• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سبك زندگي : روشن فكرنماهايي غرب زده بيان تو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
اينايي كه ميگن غرب بهترين هست و زندگي عالي هست در غرب هر چي هوري و ادم درستكار هست تو غرب هست اصلا غرب خداس و غرب فلان و و و كه جديدا از راننده تاكسي تا اعضاي پي تي صحبت از غرب و خوبياش ميكنند و ايران رو هم گويا لجني بيش نميدونند براي من با سند و مدرك از خوبياي غرب بگن كه من كه تا حالا نرفتم بيشتر اشنا بشم تا تو تاكسي نشستم منم برا كنار دستيم تعريف و تمجيد از غرب كنم

با تشكر
گويا به گفته سينا كلمه نما از روشنفكر جا انداخته شده بود در عنوان و تاپيك پاك شد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سبک زندگیت تو حلقم :دی

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
توضیحش یکم که نه خیلی‌ سخته برای کسی‌ که حتی زیبایی رو هم درک نمی‌کنه! (رجوع شود به آواتار استارتر) :D:D:D

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
توضیحش یکم که نه خیلی‌ سخته برای کسی‌ که حتی زیبایی رو هم درک نمی‌کنه! (رجوع شود به آواتار استارتر) :D:D:D

حالا نه كه اواتار تو خيلي خوشكل و ناز !

توضيحش انقدر سخته ؟ بگيد ببينيم اونطرف چيا داره كه فوق تصور و رويا شده برا بعضيا كه اصغر اقا سركوچه ما هم بچشو ميخواد بفرسته اونور

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
حالا نه كه اواتار تو خيلي خوشكل و ناز !

توضيحش انقدر سخته ؟ بگيد ببينيم اونطرف چيا داره كه فوق تصور و رويا شده برا بعضيا كه اصغر اقا سركوچه ما هم بچشو ميخواد بفرسته اونور

شنیدن کی‌ بود مانند دیدن! باس پاشی بری

خوبه که گفتی‌ یه تاپیک بزنم مفت و مجانی‌ از خاطرات ملت استفاده کنم! :D

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
روشنفکر نما کسیست که بر طبل به احترام به عقاید و سلایق دیگران می کوبد اما افراد را به خاطر اواتارشان که امری کاملا شخصیست مسخره می کند.

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
از استتتارتر میشه بپرسم اسم یوزرتوون رو چطوری انتخاب کردین؟؟
چرا از اسامی ایرانی نزاشتید؟؟
خودت خوب می دونی داداشم ملت رو اسکول نکن بزار زندگیشون رو بکنن

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
روشنفکر نما کسیست که بر طبل به احترام به عقاید و سلایق دیگران می کوبد اما افراد را به خاطر اواتارشان که امری کاملا شخصیست مسخره می کند.

:D:D:D:D خدایی ارزش داشت انقد به خودت فشار بیاری که این جمله رو بگی‌؟!

بی‌خیال بابا برو زندگیتو کن

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
از استتتارتر میشه بپرسم اسم یوزرتوون رو چطوری انتخاب کردین؟؟
چرا از اسامی ایرانی نزاشتید؟؟
خودت خوب می دونی داداشم ملت رو اسکول نکن بزار زندگیشون رو بکنن

عزيز چرا همتون اينجوري جواب ميديد !
بنده نگفتم با غرب مخالفم اسم يوزر هم اسكافيلد اسم شخصيت كارتوني مورد علاقه بنده هست چه ربطي به سوال من داشت !

سوال روشن هست شما يا اون كسي كه اينجا رفته بگه ببينيم چي باعث ميشه همه از اونطرف تعريف كنند ؟ اينكه شما چيزي بشنويد درست نيست منم خيلي چيزا صبح تا شب ميشنوم دليل بر خوبي اونطرف به من بديد
اونطرف هم يكي بشينه پاي شبكه هاي ايران كه صبح تا شب تبليغ ايران رو داره ميكنه فكر ميكنه ايران خداس

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
اون بیچاره ها راست میگن دیگه! اونجا هر گ** هم باشه بدتر از اینجا نیست ک ! اینو ک قبول داری؟!:)

اینجا هیچی نیست جز گرونی و کمبود امکانات و ... تازه با تمام پررویی مالیاتم میگیرن در حد تیم ملی! ولی امکانات صفر ! تازه پراید ک کاروان مرگه رو دارن میدن 20 میلیون! اونجا با این پول چیا ک نمیدن :rolleyes: ! اونجا مالیات میگیرن امکانات میدن عالییی ... بنده نه غربی ام نه روشنفکر غربی! فقط چیزایی رو گفتم ک داره داد میزنه و تابلوئه!!!! پس در نتیجه اونجا بهتر از اینجاست !

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من که نه تعریف این ور رو میکنم و نه اونور
ولی لااقل اگه تو یه مملکت غریب باشی و تو سرت بزنند هضمش برات راحت از اینی هست که خودی ها تو سرت بزنند.
کسایی که ادعای هموطنی میکنند.
نمونه های بازر انزجار مردم از کشور خودمون:
تولیدات خوردروی ملی
محدودیت در دانشگاه ها
کمبود در امد
تحریم کالاهای خارجی و ورود ان ها
تحریم کنسرت ها و در کل شادی های مخالف با دین اسلام

من نمیدونم این ها تو خارج از ایران و غرب هم همین طوره یا نه.نمیدونم اون جا بهتره یا این جا ولی به هر حال این وضعیتی نیست که من به شخصه بپسندم و این باعث مشه خودم رو به یک طریقی گول بزنم که دنیای بهتری هم هست.به هر حال هر کسی نیاز به امید داره.شاید اون راننده تاکسی و بچه هایی که این جا حرف از غرب میزنند و برتری اش.فقط برای امید دادن به خودشون این کار رو میکنند

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اسكافيلد اسم شخصيت كارتوني مورد علاقه بنده هست چه ربطي به سوال من داشت !

اوووو با این تفاسیر شما صبر کن یه کم بزرگتر بشی بعد بیا تاپیک بساز ما روشنفکرا رو جمع کن جانم
:p
:rolleyes:مسواک هم حتمن بزن خیلی برای آیندت مفیده:D-حالم بهم خورد -بوی گند دهن اوتارت تاپیک رو برداشته بابا عوضش کن خو.ووو
:lol:

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
تو ماهپاره گفته غرب خوبه . ماهپاره که دروغ نمیگه

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
اون بیچاره ها راست میگن دیگه! اونجا هر گ** هم باشه بدتر از اینجا نیست ک ! اینو ک قبول داری؟!:)

اینجا هیچی نیست جز گرونی و کمبود امکانات و ... تازه با تمام پررویی مالیاتم میگیرن در حد تیم ملی! ولی امکانات صفر ! تازه پراید ک کاروان مرگه رو دارن میدن 20 میلیون! اونجا با این پول چیا ک نمیدن :rolleyes: ! اونجا مالیات میگیرن امکانات میدن عالییی ... بنده نه غربی ام نه روشنفکر غربی! فقط چیزایی رو گفتم ک داره داد میزنه و تابلوئه!!!! پس در نتیجه اونجا بهتر از اینجاست !

اينايي كه گفتي شنيديد يا اونجا رفتيد ؟ كدوم كشور ؟

اينارو كه اونجا اشتغال هست ، عدالت هست ، فناوري و تميزي و ... صبح تا شب ميشنوم و تو تي وي دارم از تبليغاتشون ميبينم تاكسيروني كه تو عمرش ٥٠٠ كيلومتر از خونش دور نشده هم الان به گونه اي از غرب حرف ميزنه كه انگار چند روز هست كه اومده ايران

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
من تو این تاپیک لایک گرفتم ولی اینجا نمی بینمش!
مگه این بخش هم دکمه لایک داره؟
پس چرا دیده نمیشه؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من تو این تاپیک لایک گرفتم ولی اینجا نمی بینمش!
مگه این بخش هم دکمه لایک داره؟
پس چرا دیده نمیشه؟

این اتفاق عجیب برای من هم یک بار افتاد.خوشحالم که سالمم و توهم نداشتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا