• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت نیازمندیها چقدر پول میخواد؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام بچه ها

میخواستم بدونم اگه بخوام یک سایت نیازمندیها راه بندازم کلا چقدر پول میخواد؟ تک تک یگید هر کئوم چقدر میخواد پول اسکریپت پول هاست و دامین پول تیلیغات و غیره تک تک چقدر میشه
سایتهای نیازمندی فقط پول بازدید کننده رو میخورن درسته؟؟ یعنی اگه سایت پربازدید باشه حله یا چیرهای دیگه ای هم لازمه؟
کلا مقرون به صرفه هست یا نه میدونم اشباع شده و سایتهای زیادی در این زمینه هست ولی میخوام بدونم چقدری در میاد و تو این جور سایتها وارد بشم یا نه؟
قیمتها رو از کمترین بگید تا بیشنرین یعنی بنویسید هزینه کل با کمترین سرمایه میشه ایقدر و هزینه کل با یشترین سرمایه میشه اینقدر یعنی میخوام بدونم از چقدر میشه شروع کرد و تا چقدر میشه براش خرج کرد مثلا بگید با 1 میلیون میتونی بزنی تا 10 میلیون و هر کدوم رو با جزئیات برام یگید.
به غیر ار گرفتن تبلیغات مثل ایستگاه آیا میشه تو حوضه بازاریابی وارد بشم و از این سایت استفاده کنم و درآمد خوبی داشته باشم؟؟ با توجه به اینجور سایتها اگه پربازدید بشه پس میشه ازش درآمد خوبی هم داشت درسته؟؟
نظرتون رو بگید
ممنون

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32

درود و احترام..

میخواستم بدونم اگه بخوام یک سایت نیازمندیها راه بندازم کلا چقدر پول میخواد؟

حداقل بالای 15 میلیون ..
اگر با دست خالی میخواید شروع کنید توصیه میکنم به هیچ عنوان این کار را نکنید زیرا مثل 100 ها سایت نیازمندی دیگر شکستتون قطعی هست.

تک تک یگید هر کئوم چقدر میخواد پول اسکریپت پول هاست و دامین پول تیلیغات و غیره تک تک چقدر میشه

هاست و دامین زیاد نمیشه مگر اینکه بخواید یک دامین خوب را خریداری کنید.

اسکریپت و برنامه نویسی اختصاصی با امکانات کامل و جالب مهمترین مورد هست که با اسکریپت های 300-400 هزار تومنی به نتیجه نمیرسید و یک سیستم فوق حرفه ای و اختصاصی را یک شرکت خوب براتون طراحی کنند زیر 6-7 میلیون تومان نمیگیرند.

تبلیغات یک برنامه ریزی درست حسابی و مطمئن میخواد که به طور میانگین 1 سال مداوم ماهانه بالای 1.5 میلیون تومان باید هزینه شود.

سایتهای نیازمندی فقط پول بازدید کننده رو میخورن درسته؟؟ یعنی اگه سایت پربازدید باشه حله یا چیرهای دیگه ای هم لازمه؟

متوجه سوالتون نشدم ! ولی ملاک تنها پر بازدید بودن سایت نیست . بازاریابی برای جذب تبلیغات نیاز هست .

کلا مقرون به صرفه هست یا نه میدونم اشباع شده و سایتهای زیادی در این زمینه هست ولی میخوام بدونم چقدری در میاد و تو این جور سایتها وارد بشم یا نه؟

با صرف هزینه های بالا میشه قدم برداشت و سایت را جزو نیازمندی های معتبر دید ولی با این هزینه های در اینترنت میشه سرمایه گذاری های بهتری نیزانجام داد که سود بیشتری داشته باشه و مدت زمان کمتری نسبت به نیازمندی برای سود دهی لازم داشته باشه..

قیمتها رو از کمترین بگید تا بیشنرین یعنی بنویسید هزینه کل با کمترین سرمایه میشه ایقدر و هزینه کل با یشترین سرمایه میشه اینقدر یعنی میخوام بدونم از چقدر میشه شروع کرد و تا چقدر میشه براش خرج کرد مثلا بگید با 1 میلیون میتونی بزنی تا 10 میلیون و هر کدوم رو با جزئیات برام یگید.

حداقل 15 میلیون تومان.
علت ارزونی و .. هر مورد را توضیح دادم.

به غیر ار گرفتن تبلیغات مثل ایستگاه آیا میشه تو حوضه بازاریابی وارد بشم و از این سایت استفاده کنم و درآمد خوبی داشته باشم؟؟ با توجه به اینجور سایتها اگه پربازدید بشه پس میشه ازش درآمد خوبی هم داشت درسته؟؟

بله میتونید علاوه بر اگهی های ستاره دار از بنر های همکاری فروش یا شرکت ها و موارد دیگه ای کسب درامد کنید ولی ترجیحا به فکر یه سایت دیگه باشید با این سرمایه بهتر به نتیجه برسید..

موفق باشید

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
به به سلام آقای شمشاد حالتون چطوره خوب هستید
با تشکر از شمشاد عزیز از نظری که دادید آقا شمشاد من هر کاری بخوام توی نت راه بندازم فکر کنم اول باید یه 10 میلیوین بزارم جیبم بعد حرف سایت بزنم خیلی گرونه همه چیز تو نت من به دنبال سایتهای ارزون و کاربردی هستم یعنی سرمایه کم بخواد و سودش هم خوب باشه حالا سود میلیونی نه ولی سودش خوب باشه مثلا با 500 تومن ایجاد بشه و بعد از مثلا 6 ماه به درآمد ماهیانه 500 تومن برسه فکر نکنم اصلا یه همچین سایتی باشه هست؟
من اگه 15 میلیون داشتم توی نت نمیومدم که میرفتم سکه میخریدم سودشم بیشتر بود کلا میخوام از کم شروع کنم حتی اگه میلیاردر هم باشم باز هم حاضر نیستم پول زیادی توی نت بزارم چون هم تجربم کمه هم تحمل ریسکشو هم ندارم و آدم واردی نیستم که خودمو بتونم جمع و جور کنم خلاصه به یه سایت ارزون نیاز دارم پتانسیل خوبی داشته باشه از هر لحاظ هم آینده خوب هم درآمد خوب هم بازدید خوب خلاصه یه چیز کار درست کم سرمایه باشه شما چی پیشنهاد میکنید؟
از 500 تومن شروع کنید که چه سایتی میشه باهاش راه انداخت تا 1 میلیون دیگه فوقش!!!!:D
کلا سرمایه آن چنانی ندارم و میخوام از کم شروع کنم بزرگترین سایتها هم یه روزی از کم شروع کردن دیگه درسته:D
به نظر شما توی نت سرمایه گذاری خوبه یا کسب درآمد رایگان؟ منظورم اینه که مثلا طرف سرمایه بزاره سایت راه بندازه و تلاش کنه تا به سود دهی برسه یا اینکه خودش تلاش کنه بدون سایت زدن و سرمایه گذاری کسب درآمد کنه مثلا از بازاریابی و غیره؟؟؟ مثلا الان من اگه سرمایه بزارم خوبه یا خودم بازاریابی کنم؟ با توجه به سرمایه کم اصلا سایت زدن خوبه؟ یا برم تو حوضه بازاریابی و توی این حوضه احتیاج دارم با یه نفر آدم حرفه ای صحبت کنم و ازش چیزهای بیشتری یاد بگیرم؟
مثلا از طریق بازاریابی شروع کنم و وقتی درآمد خوبی پیدا کردم اون موقع سایت بزنم مثلا وقتی شد چند میلیون خلاصه نظر شما چیه چیکار کنم بهتره بازاریابی و غیره یا سرمایه گذاری و غیره؟
اگر جوابهای طولانی میطلبه بگید با هم چت کنیم بقیه دوستان با تجربه هم آیدیشونو بزارن که ازشون یاد بگیریم.

آیدیم:nasab2011

با تشکر از همه دوستان

Last edited:

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
سلام دوست عزیز !

سایت نیازمندی یا هر سایت دیگه اگر توان مالی و فرصت اداره کردنش را نداشته باشین سود که نداره هیچ ضرر هم داره ! :wacko:

در هر حال من یک سایت نیازمندی دارم و بنا به دلایلی مجبورم از اینترنت جدا بشم ! اینه که دارم به قیمت خیلی ارزونی می فروشمش .

اگر خواستین می تونم بدم به شما !

7450 تا عضو و حدود 7780 تا آگهی توش داره !

رنک 2 گوگل هست و دامنه خیلی مناسبی داره که می تونه یک برند باشه !

شما اگر می خواین از اول شروع کنید این مورد خیلی مناسب شما هست ، چون سایت کاملا آماده هست و فقط اگر بتونید مقداری هزینه برای سئو کردن سایت و کمی تبلیغات انجام بدین که بازدید مناسبی بگیره به سود آوری خواهد رسید ! ولی اگر هزینه نکنید هیچ نتیجه ای نخواهد داشت جز ضرر !!!

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
سلام دوست عزیز !

سایت نیازمندی یا هر سایت دیگه اگر توان مالی و فرصت اداره کردنش را نداشته باشین سود که نداره هیچ ضرر هم داره ! :wacko:

در هر حال من یک سایت نیازمندی دارم و بنا به دلایلی مجبورم از اینترنت جدا بشم ! اینه که دارم به قیمت خیلی ارزونی می فروشمش .

اگر خواستین می تونم بدم به شما !

7450 تا عضو و حدود 7780 تا آگهی توش داره !

رنک 2 گوگل هست و دامنه خیلی مناسبی داره که می تونه یک برند باشه !

شما اگر می خواین از اول شروع کنید این مورد خیلی مناسب شما هست ، چون سایت کاملا آماده هست و فقط اگر بتونید مقداری هزینه برای سئو کردن سایت و کمی تبلیغات انجام بدین که بازدید مناسبی بگیره به سود آوری خواهد رسید ! ولی اگر هزینه نکنید هیچ نتیجه ای نخواهد داشت جز ضرر !!!
ميشه آدرس و قيمت مد نظرتون رو پخ كنيد؟

بالا