• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت هایی که بیت کوین می دزدند

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
جدیدا سایت هایی از این دست زیاد شدن برای جلوگیری از از بین رفتن درآمد دوستان تصمیم گرفتم یک تاپیک ایجاد و با کمک دوستان به معرفیشون بپردازیم
image.php
1. خبر اومده دو پلت فرم Hashie و LTCGear بطور اسرار آمیزی افلاین شدن ال تی سی گیر برگشت ولی پرداختی نداره و هشی همینطور آفلاین خیلی ها بخاطر پست ادمینش فکر میکنن داره بازی میکنه. در پست مربوطه ادمینش نوشته: "به صدا خوب گوش بدید چیزی میشنوید" در صورتی که افراد بسیاری با خرید گیگاهش روی اینها سرمایه گذای می کردن. فرآیند کلود ماینینگ بعد از سرویس گیگاهش CEX.io رواج گرفت .
29-arg-1024x174.png
2. سایت PTCircule است که 6 دلار بیت کوین برای آپگریت از خیلی از دوستان انجمن و از جمله خودم گرفت و الان دیگه پرداختی نداره

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
عزیز تصویر دلارت :general601: عالیه.
در مورد مطلب هم باید بگم که بیت کوین چه ماین و چه invest یا cloud دیگه سودده که هیچ ضررده شده:general208:
سایت pbmining هم مثل اینکه کلاهبردار از آب دراومده و دوستان متضرر شده اند.
قیمت بیت کوین هم بعد از اعلام عدم حمایت دولت چین و ممنوعیت آن روند نزولی داشته و بعیده دیگه شاهد افزایش ناگهانی قیمت این ارز باشیم.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
عزیز تصویر دلارت :general601: عالیه.
در مورد مطلب هم باید بگم که بیت کوین چه ماین و چه invest یا cloud دیگه سودده که هیچ ضررده شده:general208:
سایت pbmining هم مثل اینکه کلاهبردار از آب دراومده و دوستان متضرر شده اند.
قیمت بیت کوین هم بعد از اعلام عدم حمایت دولت چین و ممنوعیت آن روند نزولی داشته و بعیده دیگه شاهد افزایش ناگهانی قیمت این ارز باشیم.
بله ولی استفاده از اون افزایش پیدا کرده سایتهای بزرگی این ارز رو قبول میکنن
دولت چین در ریزشش تاثیر داشت ولی تاثیر عمده ریزشش ناشی از این خبر بود:
به کل سال 2014 از نظر خبری سال بدی برای بیت کوین بود
پلیس ژاپن به اینکه به %99 از بیت کوین های Mt. Gox از طریق کلاهبرداری گم شده و نه از طریق هک تراکنش مظنون شده
روزنامه The Japan Newsپرتیراژترین روزنامه انگلیسی زبان ژاپن اعلام کرده که با همکاری پلیس ژاپن و آمریکا با برسی اینکه چه بر سر بیت کوین های Mt. Gox آمده به سر نخی رسیدن که نشون میده فقط 7000 بیت کوین Mt. Gox از طریق هک از دست رفتن باقی 650,000 بیت کوین ( معادل 204,750,000 دلار ):) در زمان اجرای کلاهبرداری ناشناخته دزدیده شدن
Mt. Gox مرکز تبادلات بیت کوین بود که به بالا رفتن قیمت آن کمک کرد سپس با ناپدید شدن بیت کوین ها موجب آسیب به این ارز شد.

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
تاپی خوبیه و من به طور جدی حمایتش میکنم .
دو تا سایت گفته شده درسته و اسکم شناخته شدن .
hash profit هم تازگی ها کلا هبرداری کرد و جمع کرد رفت .

• Like
Reactions: vbd

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
ارزهای دیجیتال یه جوریایی دیگه بازارش یخ کرد شاید یه روزی افزایش ناگهانی توسط سرمایه گذار بشه ولی بازم میاد پایین این ازها دیگه نرخ بالایی به خود نمیگیره دلایلش هم به خاطر عدم حمایت دولتها و نیز ممنوعیت اون و همچنین اسکم شده یکی یکی صرافیهای بزرگی نظیر مینتاپال و ضرر زدن به ملت این ارز دیگه افزایش نخواهد داشت مگر اینکه استخراجش به اتمام برسه شاید تغییر کنه

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
تاپی خوبیه و من به طور جدی حمایتش میکنم .
دو تا سایت گفته شده درسته و اسکم شناخته شدن .
hash profit هم تازگی ها کلا هبرداری کرد و جمع کرد رفت .
دوست عزیز اینطور که به نظر میاد سایت جمع نکرده و قراره روز 5 ژانویه ساعت 11 به وقت مسکو سایت دوباره آنلاین بشه (منبع)
اینم که چند روزه باز نمیشه میگن زیر حمله ddos بوده و مشکل داشته
حالا باید منتظر موند ببینیم چطور میشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
CEX.io

وضعیتش چطوره ؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
CEX.io

وضعیتش چطوره ؟
این نظر شخصیه و ممکنه اشتباه باشه یا دوستی نظر دیگه ای داشته باشه ولی :
با توجه به کاهش قیمت بیت کوین که از 2014 شروع شد و تا الان ادامه داشته سرمایه گذاری به این روش توصیه نمیشه

prance333

Registered User
لایک‌ها
52
به گزارش بنکر (Banker)، از امروز بورس جدید برای کاربران Coinbase در 24 ایالت و منطقه در ایالات متحده قابل دسترس است و تا 30 مارس 2015، بدون کارمزد معامله می شود.
این شرکت در یک پست وبلاگی خود، گفته است: سرمایه گذاری جدید آن ها برای باثبات کردن و قابل اعتماد کردن بیت کوین طراحی شده است؛ همچنین اعلام داشت که بازیکنان اصلی این عرصه مانند بخش بازرگانی شرکت Second Market در حال حاضر از این پلت فرم استفاده می کنند.
در سال 2014، بیت کوین با وجود طرفدارانی مانند MT.GOX تا مرز فروپاشی پیش رفت و در پایان سال بدترین نتیجه عملکرد سرمایه گذاری را در میان کلیه بازارهای جهانی را داشت. این وضعیت تا اوایل ماه جاری ادامه داشت و ارزش بیت کوین 200 دلار کاهش یافت.
با این حال، این پول دیجیتال در هفته گذشته، با حضور مؤسسات مالی معتبری مانند بازار بورس نیویورک، USAA و BBVA و پشتیبانی مالی 75 میلیون دلاری در Coinbase دوباره به حیات خود بازگشت.
در اخبار امروز آمده است که بورس تحت نظارت بیت کوین که از ساختار خوبی نیز برخوردار است؛ شاهد افزایش قیمت ناگهانی بیت کوین بوده و 280 دلار افزایش قیمت داشته است؛ گر چه این قیمت هنوز به ارزشی که بیت کوین در سال 2013 ( بیش از 1000 دلار) داشته، نرسیده است.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان بهترین راه برای حفاظت از بیتکوین هامون چیه؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
عنوان تاپیک با متن نمیخونه :) من فکر کردم سایت malware یا چیزی مث اونه
اینایی که معرفی کردی نمیدزدن بلکه یوزرها دودستی BTC خودشون رو تقدیم میکنن
جدیدترین: Bter :general509:

دوستان بهترین راه برای حفاظت از بیتکوین هامون چیه؟
بگو چقدر بیتکوین داری و چه استفاده ای ازش میکنی تا بهت بهترین راه رو بگم.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
عنوان تاپیک با متن نمیخونه :) من فکر کردم سایت malware یا چیزی مث اونه
اینایی که معرفی کردی نمیدزدن بلکه یوزرها دودستی BTC خودشون رو تقدیم میکنن
جدیدترین: Bter :general509:

زیاد نیست 0.1 آخه چندین بار اکانت بلاک چینم هک شد.

ضمناً دوستان برای ترید و مارکتها هم چندتا سایت پیشنهاد بدید

loolish

Registered User
لایک‌ها
32
بگو چقدر بیتکوین داری و چه استفاده ای ازش میکنی تا بهت بهترین راه رو بگم.[/QUOTE]

بابا مارو ترسوندید! چجوریه جریان؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

بابا مارو ترسوندید! چجوریه جریان؟[/QUOTE]
جریان چی؟ من اکانتم دو تا سه تا اکانت توش از دست دادم الان نمیدونم چه کنم

loolish

Registered User
لایک‌ها
32
بابا مارو ترسوندید! چجوریه جریان؟
جریان چی؟ من اکانتم دو تا سه تا اکانت توش از دست دادم الان نمیدونم چه کنم[/QUOTE]
عجیبه. من بیشتر از یک سال از بلاکچین استفاده میکنم ولی مشکلی پیش نیومد.

the_master

Registered User
لایک‌ها
259

تو دیتابیس بلاکچین اطلاعات شما ذخیره نمیشه که بتونن هک کنن.لابد به صورت صفحه های تقلبی اکانت رو هک کردن. مثلا یه ایمیل از ادرس [email protected] برات میاد میگه روی لینک زیر کلیک کنید.
حتی ممکنه لینک به این صورت نوشته شده باشه: https://blockchain.info
ولی در ظاهر فقط اینجوریه و لینک اصلی این ادرس نیست.هیچ وقت identifier رو برای کسی نفرستین.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
تو دیتابیس بلاکچین اطلاعات شما ذخیره نمیشه که بتونن هک کنن.لابد به صورت صفحه های تقلبی اکانت رو هک کردن. مثلا یه ایمیل از ادرس [email protected] برات میاد میگه روی لینک زیر کلیک کنید.
حتی ممکنه لینک به این صورت نوشته شده باشه: https://blockchain.info
ولی در ظاهر فقط اینجوریه و لینک اصلی این ادرس نیست.هیچ وقت identifier رو برای کسی نفرستین.
آفرین. به نظرت چه کارای دیگه ای برای امنیت بیشتر انجام بدم و اینکه راهی هست اگر اکانت از دست رفت؟ برش گردووند. ماجرای api چیه؟

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
آفرین. به نظرت چه کارای دیگه ای برای امنیت بیشتر انجام بدم و اینکه راهی هست اگر اکانت از دست رفت؟ برش گردووند. ماجرای api چیه؟
api مال دریافت و ارسال بیت کوین تحت وب هست.مث درگاه بانکی.
اگه اکانت از دست بره خب تو اولین فرصت بیت کوین ها رو برداشت میکنن. پس فکر پی گرفتنش نباش.بهتره از https://multibit.org/ استفاده کنی نیاز به سینک شدن هم نداره.فقط ازش بک اپ بگیر تو عکس مسیرش مشخصه:

فایل های ضمیمه

• SS Screen Capture #007.png
    SS Screen Capture #007.png
    18.6 KB · نمایش ها: 2

loolish

Registered User
لایک‌ها
32
از طریق ایمل میشه identifier رو تغییر داد ولی درباره پسورد اطلاعی ندارم. به سری به این بزنید https://blockchain.info/wallet/reset-two-factor?guid=88821448-9a1c-4516-8d97-ef8d5a4ff454
api مربوط به وب مستر هایی میشه که میخوان تو سایتشون از والت برای ارسال و دریافت اتوماتیک بیتکویین استفاده کنن و علاوه بر این استفاده های دیگه هم داره.

بالا