• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت معتبر سرمایه گذاری (حتما بخونید تاپیک رو)

hasan1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
bardasht.jpg با سلام خدمت دوستان در انجمن پرشین تولز امروز می خوام یه سایت معتبر سرمایه گذاری رو براتون معرفی کنم .
سایت ورد وی کپیتال یک شرکت معتبر حقیقی است که از سود حاصل از ترید توسط تریدرهای حرفه ای به اینوسترهای خود سود می دهد . شما می توانید با دلار پاییر ، پرفکت مانی ، اتریوم ، بیت کوین و لایت کوین سرمایه گذاری کنید که بنده پلن دلاریش رو پیشنهاد می دم و خودم از سیستم پاییر استفاده می کنم . لازم به ذکر است در تمامی مراحل چه قبل و چه بعد از ثبت نام و اینوست پشت شما هستیم تا اگر به مشکلی برخوردید ، مشکل شما رو پیگیری و حل کنیم .
سند پرداخت هم هرکسی می خواد پی وی مراجعه کنه :
آیدی تلگرام : @emperaror
حالا که از امنیت سایت و اعتبار اون دونستیم وقتشه یه کم در مورد سود پلن هاش صحبت کنیم :
چون خودم دلار اینوست کردم از سود دلار می گم :
پلن 1 : از 20 دلار تا 499 دلار : سود 1.5 درصد روزانه به غیر از روزهای تعطیل شنبه و یکشنبه تعداد روز های کاری : 16 روز
پلن 2 : از 500 دلار تا 4999 دلار : سود 1.8 درصد روزانه به غیراز روزهای تعطیل شنبه و یکشنبه تعداد روزهای کاری : 24 روز
پلن 3 : از 5000 دلار تا 24999 دلار : سود روزانه 2 درصد به غیر از روزهای تعطیل شنبه یکشنبه تعداد روز های کاری : 32 روز
بقیشو خودتون ببنید !
دوستان امتحان کردنش ضرری نداره تست شده و معتبره مثل سایتای پانزی نیست سریع اسکم بشه اما قبل اینوست حتما خصوصی پیغام بدید تا اگه نکته مونده ذکر کنم براتون که خدایی نکرده کسی متضرر نشه . اگر از استراتژی که توسط لیدر اصلی تیم اینوسترهاایرانی آقای ذوالفقاری نیا پیروی کنیم انشالله که هیچ کدوممون متضرر نمی شیم .
اینم بگم تا 9 سطح رفرال داره سایت !!!!
هرگونه سوالی داشتید ترجیحا تلگرام پیام بدید :

تصویر برداشتی از سایت هم گذاشتم کم بود فقط برای اثبات اعتبار این سایت که واریز شد به حساب پاییرم دوستان سوالی بود در خدمتم ....

لینک ثبت نام

Last edited:

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
میشه بفرمایید چند وقته دارین با این سایت کار می کنید؟

hasan1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
میشه بفرمایید چند وقته دارین با این سایت کار می کنید؟
بنده یه پلن یک فعال کردم بعد از اتمامش رینوست کردم سپس مجددا یه پلن شماره یک فعال کردم اما سایت از سال 2018 داره فعالیت می کنه و اعتبارش بالاس از نظر اعتبار مطمئنه تشریف بیارید پی وی تا استراتژی توضیح بدم براتون که خدایی نکرده متضرر نشید .

hasan1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان شاید سود سایت کپیتال نسبت به سایت های پانزی که حتی بوده دوبل اینوست در 24 ساعت اما اینها هایپ هستن و سریع اسکم می شن خودتون مقایسه کنین درسته سودش کمه اما معتبره و قراره حالا حالاها کار کنه .....
قضاوت با خودتون

hasan1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان هرگونه ابهامی در مورد سایت دارند تو خصوصی پیام بدن

mygood

Registered User
لایک‌ها
7
میشه کمی در مورد اعتبار سایت صحبت کنید؟ آیا این سایت مجوزهای لازم زا دارد؟ چه ار موسسات داخلی چه خارجی. لطفا کمی توضیح دهید.

hasan1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
تشریف بیارید پی وی تلگرام تا کامل توضیح بدم براتون
@emperaror
دوستان عزیز توجه کنید چون خودم ازش استفاده کردم و برداشت داشتم و سود کردم و در مورد اعتبارش مطمئنم لینک گذاشتم تا سرمایه کسی الکی هدر نره لطفا بعد ثبت نام حتما در مورد نحوه اینوست مشورت کنید سپاس

hasan1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
میشه کمی در مورد اعتبار سایت صحبت کنید؟ آیا این سایت مجوزهای لازم زا دارد؟ چه ار موسسات داخلی چه خارجی. لطفا کمی توضیح دهید.
موضوع سایت ترید هست دوست عزیز و تریدرهای حرفه هر روز وظیفه دارند با سرمایه اینوستر ها ترید کنند و سود روزانه بهشون تحویل بدن من تو این مدت که با سایت کار کردم سایت خوبی بود و خودم تا حالا حدود صد دلار اینوست کردم توش البته کمه اما خوب هرکس قد وسعش هرکس که ثبت نام کرد تو تلگرام پیام بده تا تو گروه ایرانیای کپیتال عضوش کنم توجه شود این سایت پانزی نیست ماینینگ نیست و صرفا موضوعش تریده ، اونایی که تو کار ترید بودند می دونن این سود منطقیه و این سایت حالا حالاها کار می کنه اما یه آپلاینر وظیفه اشه احتیاط رو پیشه کنه بنابراین در مورد نحوه و میزان اینوست بعد از رجیستر حتما مشورت کنید سپاس

hasan1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

http://s8.picofile.com/file/8353182718/WWC.pdf.html
لطفا این پی دی اف رو دانلود کنید و به دقت بخونید شاید خیالتون آسوده تر شد به هرحال دوستان هرکی شبهه ای در مورد سایت داره مطرح کنه تا با خیال راحت به کارمون ادامه بدیم .

hasan1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
http://s8.picofile.com/file/8353182718/WWC.pdf.html
لطفا این پی دی اف رو دانلود کنید و به دقت بخونید شاید خیالتون آسوده تر شد به هرحال دوستان هرکی شبهه ای در مورد سایت داره مطرح کنه تا با خیال راحت به کارمون ادامه بدیم .
این پی دی اف شاید پاسخ سوالات شما را در بر داشته باشه لطفا مطالعه کنید و با خیال راحت اینوست کنید :general406::general406::general406::):):)

بالا