• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت کلیکی معتبر

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
سلام
میخوام سایت جدیدی بهتون معرفی کنم که خیلی از سایت قبلی مورد اطمینان تر هست و نزدیک به 20 میلیون تومن پرداختی و حدود 6000 کاربر داره. از فعالیت در این سایت، پشیمان نخواهید شد.
برای ورود به سایت، روی بنر زیر کلیک کنید.

Sent from my C6602 using Tapatalk

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
آپ

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
آپ

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
ایا این سایت مطمئن هستن؟
کسی برداشت کرده؟

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستان
یکی از راه های کسب درآمد آسان از اینترنت فعالیت توی باکس های اینترنتی مثل«آواباکس» هست .حالا چجوری؟
شما ابتدا توی سایت ثبت نام می کنید و بعد با دیدن تبلیغ ها درآمد کسب می کنید....به همین راحتی!!!!!!!
باکس های دیگری هم هستند اما «آواباکس» از همه بهتره!!!!!!!!!
حالا برای راهنمایی کامل در مورد «آواباکس» می تونید به این وبلاگ سربزنید که هم چیز رو کاملا توضیح داده و یا از همین جا ثبت نام کنید...
468x60.gif
468x60.gif

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157

این نئوباکس هم بدک نیس
میتونید با کلیک روی بنرش ثبت نام کنید.

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
والله ما بار هر سایتی کار کردیم پول بهمون نداد

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
معرفی صحیح،وجود مدیریت و پشتوانه مالی هم صحیح! فقط یک اسکرین شات از فیش پرداختی اون سایت به حساب خودتون رو حتما قرار بدید!

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
کسی سایت معتبر کلیکی سراغ نداره معرفی کنه

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان اینجا شد محل تبلیغ؟
من یه سایت معتبر معرفی کردم
پرداختی هم داره
کاملا تضمینی

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
میخوام سایت جدیدی بهتون معرفی کنم که خیلی از سایت قبلی مورد اطمینان تر هست و نزدیک به 20 میلیون تومن پرداختی و حدود 6000 کاربر داره. از فعالیت در این سایت، پشیمان نخواهید شد.
برای ورود به سایت، روی بنر زیر کلیک کنید.

سلام خوبی؟ ببخشید من یه سوال داشتم البته منم مثل شما توی همچین سایت هایی عضوم ولی سوالم در مورد این چیزا نیست. حقیقتش من تازه عضو فروم شدم و دیروز هر چی تلاش کردم بنر بذارم توی پستم مثل شما که برای زرین باکس بنر گذاشتید نتونستم هر چی هم توی اینترنت سرچ کردم نتونستم. میشه راهنماییم کنید. لطف می کنید.

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
سلام خوبی؟ ببخشید من یه سوال داشتم البته منم مثل شما توی همچین سایت هایی عضوم ولی سوالم در مورد این چیزا نیست. حقیقتش من تازه عضو فروم شدم و دیروز هر چی تلاش کردم بنر بذارم توی پستم مثل شما که برای زرین باکس بنر گذاشتید نتونستم هر چی هم توی اینترنت سرچ کردم نتونستم. میشه راهنماییم کنید. لطف می کنید.
سلام
به فروم خوش آمدید
نگا کنید برای این بنر ها همون سایتی که مثلا میخواهید بنرش رو بزنید، یه کد داره نوشته برای انجمن. اونو اینجا کپی کنید بنر میاد

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
به فروم خوش آمدید
نگا کنید برای این بنر ها همون سایتی که مثلا میخواهید بنرش رو بزنید، یه کد داره نوشته برای انجمن. اونو اینجا کپی کنید بنر میاد
اتفاقا همین کارو کردم و نشد. من از کد رو انتخاب کردم بعد از بین کد ها کد html را انتخاب کردم و کد بنرم رو توش گذاشتم ولی بنر توی پستم نیومد بالای پستم نوشته شد html و جلوش یه نوار کوچیک باز شد که توی اون نوار کد بنرم توش بود. فکر کردم مثل باید عضو ویژه بشم تا بتونم بنر بزنم. حالا من دوباره بنر می زنم.شما ببین به صورت بنر می بینیش یا به صورت کد؟

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
یادم رفت به خاطر جواب قبلی که دادی تشکر کن. مرسی که زود جواب دادی

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستای عزیزم!!!!!!
اون سایت کلیکی که اون بالا تبلیغش کردم «آواباکس» هست.مدیریتش آقای زارع هست و واقعا به سایت میرسه. با عضویت توی این باکس شما علاوه بر این که میتونید فعالیت کنید و زیرمجموعه بگیرید و درآمد کسب کنید کار های دیگه ای هم می تونید انجام بدید که پول دربیارید مثلا: سرمایه گذاری، خرید و فروش زیرمجموعه ، تکمیل پازل و فروختن به مدیر سایت ، شرکت در بیمه و ...
468x60.gif

من خودم توی باکس دیگه هم عضوم اما آواباکس یک چیز دیگه ای هست.
هر سوال و مشکلی داشتید میتونید تو این وبلاگ مطرح کنید...اینجا

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
دوست عزیز ما ک خیری از این سایت ندیدیم

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز ما ک خیری از این سایت ندیدیم
سلام... یعنی شما عضو سایت هستید؟؟؟؟
نمیدونم منظورتون چیه اما این سایت 9298 عضو داره ... یعنی این همه آدم با این که خیر نمیبینن اونجا موندن؟؟

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
خواهش می کنم یکی روش کسب درآمد از اینترنت به صورت منطقی رو آموزش بده. این سایت های کلیکی رو آدم کلی توش زیرمجموعه جذب می کنه آخرشم اسکم میشه.

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خواهش می کنم یکی روش کسب درآمد از اینترنت به صورت منطقی رو آموزش بده. این سایت های کلیکی رو آدم کلی توش زیرمجموعه جذب می کنه آخرشم اسکم میشه.
سلام دوست عزیزم!!!!!
شما اولین کسی هستی که خیلی مودبانه و صمیمی گفت و گو رو شروع کردی!!!! من چند جا دیگه هم تاپیک زدم اما متاسفانه کاربر ها یک جوری نظر میدن که آدم پشیمان میشه!!!!!
منم صادقانه بهت جواب میدم!!!!!
هیچی مثل کار بدنی نمیشه !!!! یعنی شما هیچ موقع شاگردی بنا و صافکار و ... با مثلا سایت کلیکی و درآمد از اینترنت و وبلاگ و... مقایسه نکن!!!!
میدنی چرا؟؟؟ چون کار های اولی نیاز های حتمی و اصلی بشرند ( یعنی اگر طرف خونه نسازه کجا زندگی کنه؟؟؟ لذا این کار رواج پیدا میکنه)
اما دسته دوم نیاز فرعی هستند(یعنی اگر طرف سایتش رتبه اول گوگل نشد عیبی نداره!!!! لذا این کار ها همیشه بگیر نگیر داره)
اما اینطوری که نمیشه!!!! خیلی ها هستند نمی توانند کار بدنی کنند!!! مثل من !!! خوب شاگرد زرنگ کلاسم نمیتونم که بنایی کنم در عین حال نیاز به پول دارم!!!!
اما در مورد اینترنت!!! اگر تخصص داری یا میتونی داشته باشی اصلا درنگ نکن!!!! مثلا ساخت بنر و لوگو ....!!! کسانی هستند که مثلا فتوشاپ بلده بعد یک سایت میخره و شروع به فعالیت میکنه( برای وبلاگ های مذهبی لوگو می سازه)
اما اگر تخصص خاصی نداری این سایت ها بهترین اند!!! اما اینطور که شما هم میگی نیست!!!! که غرق زیر مجموعه بشیم یا سایت اسکم بشه!!!!
این سایتی که بنده معرفی کردم به نظر من واقعا قلبل اعتماد هست!!! توی ستاد ساماندهی کشور ثبت شده است!!!!
مبنای کارش هم اینطوریه:
تعداد زیرمجموعه * میانگین کلیک * میزان درآمد هر کلیک نفرات * سی روز = مبلغ کل

مثلا:
250 * 6 * 3 * 30 = 135000 تومان
البته چند تا نکته وجود دارد:
شما علاوه بر این 250 زیر مجموعه میتونید تعدادی زیر مجموعه مستقیم (بنا به نوع عضویتتون) داشته باشید که قطعا سودتون بیشتر میشه!!!
با تغیر عضویت سود شما افزایش پیدا میکنه: هم تعداد زیرمجموعه بیشتر میشه و هم از کلیک آنها سود بیشتری نصیبتون میشه!

حالا شما یه کاری کن!!! برو یک مدت روی این سایت زوم شو!!! یعنی ثبت نام نکن اما توی تالار گفت و گو یا اطلاعیه های مدیر و... بچرخ!!! اگه خوب بود یا علی(علیه السلام)!!!
468x60.gif
468x60.gif
468x60.gif

در ضمن هر سوال و مشکلی که داشتی بگو:general406::general406::general406:

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیزم!!!!!
شما اولین کسی هستی که خیلی مودبانه و صمیمی گفت و گو رو شروع کردی!!!! من چند جا دیگه هم تاپیک زدم اما متاسفانه کاربر ها یک جوری نظر میدن که آدم پشیمان میشه!!!!!
منم صادقانه بهت جواب میدم!!!!!
هیچی مثل کار بدنی نمیشه !!!! یعنی شما هیچ موقع شاگردی بنا و صافکار و ... با مثلا سایت کلیکی و درآمد از اینترنت و وبلاگ و... مقایسه نکن!!!!
میدنی چرا؟؟؟ چون کار های اولی نیاز های حتمی و اصلی بشرند ( یعنی اگر طرف خونه نسازه کجا زندگی کنه؟؟؟ لذا این کار رواج پیدا میکنه)
اما دسته دوم نیاز فرعی هستند(یعنی اگر طرف سایتش رتبه اول گوگل نشد عیبی نداره!!!! لذا این کار ها همیشه بگیر نگیر داره)
اما اینطوری که نمیشه!!!! خیلی ها هستند نمی توانند کار بدنی کنند!!! مثل من !!! خوب شاگرد زرنگ کلاسم نمیتونم که بنایی کنم در عین حال نیاز به پول دارم!!!!
اما در مورد اینترنت!!! اگر تخصص داری یا میتونی داشته باشی اصلا درنگ نکن!!!! مثلا ساخت بنر و لوگو ....!!! کسانی هستند که مثلا فتوشاپ بلده بعد یک سایت میخره و شروع به فعالیت میکنه( برای وبلاگ های مذهبی لوگو می سازه)
اما اگر تخصص خاصی نداری این سایت ها بهترین اند!!! اما اینطور که شما هم میگی نیست!!!! که غرق زیر مجموعه بشیم یا سایت اسکم بشه!!!!
این سایتی که بنده معرفی کردم به نظر من واقعا قلبل اعتماد هست!!! توی ستاد ساماندهی کشور ثبت شده است!!!!
مبنای کارش هم اینطوریه:
تعداد زیرمجموعه * میانگین کلیک * میزان درآمد هر کلیک نفرات * سی روز = مبلغ کل
مثلا:
250 * 6 * 3 * 30 = 135000 تومان

البته چند تا نکته وجود دارد:
شما علاوه بر این 250 زیر مجموعه میتونید تعدادی زیر مجموعه مستقیم (بنا به نوع عضویتتون) داشته باشید که قطعا سودتون بیشتر میشه!!!
با تغیر عضویت سود شما افزایش پیدا میکنه: هم تعداد زیرمجموعه بیشتر میشه و هم از کلیک آنها سود بیشتری نصیبتون میشه!

حالا شما یه کاری کن!!! برو یک مدت روی این سایت زوم شو!!! یعنی ثبت نام نکن اما توی تالار گفت و گو یا اطلاعیه های مدیر و... بچرخ!!! اگه خوب بود یا علی(علیه السلام)!!!
468x60.gif
468x60.gif
468x60.gif

در ضمن هر سوال و مشکلی که داشتی بگو:general406::general406::general406:
منم توی این سایت عضوم. ولی ازون جایی که همه توی این انجمن که معروف ترین انجمن کسب درآمد هست فقط تبلیغ می کنند(برای کسب مجموعه ی بیشتر) و هیچکس نمیاد درآمد خودشو اثبات کنه یعنی چی؟؟؟؟یعنی همه چی کشکه. اگه کسی سند برداشتشو می ذاشت این طوری هم زیرمجموعه ی بیشتری جذب می کرد و هم ما مطمئن می شدیم. عزیزم همینطوری که تو الان داری آواباکس رو تبلیغ می کنی دو سال قبل خیلی های دیگه سایت هایی مثل تئوباکس و ... را با چه ذوق و شوقی تعریف می کردن. اما چی شد اون اسکم شد. از کجا معلوم که این اسکم نشه.

بالا