sajjaddalvand
Registered User
- نوشتهها
- 153
- لایکها
- 46
سلام
Last edited:
یک چیز دیگه هم یادم رفت بگم این سایت برای ثبت نام120 دلار رایگان بهم داد که همشو گذاشتم سپرده حالا روزی 4 دلار سود می دهاینم یک سایت دیگه که همین امروز عضو شدم و سرعت عمل در پرداخت هاش خیلی بالاست - البته با سرمایه گذاری و جمع کردن رفرال در امد بیشتر کسب می کنین
![]()
کلیک
سلام نیاز به ویزا کارت نیست --- پرفکت مانی یا بیت کوین هم داشته باشی جواب میدهسلام من یه سوال دارم
شما برای دریافت درآمد حاصله از این کار چطور اقدام میکنید
و اینکه حتما باید حساب خارجی مثلا visa card داشته باشید؟
تاحالا خودتون درآمد داشتید؟
خیلی ممنون از راهنماییتونسلام نیاز به ویزا کارت نیست --- پرفکت مانی یا بیت کوین هم داشته باشی جواب میده
سایت دوم وقتی که ثبت نام می کنین 120 دلار رایگان به شما میده که می تونی همون 120 دلار را پکیج سپرده بخری که تقریبا روی 4 دلار سود برای شما روزانه بدون هیچ کاری به حساب شما می آد
یه نکته رو بهت بگم اینگه اگر پول اضافه کنی به حسابت 120 دلاری که بهت داده رو می بره باید بزاری خوب سود پولات زیاد شد که تونستی با سود پول های که بهت داده پکیج بخری اونوقت به حسابت اضافه می کنی تا بتونی هر چقدر که بخوای برداشت کنی من یک اشتباه کردم پول اضاف کردم 120 دلار رو ازم گرفت شما این اشتباه را نکنین
خواهش می کنمخیلی ممنون از راهنماییتون
این 120 دلاری که بهت داده با اولین واریزی که می کنی می برتش --- هیچ کاری نمی خواد بکنی فقط صبر داشته باش تا سود پول هایی که نصیب شما میشه زیاد بشه که بتونی پکیج بخری و یک مقداری هم واریز کنی تا بتونی مبلغ قابل توجهی برداشت کنیمن کل 120 دلار رو پکیج خریدم حالا باید چکار کنم تا سود خوبی کسب کنم؟؟؟
4 تا پکیج surfer خریدم که شد 120 دلار
البته بستگی به خودت داره که چقدر واریز کنی من 4 تا پکیج 10 دلاری خریدم روزی 1.11 دلار سود داره میده ----- حالا بستگی به خودت داره که چقدر می خوای سرمایه بزاری و چقدر می خوای ریسک کنی -- اگر می خواستی سرمایه بزاری به اندازه توان خودت بزار که اگر از دستش دادی یه موقع متضرر نشی چون به هیچ سایتی تو فضای مجازی نمیشه اعتماد کرد ----الان چند دلار باید واریز کنم؟؟ یا نباید تا یک ماه واریز کنم؟؟؟
الان چند دلار باید واریز کنم؟؟ یا نباید تا یک ماه واریز کنم؟؟؟
خیلی خوبه :general406:باشه . میخواستم 4 دلار بخرم که فعلا تا یک ماه با همین 120 دلار پکیجی که اکتیو کردم میریم جلو ببینیم چی میشه.راستی واریزش آنی بود و 0.03 سه سوته ریخت![]()
منظورت از احساس چیه سجاد جان!!؟؟خیلی خوبه :general406:
پکیج هاش 10 دلاری - 30 دلاری - 80 دلاری هستند
من خودم میگم یک ماه ولی هر موقع که خودت احساس کردی باید واریز کنی واریز کن --- که بتونی برداشت بیشتر کنی :angrybirds8:
یعنی هر وقت عشقت کشید - بلانست رو در نظر بگیرمنظورت از احساس چیه سجاد جان!!؟؟
یعنی باید به کدوم عدد نگاه کنم؟؟؟