خوب چه فایده . همونه دیگه . با یه اکانت نمیشه بیش از 2 سنت گرفت . اخه کی میاد واسه دو سنت هی اکانت بسازه . موفق باشی عزیز . اگه روزی 100 تا اکانت بسازی میشه روزی 2 دلار . ولی اگه لو نری .اگه با منی که من مولتی اکانت ساختم عزیز !!!!!
آره خوب ارزش نداره این سایت در حالت استاندارد در حالت آپگرید هم عمرا پرداخت کنه ×خوب چه فایده . همونه دیگه . با یه اکانت نمیشه بیش از 2 سنت گرفت . اخه کی میاد واسه دو سنت هی اکانت بسازه . موفق باشی عزیز . اگه روزی 100 تا اکانت بسازی میشه روزی 2 دلار . ولی اگه لو نری .
یعنی شما واقعا حاضری برای ماهی 4سنت اکانت بسازی؟؟ میشه ماهی 130 تا تک تومنی!!! چندتا میخوای بسازی؟ واقعا ارزش داره؟اگه با منی که من مولتی اکانت ساختم عزیز !!!!!
آقا غلط کردم به قرآنیعنی شما واقعا حاضری برای ماهی 4سنت اکانت بسازی؟؟ میشه ماهی 130 تا تک تومنی!!! چندتا میخوای بسازی؟ واقعا ارزش داره؟
آهاآقا غلط کردم به قرآن
من یه کم بی حوصله ام تو سایتای دیگه که حداقل پرداختشون 3-4 دلار در حالت استاندارد 80 تا زیرمجموعه هم بسازم به 1 دلارم نمیرسه تو اینا با 5-10 دقیقه 0.2 0.3 دلار درمیاد میرم یه کمبویی چیزی میزنم باهاش همین ×××
یه مدت نبودم راستش میام انجمنآها
همینه
ای ول
بچسب به کمبو و لاین های درست حسابی
امروز چی داری بزنی؟ انجمنم که نمیای؟ برد لیون خوبه؟ به نظر لاین خوبی میادااا
کجا آخه همچین درآمدی پیدا میشه
یه دلار میذاری دو ساعت بعد میشه یک و نیم دلار!!