• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت های معتبر و پردرآمد کلیکی و ایمیلی

useruseruser3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر دوستان بزرگوار.
عزیزان میخوام دو سایت کاملا مطمئن بهتون معرفی کنم.با هر کلیک روی یک تبلیغ یک دلار بهتون میدن!هر سایت هم روزانه پنج لینک نمایش میده.
به ازای هر دعوتی هم 10 دلار میده!
از طریق این لینک ها اقدام به ثبت نام کنید:

Big Money Ptc : Welcome To Big Money Ptc!

NeoDollar : Welcome To NeoDollar!

آموزش کامل کار در سایت اول رو اینجا گذاشتم.سایت دوم هم مشابه اولیه.
دانلود
سوالی داشتید ایمیل بدین به سرعت جواب میدم [email protected]

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
كدوم اينا با لايبرتي كار ميكنه ؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
عزيز كو مدركت كه پرداختي داره يعني اين سايت بدون هيچ كار روزانه 5 تا كليك 1 دلاري بهت مي ده اره . يعني در روز 5 دلار ودر ماه مي شود 150 دلار . عزيز اين ها خيلي وقته كه فسخ شده اند. لطفا مقاله بنده را بخوانديد در بخش ويژه وبمستر ها است در مورد كسب درامد از طريق ايميل هم توضيح دادم . سه مقاله را دانلود كنيد بخوانيد . اين جا شده يك جاي تبليغي .

useruseruser3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيز كو مدركت كه پرداختي داره يعني اين سايت بدون هيچ كار روزانه 5 تا كليك 1 دلاري بهت مي ده اره . يعني در روز 5 دلار ودر ماه مي شود 150 دلار . عزيز اين ها خيلي وقته كه فسخ شده اند. لطفا مقاله بنده را بخوانديد در بخش ويژه وبمستر ها است در مورد كسب درامد از طريق ايميل هم توضيح دادم . سه مقاله را دانلود كنيد بخوانيد . اين جا شده يك جاي تبليغي .

درود بر شما
1-میگن ایرانیا همدیگه رو محترم میشمارن و خیلی با ادب هستن و .... ولی اینجا میبینم بعضی ها بر خلاف این موضوع رفتار میکنن
2- چه دلیلی داره به شما مدرک نشون بدم؟خب شما نمیخوای ثبت نام نکن.فیش پرداختی این سایت رو با سرچ کوچیک تو نت پیدا کن.بعلاوه از سایت های معتبر خارجی هم برای تاییدش کمک بگیر
3-شما مدرک بیار که تقلبیه!ما میگیم معتبره!شما مدرکی بیار که ثابت کنه دروغه یا اسکم شده...
4-من کی گفتم بدون کار روزانه پول میدن؟کار شما کلیک و تایید کلیک هستش
5- کدوم مقاله رو؟شما هم آموزشی که من قرار دادم بخونید
6- اگر شده جای تبلیغی ، پس یه چیزی هست که براش تبلیغ میکنن
7- نظرات شخصیتون رو برای خودتون نگه دارید و فرافکنی نکنید
8- هر پیامی که از طرف شما باشه نمیخونم دیگه
9- این صفحه را با حرفهاتون پر نکنید.کسی سوال منطقی داره بپرسه جواب میدم
خوش باشین.بدرود

useruseruser3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر.سایت ها اسکم هستن.ثبت نام نکنید