من که نگفتم بهترین یا گرونترین سیستم رو دارم، منظورم یه چیز دیگه بود.
در هر صورت هر چی سیستم قوی تر باشه از یه طرف هزینه برق هم بیشتر میشه در حالی که اون مبلغ بیت کویین خیلی خیلی ناچیزه. درکل به نظر من اگه کسی که سیستم متوسط به بالا داره، شش ماه وقت بذاره و یه تخصص رو یاد بگیره، قطعا می تونه پول بیشتری رو در بیاره. همین الان اونایی که حرفه ای با افترافکت یا سینما فور دی کار میکنن می تونن حداقل ماهی صد میلیون تومن پول در بیارن.
شاید فکر کنین شعاره ولی هرچی مردم بیشتر کار کنن هم اقتصاد درست تر میچرخه و هم کشور پیشرفته تر میشه.
منظور من این بود که از لحاظ توان پردازشی محدودیتی نداره.
مسلما استخراج بیت کوین با سیستم خانگی کار پردرآمدی نیست و حتی اصلا نمیشه بهش گقت کار!
اگر میخواید ببینید که براتون میصرفه استخراج کنید یا نه یه سری سایت هست که براتون حساب میکنن.
مثل اینجا. با توجه به قیمت ارزون برق در ایران شاید به صرفه باشه. در ضمن مزیت کریپتو تب اینه که شما در همون حینی که سیستمتون روشنه میتویند بزاریدش اجرا بشه و حتی قدرت استخراجش رو هم شما تعیین می کنید که از کل توان سی پی یو استفاده کنه یا مثلا فقط از ده درصدش و این در دراز مدت بدک نیست و هیچ وقتی هم از شما نمیگیره. در ضمن اگر بتونید زیرمجموعه هم جذب کنید که خیلی بهتر میشه.