• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت های سورف با پرداخت به بیت کوین

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
عزیز شما تا حالا برداشت کردین؟برای برداشت شرطی چیزی نداره؟

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
نه من تازه شروع کردم. نه شرطی برای برداشت نداره

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
نه من تازه شروع کردم. نه شرطی برای برداشت نداره
مطمئنی که رطی برای برداشت نداره؟
We pay you through an online currency BitCoin. All payments are processed weekly. You do not have to re-upgrade to receive your earnings.
معمولا اول از پرداخت سایت مطمئن میشن و برداشت میکنن بعد تاپیک میزنن البته من از لینک شما ثبت نام کردم ولی اینطور که معلومه کم کم باید 1000000 ساتوشی ارتقا بدی بعد برداشت کنی و این 1 میلیون ساتوشی رو نمیشه از بالانس واریز کرد و باید دیپوزیت بکنی

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
اگر دقت کنید دقیقا توی همین متن نوشته که برای برداشت نیازی به ارتقا حساب نیست و برداشتها هفتگی انجام میشه

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
عزیز قرمزش کردم که دقت کنی اگه نوشته بود upgrade حرف شما درسته ولی نوشته re -upgrade احتمالا به بار و باید آپگرید کنی منظورم سایت دومی هست

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
سایت اولی هم دقیقا همون را نوشته احتمالا حرف شما درسته و تا رسیدن به حداقل برداشت هم زمان زیادی می بره . اگر کسی از دوستان با این سایتها کار کرده لطفا نظر بده

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
سایت اولی هم دقیقا همون را نوشته احتمالا حرف شما درسته و تا رسیدن به حداقل برداشت هم زمان زیادی می بره . اگر کسی از دوستان با این سایتها کار کرده لطفا نظر بده
بله چون صاحب هر دو تا سایت Nadine Reinhardt هست
شما به مبلغ برداشتی نرسیدین؟

بالا