• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت های کسب درآمد ایرانی با شیوه ای نوین

aliazarnia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من در چند سایت افزایش بازدید و کسب درآمد ایرانی ثبت نام کردم و بعد از بررسی اعتبار و کارایی سیستم این سایت ها تصمیم گرفتم فعالیتم را بیشتر کنم و زیرمجموعه هم جذب کنم. اول سیستم کاری این سایت ها و روش کسب درآمد و افزایش بازدید را مقداری توضیح میدم تا دوستانی که نمی شناسند و یا دوستانی که آشنایی نسبی دارند اطلاع کامل پیدا کنند.

این سایت ها مانند سایت های تبلیغاتی و شبکه های تبلیغاتی بنری یا پاپ آپ می باشد. یعنی در این سایت چندین سایت تبلیغ کرده اند و می خواهند بازدیدشان را افزایش دهند. روش افزایش بازدید سایت هم این است که به ما یعنی کاربران پول می دهد که تبلیغات را ببینیم. البته مبلغی بابت هر کلیک زیرمجموعه داده می شود، یعنی اگر شما با لینک های من در این سایت ها عضو شوید در کنار اینکه خودتان درآمد دارید بابت هر تبلیغی که می بینید بدون محدودیت پورسانتی هم به من داده می شود... در حال حاضر درآمد از مشاهده تبلیغات 4 ، 10 و 15 تومان هست و درآمد از مشاهده تبلیغات توسط زیرمجموعه هم 2 تومان می باشد. الان هر روز بالای 40 تبلیغ در سایت میاد. به علاوه اگه زیرمجموعه ای بگیرید که در سایت تبلیغ کنه 7 درصد از مبلغی که تبلیغ میخره به شما میرسه.

مطمئنم برای خیلی سوال پیش میاد که کی پول اعضا رو میده و اساسا این سایتا به مشکل میخورن. در پاسخ باید بگم این سایت مبلغی بابت تبلیغات دریافت میکند و درصدی را به اعضا می دهد بنابراین درآمد کاربران از منبع هزینه ای که برای تبلیغات در سایت می شود و اعضا این سایت ها را مشاهده می کنند پرداخت میشه. در این سایت ها که معرفی میکنم هیچ اثری هم از زیرمجموعه اجاره ای و.. وجود نداره و ریسک کار بسیار پایین هست چون باید بدون سرمایه گذاری و فقط با مشاهده تبلیغ و جذب زیرمجموعه درآمد داشت.

بنر سایت ها را هم قرار میدم تا تمایل داشتید عضو شوید. سوالی هم بود بفرمایید راهنمایی کنم.

468x60.gif

468x60.gif

468x60.gif

بالا