خوب نیاز به تعریف نداره خود شما ببینین بهترهScarlet-Clicks.info - Get Paid To Click
خوب نیاز به تعریف نداره خود شما ببینین بهترهScarlet-Clicks.info - Get Paid To Click
payza چه طوری بسازم ! ایران و قبول نداره که
خوب این سایت به لایبرتی رزور و پیزا پرداختی داره فقطنیازی به حساب پیزا نیست.
حساب لایبرتی رزرو بساز که با ایران مشکلی نداره.
فقط کافیه تو گوگل سرچ کنی آموزش ساخت حساب لایبرتی رزرو.
اگه بازم مشکلی داری بپرس.
خوب منم گفتم لایبرتی رزرو ..
پیزا با ایران مشکل داره ولی با لایبرتی مشکل نداره.
شما موقع درخواست برداشت، لایبرتی رو انتخاب کن!
حله؟
توی این سایت برای داشتن درآمد معقول مناسب نیاز به زیرمجموعه هست!
در کل روزی 0.1 دلار حالا یه کم بیشتر شاید بدون زیرمجموعه ...
اما زیرمجموعه داشته باشی یا اجاره کنی میتونی به راحتی درآمد بالاتری رو به نسبت داشته باشی.
سلام.می خواستم بدونم این کار منع قانونی از طرف ایران نداره؟ یعنی مثل قضیه هرمی و اینا جرم نداره؟ البته متوجه هستم که ما اینجا قراره برای دیدن یه سری تبلیغ کسب درامد کنیم و 180 درجه با هرمی تفاوت داره.ولی من آخرای سال 89 اون طرفا که تازه این قضیه درامد از طریق کلیک و دیدن آگهی اینا جا افتاده بود و همه می دونستن چیه و پلیس فتا تازه شروع به کار کرده بود ازشون تلفنی پرسیدم گفتن که هرگونه ارتباط با سایت های کسب درآمد اینترنتی ptp pdp و هرنوعه دیگه جرمه.کسی اطلاع جدیدی داره؟
دوستای عزیز من قصدم بهم ریختن این تاپیک نبود فقط بی اطلاع هستم و خیلی دوست دارم این کار رو شروع کنم و فقط از اینکه یه موقع این کار دردسرساز بشه واهمه دارم.امیدوارم به عنوان یه آپ به این پست نگاه کنید و منو راهنمایی کنید.سلامتی همتون![]()
دوست من یه سوال؟
از نظر پلیس فتا میتونید یک نوع فعالیت اینترنتی رو نام ببرید که جرم نباشه ؟!
سلام.می خواستم بدونم این کار منع قانونی از طرف ایران نداره؟ یعنی مثل قضیه هرمی و اینا جرم نداره؟ البته متوجه هستم که ما اینجا قراره برای دیدن یه سری تبلیغ کسب درامد کنیم و 180 درجه با هرمی تفاوت داره.ولی من آخرای سال 89 اون طرفا که تازه این قضیه درامد از طریق کلیک و دیدن آگهی اینا جا افتاده بود و همه می دونستن چیه و پلیس فتا تازه شروع به کار کرده بود ازشون تلفنی پرسیدم گفتن که هرگونه ارتباط با سایت های کسب درآمد اینترنتی ptp pdp و هرنوعه دیگه جرمه.کسی اطلاع جدیدی داره؟
دوستای عزیز من قصدم بهم ریختن این تاپیک نبود فقط بی اطلاع هستم و خیلی دوست دارم این کار رو شروع کنم و فقط از اینکه یه موقع این کار دردسرساز بشه واهمه دارم.امیدوارم به عنوان یه آپ به این پست نگاه کنید و منو راهنمایی کنید.سلامتی همتون![]()
دوست من یه سوال؟
از نظر پلیس فتا میتونید یک نوع فعالیت اینترنتی رو نام ببرید که جرم نباشه ؟!
همون دیگه
اینا با خودشون تکلیفشون هنوز مشخص نشده
که بذارن چه چیز قانونی باشه و چه چیز غیرقانونی.
به طور کلی: هر نوع کسب درآمدی از نت از دید اغایان مشکل داره.
البته سایتهای کلیکی به عنوان کسب درآمد نمیشه روشون حساب کرد
فقط یه کمک هزینه اندکی میشه ازشون بدست آورد.
در مقابل انرِژی و زمان که میذارید چیز زیادی عایتون نمیشه.
پس اگه دنبال درآمد بالا هستید توی نت و خصوصیا سایت کلیکی دنبالش نباشید.