• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت کلیکی جدید از تیم پروباکس PROBUX برای شیفتگان سایتهای کلیکی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان. عزیزان . همکاران مشتاقان کسب درآمد.

به قولی شاعر میگه مژده ای دل که یک سایت دگر آمد. وقت جمع کردن سنت و کلیک آمد.

دوستان این سایت که بیست و یک روزه متشکل شده میتونید تو همون صفحه ورودیش جان برکفان و شفتگانشو ببینید چیزی بالای 19000 نفر:

21 days online • 19189 members • $5,986.53 USD earned • $633.68 USD cashout!

هم گرافیک قشنگی داره به قول دختر خانوما خوشجله. هم اینه بدرد سرمایه گذاری میخوره. جون هرکی دوست دارید نگید فیش دریافتی آخه من چطوری 20 روزه فیش دریافتی بدست بیارم ولی همین آمار شیفتگان و جان برکفانی که در سایت عضو شدن گواه آینده درخشان سایته. یکی از بچه های خودمون هم باهاش کار میکنه و حتی حسابشو هم گلدن کرده خیلی راضیه.

تسک هم داره
بازی برای کسب درآمد هم داره

فرومش هم فعاله

مهم تر از همه صفحه آخرین دریافتی اعضا هم فعاله .

این شما و این هم مژده دل:D

دوستان ببخشید ظاهراً زیر مجموعه تیم پروباکس نیست ولی سایت خوبیه

Last edited:

eli190

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با لینک شما عضو شدم :) ...... یعنی اینکه زیر مجموعه پروباکسه؟؟؟؟؟یعنی مثل سایتهای دیگه میشه پول واریز کنین به همدیگه؟؟؟

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
من هم 3 روز پیش زیر مجموعه شما شدم، دوتا تسک انجام دادم که هر کدوم 20 پوینت بود ولی به اکانت پوینتی اضافه نشد بی خیالش شدم.

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
من با لینک شما عضو شدم :) ...... یعنی اینکه زیر مجموعه پروباکسه؟؟؟؟؟یعنی مثل سایتهای دیگه میشه پول واریز کنین به همدیگه؟؟؟

نه داداش این سایت هیچ ربطی به پروباکس نداره فقط شباهتش اینه که اسپانسرهای پروباکس اسپانسرهای اینم هستند. ;)

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
من هم 3 روز پیش زیر مجموعه شما شدم، دوتا تسک انجام دادم که هر کدوم 20 پوینت بود ولی به اکانت پوینتی اضافه نشد بی خیالش شدم.

اضافه شدن پوینت ها یه مقدار تاخیر داره بعد یکی دو ساعت به حسابت اضافه میشه و میتونی به بالانس حسابت تبدیلشون کنی.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
SENS.jpg

دوستان یه ترفندی که هست سریع تبلیغات رو مشاهده کنید اینه که برای تبلیغ های ثابت 1و2و4 شما میتونید بعدش از مشاهده شکل شماره 1 همون زمانبر تبلیغ شما اگر مرورگرتون فایر فاکسه میتونید که از منو های بالا تب FILEاز گزینه WORK OFFLINE استفاده کنید یعنی اینکه تا زمانبر رو مشاهده کنید ورک آفلاین رو بزنید بعدش لود شدن صفحه متوقف میشه یه ثانیه بعد از دوباره تیکشو بردارید. اینطور سریعتر و کم مصرف تر بخاطر حجم صفحات اینتارنتی تبلیغ رو مشاهده میکنید

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
مشاهده پیوست 360846

دوستان یه ترفندی که هست سریع تبلیغات رو مشاهده کنید اینه که برای تبلیغ های ثابت 1و2و4 شما میتونید بعدش از مشاهده شکل شماره 1 همون زمانبر تبلیغ شما اگر مرورگرتون فایر فاکسه میتونید که از منو های بالا تب FILEاز گزینه WORK OFFLINE استفاده کنید یعنی اینکه تا زمانبر رو مشاهده کنید ورک آفلاین رو بزنید بعدش لود شدن صفحه متوقف میشه یه ثانیه بعد از دوباره تیکشو بردارید. اینطور سریعتر و کم مصرف تر بخاطر حجم صفحات اینتارنتی تبلیغ رو مشاهده میکنید

کلید Ese رو که بزنی خو راحتتره. یعنی همون موقع که زمانبرو میبینی به جای اونکار کلید Esc رو بزن دیگه صحفه لود نمیشه و زمانبر سریع تر حرکت میکنه.
من برای تبلیغ های نئو اینکارو میکردم.:blush:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
کلید Ese رو که بزنی خو راحتتره. یعنی همون موقع که زمانبرو میبینی به جای اونکار کلید Esc رو بزن دیگه صحفه لود نمیشه و زمانبر سریع تر حرکت میکنه.
من برای تبلیغ های نئو اینکارو میکردم.:blush:

ای ول خوشم اومد:D
نمیدونستم خیلی عالی جواب داد . ممنونم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
حداقل پرداخت هم 5دلار هستش به لایبرتی و پیزا پرداختی داره.

البته بعد از کلیک بر روی 51 آگهی کش اوتتون فعال میشه.میتونید از آگهی های کوچیک استفاده کنید تا زودتر فعال بشه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
خیلی جالبه که سایت پر از آگهی شده

آگهی های 1 سنتیش به 5 عدد افزایش یافت

آگهی های مینی به 3تا با ارزش 0.003 سنت

و آگهی کوچک بیش از 15 عدد در روز با ارزش
$0.0010 USD

بالا