سلام خوبی؟ ببخشید من یه سوال داشتم البته منم مثل شما توی همچین سایت هایی عضوم ولی سوالم در مورد این چیزا نیست. حقیقتش من تازه عضو فروم شدم و دیروز هر چی تلاش کردم بنر بذارم توی پستم مثل شما که برای زرین باکس بنر گذاشتید نتونستم هر چی هم توی اینترنت سرچ کردم نتونستم. میشه راهنماییم کنید. لطف می کنید.
سلامسلام خوبی؟ ببخشید من یه سوال داشتم البته منم مثل شما توی همچین سایت هایی عضوم ولی سوالم در مورد این چیزا نیست. حقیقتش من تازه عضو فروم شدم و دیروز هر چی تلاش کردم بنر بذارم توی پستم مثل شما که برای زرین باکس بنر گذاشتید نتونستم هر چی هم توی اینترنت سرچ کردم نتونستم. میشه راهنماییم کنید. لطف می کنید.
اتفاقا همین کارو کردم و نشد. من از کد رو انتخاب کردم بعد از بین کد ها کد html را انتخاب کردم و کد بنرم رو توش گذاشتم ولی بنر توی پستم نیومد بالای پستم نوشته شد html و جلوش یه نوار کوچیک باز شد که توی اون نوار کد بنرم توش بود. فکر کردم مثل باید عضو ویژه بشم تا بتونم بنر بزنم. حالا من دوباره بنر می زنم.شما ببین به صورت بنر می بینیش یا به صورت کد؟سلام
به فروم خوش آمدید
نگا کنید برای این بنر ها همون سایتی که مثلا میخواهید بنرش رو بزنید، یه کد داره نوشته برای انجمن. اونو اینجا کپی کنید بنر میاد
سلام... یعنی شما عضو سایت هستید؟؟؟؟دوست عزیز ما ک خیری از این سایت ندیدیم
سلام دوست عزیزم!!!!!خواهش می کنم یکی روش کسب درآمد از اینترنت به صورت منطقی رو آموزش بده. این سایت های کلیکی رو آدم کلی توش زیرمجموعه جذب می کنه آخرشم اسکم میشه.
منم توی این سایت عضوم. ولی ازون جایی که همه توی این انجمن که معروف ترین انجمن کسب درآمد هست فقط تبلیغ می کنند(برای کسب مجموعه ی بیشتر) و هیچکس نمیاد درآمد خودشو اثبات کنه یعنی چی؟؟؟؟یعنی همه چی کشکه. اگه کسی سند برداشتشو می ذاشت این طوری هم زیرمجموعه ی بیشتری جذب می کرد و هم ما مطمئن می شدیم. عزیزم همینطوری که تو الان داری آواباکس رو تبلیغ می کنی دو سال قبل خیلی های دیگه سایت هایی مثل تئوباکس و ... را با چه ذوق و شوقی تعریف می کردن. اما چی شد اون اسکم شد. از کجا معلوم که این اسکم نشه.سلام دوست عزیزم!!!!!
شما اولین کسی هستی که خیلی مودبانه و صمیمی گفت و گو رو شروع کردی!!!! من چند جا دیگه هم تاپیک زدم اما متاسفانه کاربر ها یک جوری نظر میدن که آدم پشیمان میشه!!!!!
منم صادقانه بهت جواب میدم!!!!!
هیچی مثل کار بدنی نمیشه !!!! یعنی شما هیچ موقع شاگردی بنا و صافکار و ... با مثلا سایت کلیکی و درآمد از اینترنت و وبلاگ و... مقایسه نکن!!!!
میدنی چرا؟؟؟ چون کار های اولی نیاز های حتمی و اصلی بشرند ( یعنی اگر طرف خونه نسازه کجا زندگی کنه؟؟؟ لذا این کار رواج پیدا میکنه)
اما دسته دوم نیاز فرعی هستند(یعنی اگر طرف سایتش رتبه اول گوگل نشد عیبی نداره!!!! لذا این کار ها همیشه بگیر نگیر داره)
اما اینطوری که نمیشه!!!! خیلی ها هستند نمی توانند کار بدنی کنند!!! مثل من !!! خوب شاگرد زرنگ کلاسم نمیتونم که بنایی کنم در عین حال نیاز به پول دارم!!!!
اما در مورد اینترنت!!! اگر تخصص داری یا میتونی داشته باشی اصلا درنگ نکن!!!! مثلا ساخت بنر و لوگو ....!!! کسانی هستند که مثلا فتوشاپ بلده بعد یک سایت میخره و شروع به فعالیت میکنه( برای وبلاگ های مذهبی لوگو می سازه)
اما اگر تخصص خاصی نداری این سایت ها بهترین اند!!! اما اینطور که شما هم میگی نیست!!!! که غرق زیر مجموعه بشیم یا سایت اسکم بشه!!!!
این سایتی که بنده معرفی کردم به نظر من واقعا قلبل اعتماد هست!!! توی ستاد ساماندهی کشور ثبت شده است!!!!
مبنای کارش هم اینطوریه:
تعداد زیرمجموعه * میانگین کلیک * میزان درآمد هر کلیک نفرات * سی روز = مبلغ کل
مثلا:
250 * 6 * 3 * 30 = 135000 تومان
البته چند تا نکته وجود دارد:
شما علاوه بر این 250 زیر مجموعه میتونید تعدادی زیر مجموعه مستقیم (بنا به نوع عضویتتون) داشته باشید که قطعا سودتون بیشتر میشه!!!
با تغیر عضویت سود شما افزایش پیدا میکنه: هم تعداد زیرمجموعه بیشتر میشه و هم از کلیک آنها سود بیشتری نصیبتون میشه!
حالا شما یه کاری کن!!! برو یک مدت روی این سایت زوم شو!!! یعنی ثبت نام نکن اما توی تالار گفت و گو یا اطلاعیه های مدیر و... بچرخ!!! اگه خوب بود یا علی(علیه السلام)!!!
![]()
![]()
![]()
در ضمن هر سوال و مشکلی که داشتی بگو:general406::general406::general406: