• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتxpango واقعی یا سرکاری؟

'majid'

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.

من زیاد دنبال بحثای مربوط به کسب درآمد اینترنتی نیستم.

ولی اتفاقی این سایت xpango رو دیدم و یه سرچی در بارش زدم.

دیدم توی سایتای فارسی زیاد در بارش صحبت شده.

ولی نفهمیدم که واقعی هست یا نه؟یعنی واقعا اگه طبق همون چیزی که میگن عمل بشه اون جنس رو برامون میفرسته یا نه.

حالا این تاپیک رو زدم از دوستانی که اطلاعاتشون بیشتره بپرسم که کسی رو دیدین که از این سایت چیزی دریافت کنه؟

یا این هم سر کاریه!!:D

vodca

Registered User
لایک‌ها
6
آقا میدونم تاپیک قدیمیه ولی این سوال بره منم پیش اومد چون من ثبت نام کردم به دوستمم گفتم با آیدی من ثبت نام کنه اونم به دوستش گفت که با آیدی اون ثبت نام کنه اما حتی یه عضوم به دمن نداد حالا شما هم یه امتحانی بکنید البته ممنون می شم با آیدی من اینکارو بکنید احتمالا همتون در بارش شنیدید نه
http://www.xpango.com?ref=91858697

amk

Registered User
لایک‌ها
9
این واقعیه ولی برای کسب امتیاز تو سایتش باید از پیشنهادهای خریدش استفاده کنی یعنی خلاصش اینه که پول بدی امتیاز بگیری....

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
100% الکیه!

Captive

لایک‌ها
16,664
راستشو بخوای واقعیه ولی اگه مثلا بخوای یه چیزه 100 تومنی ببری باید 200 هزینه کنی....

شما هم اگه راستش رو بخوای الکیه :D 2 سال پیش توش جون کندم..هر دفعه هم یه بازی در میاورد..آخه کدوم آدم سالمی موبایل رایگان سند میکنه واسه ایرانی ها..:happy:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
شما هم اگه راستش رو بخوای الکیه :D 2 سال پیش توش جون کندم..هر دفعه هم یه بازی در میاورد..آخه کدوم آدم سالمی موبایل رایگان سند میکنه واسه ایرانی ها..:happy:

یعنی شما تونستی توش امتیاز جمع کنی؟ یا فقط زیرمجموعه گرفتی؟

vodca

Registered User
لایک‌ها
6
الان دیگه مطمئن شدم سره کاریه البته شید به گفته دوستمون با هزینه کردن بشه یه کاریش کرد اما با عضو جمع کردن امکان نداره البته در عجبم که یکی از بچه ها تونسته بود!!!!!!!!!!!؟؟

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119

نميشه يه خورده از تجربه بالات در اختيار ما بزاري...
ثواب داره والا...

Captive

لایک‌ها
16,664
یعنی شما تونستی توش امتیاز جمع کنی؟ یا فقط زیرمجموعه گرفتی؟

الان دیگه مطمئن شدم سره کاریه البته شید به گفته دوستمون با هزینه کردن بشه یه کاریش کرد اما با عضو جمع کردن امکان نداره البته در عجبم که یکی از بچه ها تونسته بود!!!!!!!!!!!؟؟

نميشه يه خورده از تجربه بالات در اختيار ما بزاري...
ثواب داره والا...

اگه اینطوریه باشه.. همتون یه 250 هزار تومان دستی به من بدین..جون استارتر تایپیک یه گوشی 3310 نوکیا آک بند واستون سند میکنم..حالا که انقدر کادو دوست دارید!

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
عضویت خالی توش فایده نداره!
کسی که از طریق شما عضو میشه، باید یه چیزی بخره اونجا
ugly003.gif
و الا حساب نمیشه

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
حالا الکیه یا واقعیه!!!!!!!! برای یکی از دوستان یه گیم ایکس باکس 360 فرستاده با پلومو اکسپلنگو.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
حالا الکیه یا واقعیه!!!!!!!! برای یکی از دوستان یه گیم ایکس باکس 360 فرستاده با پلومو اکسپلنگو.

امکان نداره!
این سایت کاملا دروغیه!
از هر صد نفر که موفق بشن عضو گیری رو تکمیل کنن به یکیشون میده!
تازه میتونید امتحان کنید.
10 نفر رو بگید برن با آی دی شما عضو شن بعد برید ببینید که یک نفر فقط اضافه کرده!

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
میدونم من تو کف این موندم که این رفیقه ما عجب خر شانسی بوده.من ثبت نام کردم فقط به خاطر دوستم و هیچ فعالیتیم نکردم.هنوز اونقده بیکار نشدم.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
میدونم من تو کف این موندم که این رفیقه ما عجب خر شانسی بوده.من ثبت نام کردم فقط به خاطر دوستم و هیچ فعالیتیم نکردم.هنوز اونقده بیکار نشدم.

اونوقت این دوستتون ایران زندگی میکنه؟

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
کرجزندگی می کنه.منم وسوسه شدم کار کنم بعد نشستم 2 2 تا کردم دیدم از هر 10 نفر که درست عمل کردن به یه نفر میدن منم بیخیال شدم.

R.H

Registered User
لایک‌ها
2
ببینین فقط زیر مجموعه گرفتن کافی نیست...شما واسه اینکه فعال بشی باید با یه پکیج تبلیغاتی ازش بخری با اینکه تو آفرهاش رجیستر کنی...که هر دوتاش به $$$ نیاز داره...
هرکی از لینک من رجیستر کنه و 6 تا زیر مجموعه واسه خودش بگیره من مجانی فعالش می کنم.
در ضمن واسه یکی از دوسام iphone فرستاده بود...2 ماه پیش...اگه بخوایین عکس خود آیفون و آدرس xpango که رو بسته پستی بود رو قرار میدم.:)

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
ببینین فقط زیر مجموعه گرفتن کافی نیست...شما واسه اینکه فعال بشی باید با یه پکیج تبلیغاتی ازش بخری با اینکه تو آفرهاش رجیستر کنی...که هر دوتاش به $$$ نیاز داره...
هرکی از لینک من رجیستر کنه و 6 تا زیر مجموعه واسه خودش بگیره من مجانی فعالش می کنم.
در ضمن واسه یکی از دوسام iphone فرستاده بود...2 ماه پیش...اگه بخوایین عکس خود آیفون و آدرس xpango که رو بسته پستی بود رو قرار میدم.:)

اونجا ادم خالی بند

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
برادر بی ادبی نداشتیما! ^ _ ^

بالا