• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت هایی معرفی کنید که بشه کسب درآمد به دلارداشت

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان من 3 تا سیستم دارم لطفا سایت هایی که درآمد به دلار دارن و با پرفکت مانی هم کار میکنن معرفی کنید معتبر باشن

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
درود بر شما
به امضای من قسمت سایت های کلیکی مراجعه کنید

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
نمونه اش سایت عالی ATICLIX که رتبه یک میان سایت های کلیکی رو داره

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
مرسی روزانه تک نفره چقدر میشه ازش درآمد داشت؟
فقط انجام کلیک داره؟

سایتهای کلیکی بدون زیر مجموعه درامد ز یادی نداره حالا باز این سایت آتی از بقیه بهتره شما باید اول شروع کنی به کبیک کردن تا به 0.4 دلار برسی بعدش میتونی 5 تا زیر مجموعه اجاره کنی و باز کلیک کنی تا بتونی تعداد بیشتری زیر مجموعه بگیری و اگه بتونی زیر مجموعه دایرکت بگیری که خیلی بهتر رشد میکنی

در روز اگه تو همه قسمتهاش فعالیت کنی تا 10 سنت میتونی جمع کنی

خوبی این سایت اینه که زیر مجموعه های اجاره ای ش همشون فعالن و یه مفدار مناسبی در روز کلیک میکنن نیازی به تعیوض کردنشون نیست

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوست عزیز فقط این نکته رو بگم در مورد سایتهای کلیکی باید شکیبایی و پشتکار فراوان داشته باشی اینکه فقط ثبت نام کنی و فعالیت نکنی سودی نداره..به مخض نام نویسی باید کلیک کردن رو آغاز کنید.

sayyedm

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
سایت های کلیکی وقت گیر هستند و درآمد ناچیزی هم دارند. چون کاربران این سایت ها هدفشون از کلیک کردن فقط کسب درآمده تبلیغاتشون بازدهی نداره و بعد از یه مدت کلا سایتو جمع می کنن.
شما اگر سه تا سیستم داری میتونی بزنی توی کار استخراج بیت کوین.

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
سایت های کلیکی وقت گیر هستند و درآمد ناچیزی هم دارند. چون کاربران این سایت ها هدفشون از کلیک کردن فقط کسب درآمده تبلیغاتشون بازدهی نداره و بعد از یه مدت کلا سایتو جمع می کنن.
شما اگر سه تا سیستم داری میتونی بزنی توی کار استخراج بیت کوین.
میزان درآمد هر سیستم با روشن بودن 10 ساعت در روز چقدر میشه؟

sayyedm

Registered User
لایک‌ها
30
میزان درآمد هر سیستم با روشن بودن 10 ساعت در روز چقدر میشه؟
بستگی به قدرت سیستم شما داره.
این نرم افزاری که من توی امضام گذاشتم روزی 0.00003 بیت کوین با سیستم من که i3 هستش استخراج می کنه(20 ساعت روشن). هرچند که نرم افزارهای دیگه ای هم هست اما مزیت این نرم افزار اینه که شما از زیرمجموعه ها هم می تونی درآمد کسب کنی و اصل درآمد از زیر مجموعه هاست. نکته مثبت این نرم افزار خودکار بودنشه. فقط کافیه نرم افزار در حالت اجرا باشه. نه کلیک می خواد نه هیچ کار دیگه ای.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
سایت ATICLIX از همه سایتهای کلیکی پرداختی بالاتری داره و ارزش کارکردن داره ن در حدود 1 ماه تونستنم انقدی پول جمع کنم که 15 تا رفرال اچجاره کنم و به زودی میرسونمشون به 20 تا و دارامدم داره بیشتر میشه ارزش وقت گذاشتن داره بعد چند ماه به درامد زایی میرسه
gper_aticlix.jpg

m8910s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بستگی به قدرت سیستم شما داره.
این نرم افزاری که من توی امضام گذاشتم روزی 0.00003 بیت کوین با سیستم من که i3 هستش استخراج می کنه(20 ساعت روشن). هرچند که نرم افزارهای دیگه ای هم هست اما مزیت این نرم افزار اینه که شما از زیرمجموعه ها هم می تونی درآمد کسب کنی و اصل درآمد از زیر مجموعه هاست. نکته مثبت این نرم افزار خودکار بودنشه. فقط کافیه نرم افزار در حالت اجرا باشه. نه کلیک می خواد نه هیچ کار دیگه ای.
یعنی اینکه سیستم من ای ام دی و سی‌پی‌یو Ryzen7 2700x با ۳۲ گیک رم هستش، بیشتر می‌تونم بیت‌کویین استخراج کنم یا اینکه تا یه حدی سیستم مهمه و محدودیت داره؟

sayyedm

Registered User
لایک‌ها
30
یعنی اینکه سیستم من ای ام دی و سی‌پی‌یو Ryzen7 2700x با ۳۲ گیک رم هستش، بیشتر می‌تونم بیت‌کویین استخراج کنم یا اینکه تا یه حدی سیستم مهمه و محدودیت داره؟
هرچه توان پردازشی سیستم قوی تر باشه استخراج هم بیشتر میشه.
سیستم های مخصوص ماینینگ خیلی قوی ترازسیستم شماهستند لذا محدودیتی نداره.

m8910s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
هرچه توان پردازشی سیستم قوی تر باشه استخراج هم بیشتر میشه.
سیستم های مخصوص ماینینگ خیلی قوی ترازسیستم شماهستند لذا محدودیتی نداره.
من که نگفتم بهترین یا گرونترین سیستم رو دارم، منظورم یه چیز دیگه بود.
در هر صورت هر چی سیستم قوی تر باشه از یه طرف هزینه برق هم بیشتر میشه در حالی که اون مبلغ بیت کویین خیلی خیلی ناچیزه. درکل به نظر من اگه کسی که سیستم متوسط به بالا داره، شش ماه وقت بذاره و یه تخصص رو یاد بگیره، قطعا می تونه پول بیشتری رو در بیاره. همین الان اونایی که حرفه ای با افترافکت یا سینما فور دی کار میکنن می تونن حداقل ماهی صد میلیون تومن پول در بیارن.
شاید فکر کنین شعاره ولی هرچی مردم بیشتر کار کنن هم اقتصاد درست تر میچرخه و هم کشور پیشرفته تر میشه.

sayyedm

Registered User
لایک‌ها
30
من که نگفتم بهترین یا گرونترین سیستم رو دارم، منظورم یه چیز دیگه بود.
در هر صورت هر چی سیستم قوی تر باشه از یه طرف هزینه برق هم بیشتر میشه در حالی که اون مبلغ بیت کویین خیلی خیلی ناچیزه. درکل به نظر من اگه کسی که سیستم متوسط به بالا داره، شش ماه وقت بذاره و یه تخصص رو یاد بگیره، قطعا می تونه پول بیشتری رو در بیاره. همین الان اونایی که حرفه ای با افترافکت یا سینما فور دی کار میکنن می تونن حداقل ماهی صد میلیون تومن پول در بیارن.
شاید فکر کنین شعاره ولی هرچی مردم بیشتر کار کنن هم اقتصاد درست تر میچرخه و هم کشور پیشرفته تر میشه.
منظور من این بود که از لحاظ توان پردازشی محدودیتی نداره.
مسلما استخراج بیت کوین با سیستم خانگی کار پردرآمدی نیست و حتی اصلا نمیشه بهش گقت کار!
اگر میخواید ببینید که براتون میصرفه استخراج کنید یا نه یه سری سایت هست که براتون حساب میکنن. مثل اینجا. با توجه به قیمت ارزون برق در ایران شاید به صرفه باشه. در ضمن مزیت کریپتو تب اینه که شما در همون حینی که سیستمتون روشنه میتویند بزاریدش اجرا بشه و حتی قدرت استخراجش رو هم شما تعیین می کنید که از کل توان سی پی یو استفاده کنه یا مثلا فقط از ده درصدش و این در دراز مدت بدک نیست و هیچ وقتی هم از شما نمیگیره. در ضمن اگر بتونید زیرمجموعه هم جذب کنید که خیلی بهتر میشه.

abbasbandy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من 3 تا سیستم دارم لطفا سایت هایی که درآمد به دلار دارن و با پرفکت مانی هم کار میکنن معرفی کنید معتبر باشن
یک کانال تلگرامی میشناسم که شاید به دردتان بخوره yon.ir/ExvDA البته با فیلترشکن باید ببینیش.

بالا