی 50،فقط مشکل نویسنده هست که شاید ماهی 250 هم بشه، هر پست اختصاصی چند میفته؟

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
بدون نویسنده که حالا حالا ها به بازدید خوب نمیرسم، باید مطالب اختصاصی باشه خوب راجب سئو و غیره خودم واردم و چون طراح و برنامه نویس وب هستم از نظر امکانات و... مشکلی نیست، یه هاست خوب هم برای شروع با ماهی 25 میشه گرفت 25 هم میزارم برای هاست دانلود، واسه عکسا و... میشه ماهی 50،فقط مشکل نویسنده هست که شاید ماهی 250 هم بشه، هر پست اختصاصی چند میفته؟
خب سایت رو که میاری بالا و پست میذاری طول میکشه تا مطالبت ایندکس شه و هرچی پستات زیادتر باشه دیرتر ایندکس میشه اوایل کار.
واسه همین میگم یکی دو ماه اول رو زیاد روش حساب نکن
نویسندگی هم لامصب عرف خاصی نداره!!! فکر میکنم قیمت پست اختصاصی حدود 400 تا 700 باشه!!!
اونم بستگی به نویسندش داره!!!

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
خب سایت رو که میاری بالا و پست میذاری طول میکشه تا مطالبت ایندکس شه و هرچی پستات زیادتر باشه دیرتر ایندکس میشه اوایل کار.
واسه همین میگم یکی دو ماه اول رو زیاد روش حساب نکن
نویسندگی هم لامصب عرف خاصی نداره!!! فکر میکنم قیمت پست اختصاصی حدود 400 تا 700 باشه!!!
اونم بستگی به نویسندش داره!!!
یعنی برای شروع هرچی کمتر بهتر؟ روزی فقط 5 تا اختصاصی خوبه؟ بعد یکی دو ماه 5 تا هم نیمه اختصاصی اضافه می کنم که بشه روزی 10 تا، یه طوری می خوام خیلی سریع جواب بگیرم.

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
یعنی برای شروع هرچی کمتر بهتر؟ روزی فقط 5 تا اختصاصی خوبه؟ بعد یکی دو ماه 5 تا هم نیمه اختصاصی اضافه می کنم که بشه روزی 10 تا، یه طوری می خوام خیلی سریع جواب بگیرم.
تو این کار صبر و تحمل لازمه اگر فقط به امید گوگلی
اما پیشنهاد میکنم با گروه های یاهو هم ایمیل ارسال کنی. کم و بیش خوب نتیجه میده.
اما واسه اوایل همین که میگی خوبه.
در ضمن ساعت انتشارتم سعی کن منظم باشه. یهو 10 تا پست با هم انتشار نده اول کار.

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
تو این کار صبر و تحمل لازمه اگر فقط به امید گوگلی
اما پیشنهاد میکنم با گروه های یاهو هم ایمیل ارسال کنی. کم و بیش خوب نتیجه میده.
اما واسه اوایل همین که میگی خوبه.
در ضمن ساعت انتشارتم سعی کن منظم باشه. یهو 10 تا پست با هم انتشار نده اول کار.
دوست عزیز شما اطلاعاتت به نظر خیلی خوب میاد، میشه آیدی یاهوتو برام پ.خ کنی تا بیشتر صحبت کنیم؟

mohamadedis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نباید سود زیادی داشته باشه.
بهتره به فکر کار دیگه ای باشی

بالا