• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت کلیکی خوب سراغ داری؟

mojtaba_GK671

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من تعدادی وبلاگ و سایت دارم با آمار نه چندان بالا.
به نظر شما الان توی این سایتهای کلیکی کدوم برای شروع درآمد بهتره؟

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
من بیشتر نظرم روی ادزسنتر24 هستش.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان ادز سنتر تمام کلیک ها را می شمرد یا نه

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
adscenter24.com

هم خود سیستم و هم مدیرش تایید شده است.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
اوه اوه چه خبره اینجا ! من متعلق به همه هستم ! دی:

از شوخی گذشته ممنونم بابت این همه لطفی که به من و به بچه های سیستم ادزسنتر دارین . امیدوارم همچنان بتونیم با عملکرد خوب و شفاف و صادقانه ، پاسخگوی این همه محبت و حمایتی که همه ازمون کردن و می کنن باشیم و شرمنده نشیم .

لطف و خوبی از تک تک بچه های گلیه که این مدت مشوق ما بودن و همینطور بچه هایی که تو همین انجمن ساپورتمون کردن از جمله دوستانی که اینجا ابراز لطف کردین .

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
حداقل قیمت کلیک توی سیستم چقدره؟
میانگین چقدره؟
خدافظ

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
ماکسیمم کلیک که بنرهای ثابت 60 تومنی و هشتاد تومنی هم داشتیم تا حالا ولی چون کلا بنرهای ثابت فصلیه و چطور بشه اسپانسری بخواد بنر ثابت بده ، اینه که زیاد طرفدار نداره ، نه بین وب مسترا نه اسپانسرها

بنرهای تصادفی هم سی تومنه ولی مزیتش اینه که سیستم اصلا و ابدا کم شماری نداره و تموم کلیک های حقیقی شمرده میشه که بچه ها می تونند تایید کنند . ( اون ماجرای ایپی تکراری البته منطقی هست که باشه تو سیستم )

یکی دیگه از مزیت های سیستم تصفیه حساب های سرموقع و کاملا منظم سیستم ادزسنتره و مورد آخر هم مشاوره همیشگی خودم از طریق انجمن در موارد گوناگون و پشتیبانی سه شیفته مسئول سیستم و کارمندان شرکت برای ادزسنتره. نکته ای که تقریبا هیچ شرکت آنلاینی در ایران انجام نمیده و سعی داریم اون رو به پشتیبانی 24 ساعته هم برسونیم .

یه نکته با ربط هم در مورد برنامه خود شرکت بگم و اون اینکه برای سیستم همکاریمون هم صحبتهایی با دوستامون کردیم که برای نخستین بار در ایران ، چنین پشتیبانی 24 ساعته ای رو برای اون هم اجرا کنیم و همچنین مشاوره فوق حرفه ای رایگان در زمینه افزایش فروش و تبلیغات پربازده با همکاری دو نفر از بهترین کارشناسان تبلیغات آنلاین ایران انجام بدیم که به طور اختصاصی به اینکار بپردازن + برنامه های عجیب غریب دیگه . دی:

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
ماکسیمم کلیک که بنرهای ثابت 60 تومنی و هشتاد تومنی هم داشتیم تا حالا ولی چون کلا بنرهای ثابت فصلیه و چطور بشه اسپانسری بخواد بنر ثابت بده ، اینه که زیاد طرفدار نداره ، نه بین وب مسترا نه اسپانسرها

بنرهای تصادفی هم سی تومنه ولی مزیتش اینه که سیستم اصلا و ابدا کم شماری نداره و تموم کلیک های حقیقی شمرده میشه که بچه ها می تونند تایید کنند . ( اون ماجرای ایپی تکراری البته منطقی هست که باشه تو سیستم )

یکی دیگه از مزیت های سیستم تصفیه حساب های سرموقع و کاملا منظم سیستم ادزسنتره و مورد آخر هم مشاوره همیشگی خودم از طریق انجمن در موارد گوناگون و پشتیبانی سه شیفته مسئول سیستم و کارمندان شرکت برای ادزسنتره. نکته ای که تقریبا هیچ شرکت آنلاینی در ایران انجام نمیده و سعی داریم اون رو به پشتیبانی 24 ساعته هم برسونیم .

یه نکته با ربط هم در مورد برنامه خود شرکت بگم و اون اینکه برای سیستم همکاریمون هم صحبتهایی با دوستامون کردیم که برای نخستین بار در ایران ، چنین پشتیبانی 24 ساعته ای رو برای اون هم اجرا کنیم و همچنین مشاوره فوق حرفه ای رایگان در زمینه افزایش فروش و تبلیغات پربازده با همکاری دو نفر از بهترین کارشناسان تبلیغات آنلاین ایران انجام بدیم که به طور اختصاصی به اینکار بپردازن + برنامه های عجیب غریب دیگه . دی:

تایید:wub:

بالا