• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت معتبر و شناخته شده با سود 14 تا 24 درصد ماهانه

mhasamah24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام

سایت تیک باکس رو خیلی ها میشناسن و میدونن که سایت معتبر و خوبی هست با سود منطقی و معقولی و تا الان هم مورد شکایتی نداشته به جز کسایی که از زمبن و زمان شاکین
4.gif

مدت کوتاهی هم هست که " آقای سیف " مدیریت حقیقتا محترم تیک باکس، سایت جدیدی رو در زمینه سرمایه گذاری افتتاح کردن.

فک میکنم خیلی از کاربرا یا سایت PaidVerts آشنایی دارن.تیک باکس2 هم حدودا میشه گفت مثل PaidVertsهست.در واقع بسته به میزان سرمایه گذاریتون آگهی های با ارزش بیشتری دریافت میکنین و به همین نسبت سودتون هم بیشتر هست.

به عنوان مثال 110 هزار تومن واریز میکنین به سایت و از قسمت ارتقا پلن 3 رو خریداری میکنین و هر روز 8 آگهی 565 تومنی براتون میاد که با مشاهده اونا هر روز 4.520 تومن و در آخر ماه هم 135.600 در آمد دارین که همون سود پیشبینی شده سایت هست.

البته جا داره قانون برداشت سایت رو هم بگم که هر مقداری که واریز کنید 135 % مقدارش رو میتونین برداشت کنین که البته از نظر سود دهی مشکلی پیش نمیاد و میتونین درآمد پلن خودتون رو به طور کامل دریافت کنین و مشکلی پیش نمیاد.و بهترین کار اینه که آخر هر ماه اصل پول و سودتون رو با هم برداشت کنین و بعد مجدد سرمایه گذاری کنین تا اصلا مشکلی پیش نیاد از این بابت.فاصله برداشت ها هم 10 روزه است و سقف برداشت در هر مرتبه 270 هزار تومن هست.

!*! برای کاربرای استاندارد فقط برداشت اول و مبلغ 3.000 تومن واریز میشه و برای برداشتهای بعدی باید سرمایه گذاری کنن و پلن خودشون رو ارتقا بدن !*!
همونطور که پایین تر مشاهده میکنین هر چی مبلغ سرمایه گذاری بیشتر میشه سود کمتر میشه و از حدود 25 درصد توی پلن 2 تا حدود 14 درصد توی پلن 7 متغیره که فک میکنم مشخص باشه چرا اینطوریه.خیلی راحتتره که برای 20.000 تومن سود 50 درصد داد تا برای 200.000 هزار تومن سود 30 درصد
4.gif
البته این تصور منه
24.gif

این جدول سرمایه گذاری و سودی هست که خود آقای سیف توی سایشون قرار دادن.البته طول و عرضش رو تغییر دادم
4.gif

tik.jpg

ارزش آگهی در پلن های مختلف هم اینطوریه

پلن 1............14 تومان
پلن 2...........260 تومان
پلن 3...........565 تومان
پلن 4..........1625 تومان
پلن 5..........2420 تومان
پلن 6.........3370 تومان
پلن 7.........4330 تومان

از دوستان هم خواهش میکنم یه خاطر محدودیت بسیار زیاد زیرمجموعه های مستقیم، فقط در صورتی که واقعا قصد فعالیت دارن عضو بشن

خیلی ممنون

در مورد هر دو سایت تیک باکس هم هر سوالی داشتین علاوه بر پشتیبانی قوی ای که خود سایتها داره منم تا حد توانم

جوابگو هستم

Yahoo ID: Askarim248

بالا