• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت وردپرسی جدید و قصد فعالیت مادام العمر ;)

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
سلام به دوستان انجمن پرشین تولز و بخش وردپرس

بعد از مدت ها راه اندازی سایت های مختلف که اغلب بی هدف بودن و عمرشون خیلی کوتاه
بالاخره تصمیم خودمو گرفتم که یه سایتی باز کنم که در موردش تخصص دارم و با صبر و حوصله جلو برم و ادامش بدم و کلاً بیخیال بقیه سایت ها و پروژه هام شدم و اغلب دامنه هام رو هم به همین خاطر گذاشتم برا فروش
سایتی که آدرسش رو میتونید تو امضام هم ببینیدش

این سایت رو با سیستم وردپرس و قالب مزایا راش انداختم
دوستان خوشحال میشم یه سری به سایت بزنید و نظرات و پیشنهاداتتون رو در موردش بگین قصد فعالیتم رو این سایت 100% هستش
و فکرای زیاد و جالبی براش دارم
اگه در مورد مطالب هم نظری ندارین در مورد بخش بندی و شکل ظاهریش خوشحال میشم نظراتتون رو دریافت کنم
و این که پیشنهادهای افزونه ها و تکنیک هایی که میتونه کمکم کنه

موفق و پیروز باشید

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
اراده ات رو دوست دارم که میگی مادام العمــر .. این جمله ات خیلی خوب ــه .

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوست عزیز
خیلی خوبه که تصمیم گرفتید در زمینه ای که اطلاعات دارید کار کنید. با این روش سایتتون هدفمند خواهد بود.
چند پیشنهاد براتون دارم:
- پیشنهاد میکنم قالبی استفاده کنید که نمایش محتوا برای بیننده در اولویت باشه. الان نوشته ها فقط بصورت تیتر خیلی خلاصه نمایش داده میشه .
- اون عکس بزرگ با فونت نستعلیق در این اندازه کاربری و زیبایی نداره.
- فعلا بنر های تبلیغاتی رو بردارید تا سایت بازدید بگیره.

موفق باشید

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
اراده ات رو دوست دارم که میگی مادام العمــر .. این جمله ات خیلی خوب ــه .
دوست عزیز ممنون از نظرت
چون رشته تحصیلیم هم همین بوده این کار رو انجام دادم و قصدم اینه که کلیه خدمات سایت که یه سایت آموزشی خواهد بود رایگان باشه و تا آخر هم رایگان بمونه
و شاید در آینده برای جبران برخی از هزینه ها تبلیغات بگیرم
از سال 84 برای بار اولی که به نت وصل شدم تا همین الانش که روزی 18 ساعت تو نتم تا حالا هیچ درامدی ازش نداشتم . من که وقتم رو اینجا میزارم گفتم یه کار مفیدی هم انجام بدم ، بازم به فکر درآمد ازش نیستم
بالا هم که گفتم چند تا پروزه رو استارت زدم اما به دلیل سرمایه کم و تخصص کم عملی نشد
اما به این سایتم امید دارم و فکرای بزرگی براش دارم . چون اطلاعات اولیه رو ازش دارم و میتونم کارهای جدید و اختصاصی و نو ارائه بدم

در مورد اراده هم از اولین وبلاگی که همون سالهای اولیه زده بودم تا الان یه چیز رو فهمیدم که برای وبمستر شدن باید صبور بود مهمترین چیزه ، صبر لازمه هرچیزیه علی الخصوص تو کار نت که مهم ترینه
شاید یک یا چند سالی طول بکشه که وقتی یکی ازت پرسید چیکاره ای بتونی سرت رو صاف بگیری و با صدای رسا بگی وبمسترم:cool:
وبمستری این نیست که سایت حتماً درآمد داشته باشه . :cool:
سایتت بازدید خوبی داشته باشه و به عنوان منبع استفاده شه و بیرون هم تو حرفا از سایتت هم صحبت شه اون موقع میتونی بفهمی که وبمستری من میخوام به اینجا برسم :rolleyes:
نه اینکه دو روزه یاد گرفتی به نت وصل شی و یه وبلاگ باز کنی و 2 تا هم مطلب کپی بزاری بعد همه جا و به همه بگی که وبمسترم :D

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
سلام دوست عزیز
خیلی خوبه که تصمیم گرفتید در زمینه ای که اطلاعات دارید کار کنید. با این روش سایتتون هدفمند خواهد بود.
چند پیشنهاد براتون دارم:
- پیشنهاد میکنم قالبی استفاده کنید که نمایش محتوا برای بیننده در اولویت باشه. الان نوشته ها فقط بصورت تیتر خیلی خلاصه نمایش داده میشه .
- اون عکس بزرگ با فونت نستعلیق در این اندازه کاربری و زیبایی نداره.
- فعلا بنر های تبلیغاتی رو بردارید تا سایت بازدید بگیره.

موفق باشید
ممنون از نظراتتون
بله آخرش به این نتیجه رسیدم که یه سایت مرتبط با تخصص خودم بزنم آینده خوبی خواهد داشت و خودم هم مشتاق به ادامه دادنش خواهم بود
در مورد قالب بعد از کلی گشتین بین قالب های رایگان و ارزون این قالب رو انتخاب کردم چون ه نظرم خیلی انعطاف پذیره و بخش بندیش رو هم خودم به این شکل انجام دادم تا بازدید کننده خیلی راحت به بخش مورد نظرت مراجعه کنه و دنبال مطالبش باشه نه فقط تو صفحه اول مطالب جدید رو ببین و ..... البته طرح اولیه هست و اگه وقت کنم رو قالب بیشتر کار خواهم کرد و سعی ام اینه که اصل سادگی و کاربر پسندی رو رعایت کنم

بله در مورد عکس صفحه اول یکی از دوستان هم قبلاً پیشنهادی دادن که دارم توی سایت دنبال طرحی برای صفحه اول میگردم که چی بزارم - شاید مطالب رو بصورت بخش بخش بزارم مثل سایت های خبری و شاید طرح های دیگه دنبال این قضیه هستم حتماً تغییر خواهد کرد
در مورد بنر ها هم برداشتم در ابتدای کار هفته پیش دوس عزیزی بهم برای تبلیغات ایمیل زدن و سوال کردن که آیا تبلیغ قبول میکنید برای مشخص شدن مکان های تقریبی این بنر ها رو گذاشته بودم که برداشتم

قبلاً روی یه وبلاگی کارمیکردم و مطالب حسابداری رو اونجا قرار میدادم و بعد که تصمیم به ایجاد سایت گرفتم دامنه رو خریدم و مدتی به وبلاگ متصل بود تا این که سایت مستقلی رو دامنه بالا آوردم و رسماً فعالیت سایت استارت خورد چون وبلاگ فعال بود و بازدید کننده هم داشت و صفحه اف بی هم به نام دامنه خریداری شده زمان اتصال به وبلاگ ایجاد شد اول کار سایت استارت خوبی داشت و تقریباً تو بدترین وضعیت 50-100 تا بازدید داره که به نظر من برای شروع میتونه خوب باشه و با گذاشتن مطلب جدید و شیر در اف بی بازدید و ورودی زیادی هم از اف بی داره الان وبلاگ قبلی رو هم ریدایرکت کردم به این سایت که از اونجام یه حداقل وردودی داره - در کل به نظرم شروع خوبی داشته و با تداوم فعالیت امید دارم خیلی زود بهتر هم بشه

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
صفحه فيسبوق رو از سايت برداريد و به جاش آيكون فيسبوق رو بزاريد ( به دليل فيلي بودن صفحه لود نميشه و از زيبايي سايت شما كم ميشه )
عناوين بالاي هدر رو سعي كن با يه فونت ديگه بزاري يا حداقل بولد كن كه معلوم باشه
اگه به صورت گزيده ايي مطلب ميرازي سعي كن يه كس براشون بزاري معمولا" عكس ها در جلب بازديد كننده تاثير بهتري دارن

و در ادامه اميدوارم كه موفق باشي و به اهدافت برسي

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
صفحه فيسبوق رو از سايت برداريد و به جاش آيكون فيسبوق رو بزاريد ( به دليل فيلي بودن صفحه لود نميشه و از زيبايي سايت شما كم ميشه )
عناوين بالاي هدر رو سعي كن با يه فونت ديگه بزاري يا حداقل بولد كن كه معلوم باشه
اگه به صورت گزيده ايي مطلب ميرازي سعي كن يه كس براشون بزاري معمولا" عكس ها در جلب بازديد كننده تاثير بهتري دارن

و در ادامه اميدوارم كه موفق باشي و به اهدافت برسي

فونت منوها رو هم عوض کنید بهتر میشه

ممنون دوستان عزیز حتماً نظرات شما رو هم مد نظر قرار میدم

بالا