• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت پردرآمد و معتبر baclix با پرداخت به پرفکت مانی

AmirHossein98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز. امروز قصد معرفی سایت معتبر و پردرآمد baclix رو براتون دارم. این سایت به پرفکت مانی و اگوپی هم پرداخت میکنه.
این عکس رو ببینید:

4f156af8_8994_4911_b05f_49e2e3e80139.png

این عکس نظر سنجی سایت emoneyspace هست که همونجور که تو عکس میبینید بر اساس نظر کاربران این سایت در رتبه 5 حتی بالاتر از neobux که 6 سال سابقه ی فعالیت داره قرار گرفته.

ویژگی های سایت baclix:

حداقل پرداخت = 2 دلار
پرداخت به پرفکت مانی، اگوپی، پیزا و پی پال
پرداخت تا 100% از کلیک زیرمجموعه

میانگین تعداد آگهی های روزانه = 30 عدد (روزی 2 تا آگهی 0.02 دلاری میذاره و حدود 28 تا آگهی 0.001 دلاری)
پرداخت آنی
و ...

بهتون پیشنهاد میکنم که هرگز این سایت رو از دست ندید
17.gif

در ضمن بعد از ثبت نام 0.1 دلار بعنوان هدیه به حساب سپرده تون واریز میشه.

برای ثبت نام در سایت baclix اینجا یا روی بنر زیر کلیک کنید

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام دوستان عزیز. امروز قصد معرفی سایت معتبر و پردرآمد baclix رو براتون دارم. این سایت به پرفکت مانی و اگوپی هم پرداخت میکنه.
این عکس رو ببینید:

4f156af8_8994_4911_b05f_49e2e3e80139.png

این عکس نظر سنجی سایت emoneyspace هست که همونجور که تو عکس میبینید بر اساس نظر کاربران این سایت در رتبه 5 حتی بالاتر از neobux که 6 سال سابقه ی فعالیت داره قرار گرفته.

ویژگی های سایت baclix:

حداقل پرداخت = 2 دلار
پرداخت به پرفکت مانی، اگوپی، پیزا و پی پال
پرداخت تا 100% از کلیک زیرمجموعه
میانگین تعداد آگهی های روزانه = 30 عدد (روزی 2 تا آگهی 0.02 دلاری میذاره و حدود 28 تا آگهی 0.001 دلاری)
پرداخت آنی
و ...

بهتون پیشنهاد میکنم که هرگز این سایت رو از دست ندید
17.gif

در ضمن بعد از ثبت نام 0.1 دلار بعنوان هدیه به حساب سپرده تون واریز میشه.

برای ثبت نام در سایت baclix اینجا یا روی بنر زیر کلیک کنید

اینم مثل بقیس اون نظر سنجی هم واقعی نیست روش درامد درست حسابی هم نداره پس به جه دردی میخوره

AmirHossein98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم مثل بقیس اون نظر سنجی هم واقعی نیست روش درامد درست حسابی هم نداره پس به جه دردی میخوره
اون نظرسنجی چیزی نیست که من درستش کرده باشم. سایت emoneyspace قرار داده و مردم هم رای دادند. (لینکش هم گذاشتم میتونی ببینی) سودی هم به حال سایت نداره که مثلا بیاد سایت ptcstair رو بذاره اول یا نئوباکس رو بذاره هشتم. بعدش هم مگه شما توی سایت ثبت نام کردی که میگین روش درآمد درست و حسابی نداره؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اون نظرسنجی چیزی نیست که من درستش کرده باشم. سایت emoneyspace قرار داده و مردم هم رای دادند. (لینکش هم گذاشتم میتونی ببینی) سودی هم به حال سایت نداره که مثلا بیاد سایت ptcstair رو بذاره اول یا نئوباکس رو بذاره هشتم. بعدش هم مگه شما توی سایت ثبت نام کردی که میگین روش درآمد درست و حسابی نداره؟
شما بگو چه راههای درامدی داره که همه روشن بشن ببینیم ارزش داره

AmirHossein98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما بگو چه راههای درامدی داره که همه روشن بشن ببینیم ارزش داره
1-view ads
2-grid
منظورتون رو نمیفهمم؟ یعنی چی؟ کار سایت پرداخت به ازای کلیک هست. مگه باید کار دیگه ای هم انجام بده؟
مثلا آوا باکس چه امکانات خاصی داره که مردم اومدن عضو شدن و این همه هم سرمایه گذاری کردن؟

بالا