• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت همکاری در فروش فایل خارجی

Seymari1369

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
آیا شما سایت همکاری در فروش فایل و در کل محصولات دانلودی خارجی سراغ دارید؟
که بشه از ایران هم درآمد اش رو دریافت کرد...!

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
شما توانایی فروش و بازاریابی محصولات خارجی رو دارین؟از چه پلتفرمی برای تبلیغ محصول میخواین استفاده کنید؟اگر برنامه یا توانایی خاصی برای فروش دارین فروش فایل یا محصول زیاد هست.از نظر مشکلات دریافت پول در ایران هم مساله ای نیست.مساله اصلی امکان بازاریابی و فروش هست.

Seymari1369

Registered User
لایک‌ها
17
خب من تصمیم دارم در حوزه معماری به فروش محصولات دانلودی برای افراد خارج از کشور اقدام کنم!
چون بانک اطلاعاتی فوق العاده ای در زمینه دارم که بی شک خواهم توانست فروش خوبی رو داشته باشم...

ممنون میشم اگر کمکی از دستتون برمیاد، دریغ نکنید

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
بسیار عالی.من در زمینه فروش فایل خارجی کمی تجربه دارم.من سعی میکنم پلن و پروسه هدف شما رو به صورت خلاصه بیان کنم.شما برای فروش نیاز به سه مرحله دارین:
1-پیدا کردن مخاطب هدف و بازاریابی فایل
2-ایجاد درگاه مناسب برای فروش فایل
3-تبدیل ارز خارجی به ریال
مورد دو و سه راحت ترین کار ممکن هست.به هیچ وجه نگران دو مرحله اخر نباشید.اگر بخواین سرمایه گذاری کنید میتونید یه سایت وردپرس بزنید و فایل هاتون رو روی سایت قرار بدین که این کار برای شروع کار توصیه نمیشه.در مقابل میتونید فایلتون رو خیلی راحت و بدون هزینه روی سایت های فروش فایل مثل payhip و shopify و سایت های مشابه بذارین.یه اکانت پیپال هم تهیه میکنید که اون هم با قیمت مناسب موجود هست.
مرحله سوم هم مشکل خاصی نداره.شما اگر روزانه ده هزار دلار هم درآمد ارزی داشته باشید خیلی راحت ازتون خریداری میشه و به ریال براتون واریز میشه.
چالش اصلی و مهم ترین مرحله پیدا کردن مخاطب هست.شما اگر فایلتون طلا هم باشه وقتی خریدار بالقوه از محصول شما با خبر نباشه فروش نخواهید داشت.شما باید برای خودتون تعیین کنید که فایلتون رو کجا و چگونه میخواین تبلیغ کنید.مخاطب هدفتون کی هست و در چه سایت یا فضایی میتونید خریدار بالقوه رو پیدا کنید.
موفق باشید.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
کومسیون جانکشن و اوانتیژ دو تا سایت همکاری در فروش هستن ولی وریفای میخوان

بالا