• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@@@@ سایت کپی کار راهی برای جبران دارد؟ چقدر زمان بر است و چگونه؟

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان گل
قصد خرید یک سایت دارم که چند مسئله توش وجود داره یکی یا دوتاش را می پرسم از عزیزان
1- چک کردم عمده مطالب سایت کپی بود از soft98 !! با این وجود روزی 600 ورودی گوگل داشت ازدی ماه92 تاسیس شده سایت.
آیا بعد از خرید توسط من و نوشتن مطالب اختصاصی گوگل حالیش میشه سایت توبه کرده؟:general105: یا چون سابقه سایت خرابه بازم تاثیر نداره؟؟ و اگر تاثیر داره چقدر زمان بره؟ از همون روز اول؟
2- گرچه تمرکز من روی سایت دانلود سافت هست ولی اکثر ورودی های ایشون دانلود کارتون هست گرچه عمده مطالبش اتاقا دانلود سافت می باشد!! پس از خرید توسط من و تغییر رویه و رویکرد ایا ورودی گوگل تغییر می کند تا با کلمه سافت بیشتر شود؟ یا همچنان باید کارتون بذارم؟

3- کلا خرید این سایت که کپی زیاد داره توصیه میشه اگر به قیمت باشه یا نه؟ چون 600 ورودی را داره / منظورم اینه راه جبران در گوگل بازه یا سخته به گوگل بفهمونی بابا من ادم شدم دیگه کپی نمی کنم دی:

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
بله میفهه آدم شدی توبه کردی :D

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
تشکر شدید
خب نفرمودید پس منطقیه سایت را بخرم یا نه؟ در ضمن چقدر وقت میکشه بفهمه توبه کردی؟ با همون اولین پست اختصاصی؟

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
شما داری با این سوالت کل مبانی سئو رو زیر سوال میپری :D کلا سوال مشکل داره، باید دید اون پست اختصاصی واقعا خوب هست یا نه، اگه خوب باشه بله از همون اول گوگل به اون پست اهمیت زیادی میده و اگه همیشه پست های خوبی بذارید پیشرفت خوبی میکنید ولی اگه به خیال خودتون پست اختصاصی بذارید که هیچکی همچنین چیزی سرچ نمیکنه و اصلا پست سئو شده ای نیست خب پیشرفتی هم در کار نخواهد بود!
در ضمن اگه بخوام همینجوری رو هوا یک قیمتی برای این سایته بگم، بیشتر از 500 تومن اصلا ندید واسه خردیدش.
موفق باشید.

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
نه عزیز مبانی سئو زیر سوال نبردم
خودم بسیاری از مبانی را متوجه هستم
فقط اینکه قیمت را از کجا اوردی گفتی؟:D:D ورودی 600 تا گوگل را الان 500 تومن میدن؟ :general208::D

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
روی این قضیه که یک سایت دانلود مجاز چقدر ارزش داره یک قیمتی روی هوا دادم دیگه، آدرسی که ندادید بررسی بشه.
اگه هم قیمت بیشتر از 500 تومنه، نخر به نظر من، وبمستر باشی و سئو بلد باشی 2ماهه خودت میتونی اینقدر آی پی داشته باشی.

4bm

Registered User
لایک‌ها
51
منبع رو بنویس یا توی صفحات سایتت به سافت98 لینک بده و از این پس مطلب اختصاصی بنویس
مطلب با ذکر منبع تاثیر منفی و مثبتی نداره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
حالا قیمت رو چند گفته ؟

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
به نظر من یه سایت جدید بیار بالا با یه قالب ساده + بک لینک + آپدیت مورد نظر به راحتی میتونی به بازدهی مورد نظرت برسی ...

بالا