• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت من با کلمه دانلود آهنگ جدید صفحه دوم هستش ولی 1000 ورودی گوگل ندارم مشکل چیه ؟

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان من یک سایت موزیک دارم سایت صفحه دوم هستش با عنوان کلمه دانلود آهنگ جدید ولی اصلا ورودی گوگلم به 1000 تا هم نمیرسه کسی میدونه مشکل از کجاست

البته الان تایپیک زدم صفحه دوم بود شاید شما چک کنید صفحه 3 یا 4 یا 5 باشه همیشه در نوسانه

دانلود آهنگ جدید|باران صدا

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
شما نباید به یک کلمه تکیه کنید و امیدوار باشید فقط با این کلمه ورودی بالا بگیرین
باید روی کل محتوا کار کنید
سوالی داشتین در خدمتم

4bm

Registered User
لایک‌ها
51
تنها 1.5 درصد از کاربرانی که در گوگل جستجو میکنند از صفحات بالاتر از 3 هم بازدید میکنند
و حدود 90 در صد کاربران در همان صفحه اول گوگل حتی در 5 نتیجه اول جستجو به خواسته خود میرسند

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
برای چنین کلمه ای بازدید گرفتن از طریق صفحه دوم خیلی احتمال اش کم هست چون اکثر افراد روی نتایج همون صفحه اول و مخصوصاً 3 مورد اول کلیک می کنند.
درضمن بیشتر افراد فقط تمرکز خودشون رو برای بالا آوردن یک کلمه می کنند که در اکثر موارد هم همون صفحه اصلی سایت هست که این درست نیست و شما باید تعادل رو رعایت کنید و کل سایت رو بهینه کنید نه اینکه فقط یک صفحه رو با یک کیورد بالا بیارید و انتظار ورودی بالا از گوگل داشته باشید. شما روی سئو صفحات داخلی هم کار کنید و پست هاتون رو به صفحه اول گوگل بیارید خیلی بیشتر از اینکه با کلمه دانلود آهنگ صفحه اول باشید ورودی خواهید گرفت.

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
شما اگه تعداد ورودی برات مهمه ، رو پست هات کار کن خیلی بیشتر تاثیر داره تا یه تک کلمه

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
شما اگه تعداد ورودی برات مهمه ، رو پست هات کار کن خیلی بیشتر تاثیر داره تا یه تک کلمه

راستش اینقدر رقابت شده داخل سایت های موزیک که دیگه اصلا نمیشه اومد بالا من 15 تا بک لینک رنک 3 خریدم فعلا 4 -5 تاش شناسایی شده ولی آب از آب تکان نخورده واقعا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم همش شده خرج کردن

بالا