• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت ptc با درامد فوق عالی روزانه 5 یورو با حساب استاندارد

nima__mtg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
https://goo.gl/wiEwrb

این سایت کلیکی رو تازه پیدا کردم که به پرفکت مانی پرداختی داره
دوستان فقظ عجله کنید چون به 120 هزار نفر اولی که اکانت ساختن بلافاصله 3 یورو میده و بعد از اون دیگه نمیده
الان 111هزار نفر اکانت ساختن پس زود یه اکانت بزنید که 3 یورو رو بهتون بده
پرداختی های این سایت برای هر کلیک هم خیلی خیلی خوبه و گفتم به شماها هم بگم که لذت ببرید
تو اکانت استاندارد حدودا هر روز 50تا60 تبلیغات میاره که ارزش کلیک دو تا از تبلیغات 0,2 یورویی هستش و سه تا تبلیغاتش 0,1 یورویی هست و بقیه تبلیغات 0,05 یورویی هست که نسبت یه سایت هایی مثل نعوباکس و ... واقعا زیاده
من تو دو روز 9 دلار به دست اوردم
https://goo.gl/wiEwrb

nima__mtg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان تبلیغات ساعت 7 صبح رست میشن من شب وارد این سایت شدم و روی تمام تبلیغاتش کلیک کردم و بعد صبح پا شدم و تبلیغات جدید کلیک کردم که 9 دلار اومد تو حسابم

اینم پروفایله من58.png

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
دوستان اینم یه اسکرین از صفحه تبلیغات این سایت

مشاهده پیوست 963709
سایته خوبیه ولی بعد از رسیدن به پرداخت میگه باید ده تا رفرال مستقیم داشته باشی بعد که اونم درست بشه پرداخت تو پندینگ میمونه.
باز اگه قبول ندارین وقتی به پرداخت رسیدین سند بزارین تا ثبت نام کنیم

nima__mtg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سایته خوبیه ولی بعد از رسیدن به پرداخت میگه باید ده تا رفرال مستقیم داشته باشی بعد که اونم درست بشه پرداخت تو پندینگ میمونه.
باز اگه قبول ندارین وقتی به پرداخت رسیدین سند بزارین تا ثبت نام کنیم
فکر نکنم تو پندینگ بمونه چون به گفته سایت پرداخت به صورت انی هستش و من هم خیلی جستوحو در مورد اسکم بودن این سایت کردم که هیچ سایتی حرفی از اسکم بودن این سایت نزده

mahdi_wzrd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ثبت نام کردم 3 یورو رو داد بهم 53 تا تبلیغاتم کلیک کردم شد 7 یورو فردا برداشت میزنم

nima__mtg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
و دوستان اینم اضافی کنم برای برداشت باید ده تا ریقرال مستقیم جذب کنید که به نظر خودم
من ثبت نام کردم 3 یورو رو داد بهم 53 تا تبلیغاتم کلیک کردم شد 7 یورو فردا برداشت میزنم
دوسته عزیز اینم بگم برای برداشت باید ده تا ریفرال دعوت کنید

mahdi_wzrd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و دوستان اینم اضافی کنم برای برداشت باید ده تا ریقرال مستقیم جذب کنید که به نظر خودم

دوسته عزیز اینم بگم برای برداشت باید ده تا ریفرال دعوت کنید
اون که کاری نداره به دوست اشناهام میگم جوین بدن منم برداشت کنم ممنون برای تاپیکتون

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اگه برداشت کردین و به حسابتون هم واریز شد بگین ما هم بدونیم.اما فکر میکنم سایت scam باشه.
چون تو وب اگه جستجو کنین همه میگن scam هستش.

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
من با لينك شما عضو شدم. اميدوارم بتونيد برداشت كنيد. ميشه بگيد رفرال بايد چه ويژگي داشته باشه تا سايت قبول كنه؟

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اگه کسی برداشته بگه.
درضمن یه نگاهی به این سایت بندازین http://www.badbitcoin.org اگه خواستین ببینین سایتی scam هست یا نه اونجا نوشته.
امیدوارم یه روزی تو دنیا کلاهبردار نباشه.

بالا