سلام دوست خوبم شما دوربينت کامپکت هستش و خوب تجهيزات زيادي به کار نميره برات و در واقع محدودي به همون اندازه 5 سانتي متري دوربينت .ولي براي اين نوع عکاسي شما به يه سه پايه نياز داري و منبع نور سفيد که ميتوني از نوري که از پنجره در صبح وارد خونه ميشه براي اين نوع عکاسي استفاده کني . سرعت شاترتو کم کن و دياف رو در حالت متوسط مثل 5.6 قرار بده .موفق باشي حالا من نگاه ميکنم ببينم رينگ اتصال ماکرو براي دوربينت هست يا نه اگه بود بهت ادرس ميدم بري ببيني.
سعيد جان, در حد خودش و اون مبلغي كه براش پول دادين دوربين خوبي هست.
فقط نكته اينجا هست كه سعي كنيد هميشه وقتي دوربين يا هر وسيله اي كه داريد از تمام امكاناتش و تمام سوراخ سمبه هاش كار بكشيد و استفاده كنيد و در موردش اطلاعات كامل كسب كنيد.
منم نظرم با فاير بوي همينه من تعجب ميکنم که شما 4 ماه دوربين داريد و خيلي چيزاشو نميدونيد .من هميشه عادتمه که وقتي يه چيزي ميخرم (که معمولا کم هم نيست و هميشه پشت سر هم رخ ميده) تا يه هفته کاتالوگ دستگاه رو ميخونم و ترجمه ميکنم و تو اينترنت مطلب جمع ميکنم.اين دوربين شما چيز خوبيه ازش بهتر استفاده کن شما هم مثل پسر عموي من هستيد اونم يه دوربين پي 93 سوني خريده بود و يه 3 ماهي بود که باش عکس ميگرفت هي کرکري ميخوند برام اومد اهواز پيشم ديدم نميدونه دوربينش شاتر و تنظيم ديافراگم داره تازه بعد سه ماه من بش ياد دادم چطور از اين امکانات استفاده کنه و يه جدول تنظيم دياف تو حالات مختلف براش نوشتم .شما هم سعي کن دوربينتو زير و رو کني.موفق باشي.
برای یاد گرفتن عکاسی باید چی کار کنم.یه کلاس پیدا کردم ولی نمیدونم خوبه یا.در مورده کاتالوگ خواهرم ترجمه کرد و خوند ولی من تنبلیم میاد.ولی از امروز میخوام روزی 5 صفحشو بخونم.ممنون از راهنماییتون.
ديدن نمونه عکس عکاس هاي ديگه و دقت به تنظيماتشون و همچنين گرفتن مجله دوربين عکاسي و کتاب فن و هنر عکاسي نوشته دکتر هاديه شفائيه تو زندگيت به عنوان يه بردار بت توصيه ميکنم مطالعه غير درسيتو زياد کني .اخه ادم چقدر تنبل برات ترجمه کردنو تو بازم نخوندي .کاتالوگهاي کانن رو تو يه روز ميشه 2 دور زد به خدا خيلي ساده به زبان انگليسي درشون اوردن .موفق باشي رو من حساب کن.
در کانن A510 در حالتی که در وایدترین درجه زوم هستید میتونید لنز رو تا 5 سانتی متری جسم نزدیک کنید
دوستانی که تازه شروع به عکاسی کردند به یاد داشته باشند که هر چقدر زوم کنید فاصله ماکرو بیشتر میشه و بهتره برای عکاسی ماکرو زوم نکنند و از وایدترین درجه دوربین استفاده کنند (35 میلیمتری)
Auto به صورت كامل ، همه تنظيمات رو خودش انجام ميده و معمولا اينطوري هست كه سرعت شاتر و اين چيزها رو ثابت نگه ميداره و نميذاره تغييري بكنه. اما حالت P با اينكه همون اتومات هست اما گزينه هاي قابل تغيير رو هم در اختيار شما قرار ميده كه دستتون در حالت اتومات باز باشه.
حالت M هم فورل منوال يا همون دستي كامل هست كه همه تنظيماتي كه دوربين داره رو شما خودتون ميتونيد تغيير بدين به صورت دلخواه كه اين ، در حالت P وجود نداره.
...
براي مسئله مربوط به آيكون ها هم بهتره كه به اين تاپيك بريد. http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=27574