• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت کلیکی ایرانی کلیکار - clickar

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
*** سلام خدمت دوستان گرامی***
خوب اول ثبت نام :D

توضیحاتی در مورد مدیر سایت : ( از زبان خودش بشنوید ! )
اینترنت و راه اندازی سایت نیاز به دانش برنامه نویسی داشت که من هم از حدود 6 ماه پیش شروع کردم اچ تی ام ال و سی اس اس و.. تا پی اچ پی رسیدم البته بدون هیچ استادی ولی خب به حدی رسوندم که متکی به خودم باشم.
درباره اسکریپت سایت هم بگم پی تی سی اولوشن هست و نسخه دکد شده 5.1 ولی با این هایی که بیرون هست خیلی فرق داره چون از صفر خودم فارسی کردم و قالب و .. را هم خودم طراحی کردم.(شاید در آینده نسخه اصلی را خریدم.)
شاید بیگد چرا نسخه اصلی نخریدم باید بگم نسخه اصلی اولا که کد شده و نمیشه بشخ های مختلف رو به راحتی فارسی کرد و یا حتی یک ماژول مثلا درگاه پرداخت پی لاین بهش اضافه کرد!
البته اگر هم بخواهید متن باز داشته باشید باید حدود 1500 دلاری خرج کنید که در اون صورت میدادم دست برنامه نویس های ایرانی تا اختصاصی برای خودم طراحی کنند.
اما در مورد اسم سایت که کلیکار گذاشتم چون کاری که انجام میدیم در این سایت کلیک کردن هست.(کلیک کار – 1 هفته فقط روی انتخاب اسم فقط وقت گذاشتم
4.gif
)

از کلیک خور و کلیک زار , هرچی پیشوند و پسوند فارسی بود استفاده کردم تا رسیدم به کلیکار
4.gif
.

انواع عضویت و قیمت ( فعلی )

• استاندارد : همون عضویت رایگان هستش !
  • برنزی : 15 هزار تومان !
  • طلایی : 30 هزار تومان !
انواع تبلیغات موجود در سایت

• تبلیغات کلیکی نا محدود روزانه و کلیکی معمولی با انواع نرخ ها
  • تبلیغات تبادل بازدید خودکار و معمولی
  • تبلیغات شانسی – بنری – متنی – لینک ویژه – بنری در صفحه ورودی کاربران
  • کارهای کوچک و یا درخواست عضویت
مسابقه ی جذب زیر مجموعه ( همون CONTEST خارجیا !! )

جایزه افتتاح سایت عضویت طلایی رایگان
  • 100% ارزش هر کلیک
  • 50% ارزش کلیک هر زیرمجموعه
  • حداکثر زیرمجموعه طلایی 200 عدد
زیرمجموعه اجاره ای هم به گفته مدیر تا وقتی کاربران سایت زیاد نشن خبری نیست ولی گفته زود زیاد میشه عجله نکنید !

ویژگی مدیر :

• عاشق اسپانسر هاست :cool:

کلام آخر جنا مدیر را هم بشنوید :

هدفم اول ایجاد یک سایت تبلیغاتی هست و بعد تا جایی که ممکن باشه سود و درآمد و اینکه دوستانی که علاقه دارند در پی تی سی بوک مطلب بذارند هم اعلام کنند البته مطالب نه فقط کلیکی ,بلکه در حوزه کسب درآمد و یا حتی فیلم آموزشی .
می تونید بنر تبلیغاتی هم در همون مطلب قرار بدید حالا همکاری در فروش و .. (فقط هرمی و این موارد نباشه
3.gif
)

نظر خودم
سایت خوب و عالی به نظر میرسه از نظر من چون مدیرش قابل اعتماده کاملا و درآمدشم معقوله ، حالا با خودتونه عضویت توش یا نه ! در ضمن آدم با تجربه ای در عرصه کسب درآمد هستن ایشون خیلی !

همش شد نصفه کپی پیست !

اینم لینک سایت مدیر و توضیحات تکمیلی : http://ptcbook.ir/سایت-کلیکی-جدید-ایرانی-به-نام-کلیکار/

Last edited:

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
این سایت جدید پارس کلیکس

بالا