• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت کلیکی خارجی معتبر معرفی کنید !!!

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخاستم یک سایت معتبر تبلیغاتی بویژه کلیکی بهم معرفی کنید که برای ثبت نامش به پول نیاز نداشته باشه + اینکه پیپال هم ساپورت کنه
ممنون

hamoon32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام من میخاستم یک سایت معتبر تبلیغاتی بویژه کلیکی بهم معرفی کنید که برای ثبت نامش به پول نیاز نداشته باشه + اینکه پیپال هم ساپورت کنه ممنون
سلامسایت معتبر کلیکی اول نئوباکس هستفقط تو عضویت استاندارد نمی تونی از اجاره زیرمجموعه سود کنی و یا باید تو مینی جاب فعالیت کنی و یا با 90 دلار عضویت gold بخریبعد از اونم سایتایی مثل clicksia,incntria,buxp سایتای کاملا معتبر و با سابقه ای هستند.فقط اشکالی که دارن اینه که قابلیت اجاره زیرمجموعه رو ندارند و شما باید زیرمجموعه مستقیم جذب کنیدو تا سایت خوب دیگه که قابلیت اجاره هم دارن: ojooo و globalbux--------------------------

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حسابی گیج شدم تو همین نئو باکس ثبت نام بکنم و فعالیت کنم ؟؟ حداکثر چقدر میشه در اورد ماهیانه ؟؟

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
نئوباکس معتبره ولی درامدش کمه ! بهترین سایت های اینجا هستند

Best PTC Sites | November 2013 List

از یک سایت درامد خیلی کمه میشه دراورد ولی اگه توی این 10 سایت لینک بالا ثبت نام کنی و شروع به کلیک کنی درامد خوبی داری

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر تو همشون ثبت نام کنم اشکالی داره ؟؟

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها