• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت من کاملا از گوگل حذف شده چیکار کنم

iran4dl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
,
Google has detected sneaky redirects for mobile users on your site. This means that mobile users visiting your site are redirected to another page or are shown different content than your desktop users. This creates an unexpected experience for Google Search users and violates our Webmaster Guidelines. Therefore Google has prevented the offending pages from showing in search results. This manual spam action has been applied to %pattern%. To reinstate these pages in search results, remove the spam and file a reconsideration request. After we determine that you have complied with our guidelines, we will remove this manual action.
Here’s how to fix this problem:
1
Find the configuration responsible for the sneaky redirects
Start by reading our guide on detecting sneaky mobile redirects. Sneaky redirects can be caused by code or an ad campaign on your site. Because the redirection can be caused by factors like visiting on specific browsers, devices, locations, or IP ranges, you should visit your site like how a typical user would visit it. For example, visit your site from Google Search using a mobile device.
Detect sneaky mobile redirects
2
Remove the configuration causing the cloaking or sneaky redirects
We'll discover these changes when we re-crawl your pages and update our index.
3
Submit a reconsideration request
Once you fix your site, file for reconsideration to remove this manual action. Include any details or documentation that can help us understand the changes made to your

سلام این پیام امد و سایت من به طور کامل از گوگل پاک شد الان چیکار کنم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
استفاده از کد های مشکوک بخصوص وقتی که بشکل پوشیده در سرس صفحه قرار می گیرند یکی از علل اصلی پنالتی هستش عوامل گوناگونی داره این امر که شاید برخیش واقعا مخرب نباشه اما گوگل بشدت نسبت به امنیت کاربرانش حساس هست گاهی این کد ها به عمد برای بک دور و یا تراوا مورد استفاده قرار می گیرند بنابراین گوگل بلافاصله عکس العمل نشون میده و کد های جاوا و یا جی کوئری متاسفانه بیشترین اساس این پنالتی رو تشکیل میدهند بخصوص وقتی طراح برای کمپکت کردن سرس و افزایش سرعت لودینگ صفحه یا صفحات اون ها رو به اصلاح ورپ می کنه و یا سایت ساختار طراحیش بشکلی هست که کد ها باید کاملا و یا تا حدی پوشیده باشن گاهی استفاده از پاپ های پنهان نیز در این امر دخیلن بخصوص کلاکینگ و ایکس ای فریم که متاسفانه گاهی برخی سیستم های پاپ اپ و پاپ باکس و حتی تبلیغات کلیکی برای استفاده بیشتر از مخاطبین خودشون به این طریق سو استفاده می کنند
نتیجه این کد ها این می شه که رباتهای کرول گوگل با توجه به اسکن لایه ای ممکن است متفاوت با بازدیدکننده سایت رو ببینند و انلیز کنند اینجاست که مشکل پنالتی پیش میاد چرا که نتبجه گیری گوگل این هست سایت بازدیدکنندگان رو بسمت سایت دیگه ای بصورت کاملا پنهان و بدون رضایت کاربر هدایت می کنه و این نقض قانون اول گوگل است که بدترین نوع پنالتی رو به همراه خودش میاره
پیشنهاد می کنم اول این کد ها رو پیدا کنید و بلافاصله حذفشون کنید برای اینکار می تونید از خود وب مستر تولز کمک بگیرید و یا خود شما سرس صفحات رو به دقت بررسی کنید تبلیغات پاپ اپ ها و موارد اینچنینی رو موشکافی کنید همچنین برخی پلاگین ها بخصوص اون های که مرتبط با درج اگهی هستنند ممکنه تو این مشکل سهیم باشن که بهتره هر نوع پلاگین مشکوک رو غیر فعال و حذف کنید بعداز مطمئن شدن از پاکیزگی کدها در خواست بازبینی برای گوگل بفرستید و منتظر نتیجه باشید امیدوارم سایت از پنالتی دربیاد و مشکل هرچه زودتر حل بشه

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
احتمالا داری از پاپ اپ بهره برداری میکنی
یوزر های موبایلی ات دارن توسط پاپ آپ ریدارکت میشن به جایی
همین باعث شده
چند شب پیش هم یکی از یوزر های این انجمن مطلب خاص این موضوع گذاشته بود

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
همین باعث شده

iran4dl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
درود
استفاده از کد های مشکوک بخصوص وقتی که بشکل پوشیده در سرس صفحه قرار می گیرند یکی از علل اصلی پنالتی هستش عوامل گوناگونی داره این امر که شاید برخیش واقعا مخرب نباشه اما گوگل بشدت نسبت به امنیت کاربرانش حساس هست گاهی این کد ها به عمد برای بک دور و یا تراوا مورد استفاده قرار می گیرند بنابراین گوگل بلافاصله عکس العمل نشون میده و کد های جاوا و یا جی کوئری متاسفانه بیشترین اساس این پنالتی رو تشکیل میدهند بخصوص وقتی طراح برای کمپکت کردن سرس و افزایش سرعت لودینگ صفحه یا صفحات اون ها رو به اصلاح ورپ می کنه و یا سایت ساختار طراحیش بشکلی هست که کد ها باید کاملا و یا تا حدی پوشیده باشن گاهی استفاده از پاپ های پنهان نیز در این امر دخیلن بخصوص کلاکینگ و ایکس ای فریم که متاسفانه گاهی برخی سیستم های پاپ اپ و پاپ باکس و حتی تبلیغات کلیکی برای استفاده بیشتر از مخاطبین خودشون به این طریق سو استفاده می کنند
نتیجه این کد ها این می شه که رباتهای کرول گوگل با توجه به اسکن لایه ای ممکن است متفاوت با بازدیدکننده سایت رو ببینند و انلیز کنند اینجاست که مشکل پنالتی پیش میاد چرا که نتبجه گیری گوگل این هست سایت بازدیدکنندگان رو بسمت سایت دیگه ای بصورت کاملا پنهان و بدون رضایت کاربر هدایت می کنه و این نقض قانون اول گوگل است که بدترین نوع پنالتی رو به همراه خودش میاره
پیشنهاد می کنم اول این کد ها رو پیدا کنید و بلافاصله حذفشون کنید برای اینکار می تونید از خود وب مستر تولز کمک بگیرید و یا خود شما سرس صفحات رو به دقت بررسی کنید تبلیغات پاپ اپ ها و موارد اینچنینی رو موشکافی کنید همچنین برخی پلاگین ها بخصوص اون های که مرتبط با درج اگهی هستنند ممکنه تو این مشکل سهیم باشن که بهتره هر نوع پلاگین مشکوک رو غیر فعال و حذف کنید بعداز مطمئن شدن از پاکیزگی کدها در خواست بازبینی برای گوگل بفرستید و منتظر نتیجه باشید امیدوارم سایت از پنالتی دربیاد و مشکل هرچه زودتر حل بشه

با تشکر از توضیحاتی که دادین مشکل اینجاست که وقتی با موبایل میومدی خود به خود وارد تلگرام میشدی گوگل هم در پیامش به طور 80 درصد همین حرف رو زده که من هم این کدها و پاپ آپ ها رو غیر فعال کردم برای بازبینی چجوری بفرستم تو گوگل وب مستر تولز چی بنویسم

من فقط نوشتم که مشکل رفع شد و ادرس سایتم رو دادم فقط همین آیا باید چیز دیگه ای هم بنویسم . اگر هم از پنالتی خارج بشه نتایجش هیچ تاثیری نداره مثل قبل میشه

iran4dl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
همین باعث شده
سلام لطفا آرس اون تایپیک رو بدین .

دوستان لطفا نگین چرا این جوری شده پیشنهاد بدین که چجوری از این پنالتی خارج شم خودش در پیامش گفته چرا اینجوری شده

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
با تشکر از توضیحاتی که دادین مشکل اینجاست که وقتی با موبایل میومدی خود به خود وارد تلگرام میشدی گوگل هم در پیامش به طور 80 درصد همین حرف رو زده که من هم این کدها و پاپ آپ ها رو غیر فعال کردم برای بازبینی چجوری بفرستم تو گوگل وب مستر تولز چی بنویسم

من فقط نوشتم که مشکل رفع شد و ادرس سایتم رو دادم فقط همین آیا باید چیز دیگه ای هم بنویسم . اگر هم از پنالتی خارج بشه نتایجش هیچ تاثیری نداره مثل قبل میشه

خواهش می کنم
بله کافیه نیازی به توضیحات اضافه نیست
ببینید یه مقدار زمان می بره تا سایت روند خودش رو پیدا بکنه اگر از پاپ اپ یا اگهی باشه که خیلی زود ریکاوری می شید اما اگر از فایل های مخرب باشه زمان بسیار زیادی لازم داره تا گوگل به این نتیجه برسه که سایت شما برای کاربران امن و مطمئن هستش و تعمدی در بین نبوده و شاید تشخیصش در استمرار پنالتی قرار بگیره البته در مورد منطقه ما همونطور که گفته شد و چند روز پیش هم یکی از کاربران در تاپیک مجزای توضیح لازم و کافی رو دادنند در اینباره این مشکل از پاپ ها و اگهی های چسبان هست که با حذف کد ها معمولا مشکل برطرف میشه
لازم می دونم یه نکته ای بگم حتما در انتخاب سیستم های اگهی دهنده برای سایت خودتون کاملا دقت کنید چون فقط بحث این کد ها مطرح نیست اگر پنالتی بشید به هر دلیلی و بعد وارد مرحله ریکاوری تا مدت ها سایت در قرنطینه باقی می مونه و این قرنطینه طبعات خودش رو داره مهمترینش حساسیت بسیار زیاد گوگل به سایت شما و مونیتور همه جانبه سایت شما در همه بخش ها هستش و ممکنه در طول این زمان ایرادات دیگه ای از سایت شما بگیره و کلا سایت دچار داستان و مشکلات زیادی بشه مطمئنا کاهش بازدید رو برای یه مدت خواهید داشت همینطور کاهش تولید کواری های پر بازدید و... این ها خودش از اثرات پنالتی و بعد ریکاوری هستش
برای ریکاوری این نوع پنالتی فقط حذف کد ها و سپس ارسال در خواست بازبینی کافی هست اما بهتره قبل از ارسال برای بازبینی دیگر جنبه های سایت خودتون مثل لینک های ورودی و خروجی مطالب استراکچر قالب و.. رو بررسی کامل کنید تا دچار دیگر برخورد های گوگل نشید بازبینی سایت شما فقط منحصر به این کدها نخواهد بود و همه جانبه سایت شما بررسی شده و نتیجه گیری میشود

iran4dl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
از پاپ آپ استفاده نمیکردم فقط همون کسب درآمد از موبایل رز بلاگ فعال بود

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
همون کد کاربران موبایل شما رو ریدایرکت میکرده! و گوگل هم شدیدا با این موضوع مشکل داره
پس رزبلاگم ....

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
بنده کد پاپ اپ رو از سایتم برداشتم
سایت منم وقتی با موبایل وارد میشدی سریعا درخواست جوین شدن توی کانالی رو میداد بدون اینکه کلیک بکنی
کد رو برداشتم امیدوارم سایت های منم از گوگل حذف نشن

iran4dl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
سلام دوستان بعد این که کد ها رو برداشتم و بعد پیام دادن به گوگل الان سایتم مثل قبل شده سه روز بعدش درست شد ورودیشم مثل قبله هیچ تغیری نکرده ممنون از راهنمایی همتون شاد باشین

shahinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سایت من از گوگل حذف شده کسی میتونه راهنمایی کنه منو در جریان بزاره
asalchat1.com
09017552592

ashkan0098

Registered User
لایک‌ها
19
سلام لطفا آرس اون تایپیک رو بدین .

دوستان لطفا نگین چرا این جوری شده پیشنهاد بدین که چجوری از این پنالتی خارج شم خودش در پیامش گفته چرا اینجوری شده
با سلام ، دفع و رفع انواع پنالتی در خدمتیم تماس بگیرید ، ۰۹۳۸۵۸۱۶۹۴۱

بالا