• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت کامل خدماتی با امکانات ویژه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
فروش یک سایت کامل و حرفه ای ثبت دامنه کوتاه با امکانات منحصر به فرد (اسکریپت و امکانات کاملا اختصاصی بوده و به صورت حرفه ای طراحی شده است)
سایت دارای 4 دامنه فعال بوده و چند هزار عضو دارد.
فقط در صورت تمایل به خرید و سرمایه گذاری پیام خصوصی دهید .
با تشکر

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
چرا یک نفر توی این پی تی قوانین رو رعایت نمیکنه
قانون بخش هست که اسم سایت باید گفته بشه
ما کارمون شده هی پیغام خصوصی دادن
واسه فروش رادیواکتیو هم اینقدر مخفی کاری در نمیارن

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
چرا یک نفر توی این پی تی قوانین رو رعایت نمیکنه
قانون بخش هست که اسم سایت باید گفته بشه
ما کارمون شده هی پیغام خصوصی دادن
واسه فروش رادیواکتیو هم اینقدر مخفی کاری در نمیارن
منظورت چیه آقا ! من مشخصات سایت را گفتم . چرا باید نامش هم در فروش غیر مزایده‌ای قید شه که شما بیاید اسپم کنید ؟!

رادیواکتیو یه ویژگی هست مگه ویژگی و خصوصیت هم میشه فروخت؟!
اون نام دامنه هست که باید قید شه برای فروش نه سایت. در ضمن من میخوام نکاتی را به کسانی که قصد خرید دارند بگم که مطمئنا خریدار هم نمی خواد در گوگل ایندکس شه ...

دوستان حرفه ای میدونند که دلیلی نداره نام سایت برای کسانی که قصد خرید ندارند ذکر شه وقتی مشخصات سایت ذکر شده ماجرای فروش دامنه و مزایده کاملا متفاوت هست.

در ضمن شما چه کاره فروم هستید دارید قوانین را به من یاداوری می کنید ؟! (همچنین شما DezBusiness )

کی گفته اگر کسی خواست سایتشو بفروشه باید اول با شما مشورت کنه ؟ چرا باید یکی مثل شما از سر بیکاری بیاد تو تاپیکی که بهش ربطی نداره یه نظری بپرونه . متاسفانه این نوع اظهار وجود های عوامانه داره سطح فروم را تحت تاثیر قرار میده...

از مدیران محترم خواهش می کنم اگر تاپیک من مطابق قوانین فروش غیر مزایده‌ای نیست این تاپیک را حذف کنند !

Last edited:

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
این تاپیک به علت عدم رعایت قوانین بسته شده (بند 6)

استارتر میتواند پس از 48 ساعت نسبت به درخواست باز شدن تاپیک با جواب به پیام بسته شدن اقدام کند.

تاپیک مشابه برخورد با نام کاربری را در پی دارد

لینک قوانین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا