• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت e-gold4u.com تعطیل شد

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
نزدیک به 5 سالی بود که با فراز و نشیب های فراوان در خدمت همه دوستان مخصوصا دوستان خوبم در PT بودیم.در این مدت این افتخار را داشتیم که مورد اعتماد شما دوستان قرار گرفتیم و کار به جایی رسید که برای این که تعهد خود در قبال واریز یک ساعته عمل کنیم هم تعداد سرمایه گذاران سایت و هم تعداد همکارانمان را زیاد کردیم.
متاسفانه شرایط بوجود آمده در خصوص ایگلد(تحریم کاربران ایرانی و بلوکه شدن حساب آن ها) و از سوی مقابل زدن انگ گلدکویستی و امثالهم از طرف کسانی که حتی نمی توانستند نام ایگلد را به درستی بنویسند و حتی این را نمی فهمیدند که منظور ما از توصیه کاربران به فارکس دلیلش چیست چنان فشار روانی را به شخص من و همکارانم در شرکت آورد که نگذاشت 5 سالگی سایت خود را در ماه فوریه آینده جشن بگیریم .
حال ضمن قدردانی از هم دوستان در این انجمن (مخصوصا شایان عزیز) که همواره پشتیبان ما بودند اعلام کنیم که از امروز 18 آذر 1385 سایت e-gold4u.com به صورت آفلاین در می آید و از این تاریخ هیچ گونه انتقالی انجام نمی گیرد لذا از همه دوستان خواهشمندیم از واریز هرگونه وجه به حساب ما جدا خودداری فرمایند.

Last edited:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خیلی ناراحت شدم. به هر حال امیدوارم در هر کار و با هر سایت دیگه ‌ای که هستید موفق باشید.

اگر کار جدیدی شروع کردید مارو بی خبر نذارید.

Last edited by a moderator:

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
من هم واقعا متاسفم!!
امیدوارم که موفق باشید

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
واقعا متاسفم. من هم ضرر کردم ازاین اقدامی که ایگلد انجام داد. امیدوارم عقلا شما ضرر نخورده باشید.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
منم جدا براتون متاسفم ولی امید داشتم که بتونید قدرتمند تر از گذشته کارتون رو شروع کنید!
منم مثل هم بچه ها آرزوی موفقیت براتون میکنم و امیدوارم که باز هم در قالب NET ببینیمتون ;)

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
من هم واقعا ناراحت شدم.:( امیدوارم موفق باشید.

Jetion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرگ بر ایگولد

بنده هم ضرر سنگینی کردم.
لعنت بر سیاست کثیف ایگولد

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
منم با محمد چند بار کار کردم - به هرحال یکی از منصفترین و درستکارترین افراد فعال در زمینه تجارت E-Currency بودند...
امیدوارم هرجا هستید موفق باشید... به قول شایان حتما ما رو از کارهای جدیدت بی خبر نذار و البته به اینجا هم سر بزن... بدرود.

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
واقعا از شنيدن اين خبر ناراحت شدم :( اميدوارم در كار جديدتون موفق باشيد .

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
مسير زندگيه خيلي ها رو اين تصميم احمقانه كثيف كرد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جدا خبر بدی بود که شنیدم.

متاسفم

امیدوارم که روزی برسه که دوباره بتونیم فعالیت رو ادامه بدیم.

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میشه یکی یه منبع دیگه برای egold به ما معرفی کنه؟

ممنون میشم

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
میشه یکی یه منبع دیگه برای egold به ما معرفی کنه؟

ممنون میشم

والا چی بگم؟! منبع خاصی که وجود نداره الان با شرایط و اوضاع فعلی یکی پایین میخره بالا میفروشه یکی ...
اوضاع بازار یک کم سر در گم است ولی به عنوان دوست چند توصیه می کنم(ببخشید البته)
1-به هر کسی حتی اونهایی که سایت حرفه ای دارند نمی شود خیلی اعتماد کرد زیرا طرف وقتی یک دفعه ببینه کلی از سرمایه اش توسط ایگلد میپره...
2-الان هر کسی یک چیزی را به عنوان جایگزین ایگلد معرفی می کنه و... ولی فعلا از سرمایه گذاری خاص در اینگونه سایت ها خودداری کنید چون ممکن است بعدا با مشکل فروشش مواجه شوید.
3-به هیچ وجه مقدار زیاد در حساب ایگلد خود نگه ندارید ایگلد بدجوری به ما ایرونی ها حساس شده من خودم با ip و آدرس و تلفن آمریکا لوگین می کردم ولی حسابم بلوکه شد ...

لطفا دوستان در این تاپیک تبلیغات نکنند.
واقعا ممنون می شوم.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
سلام .

مطمئنا کار بیزینس بهتر ، آسوده تر از ایگلد وجود دارد ، هرچند کاراتتان پایان تلخی بود ولی بنظر من اقدامی کاملا بجا و خوبی بود و ان شاالله شما را در سیاست ها و بیزینس جدید ببینیم .

آرزوی موفقیت برایتان می کنم .

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
به به !!!!!!!!!!!!!!!!! آقا خوش خبر باشید ! خدارو شکر مشکل خرید و فروش egold مون حل شد ؟! :D

هنوز سایت نرفتم ( گفتم اول پست بزنم بعد برم ) ایشالا که moneybookers و paypal و همه چی به راهه دیگه ؟ ;)

خیلی خوشحال شدم ... موفق باشید.

بالا