خیلی ممنون از حضورتون در این تاپیک و توضیحاتتون در مورد سبهای دلخواهتون:happy:سلام.
چه خوبه آدم بعضي وقتها اول باشه!:happy:
من تقريبا از بيشتر سبكها به نوعي خوشم مياد ولي خوب Soft Music, Pop,Country Music ,Blue بيشتر. من بيشتر مفهوم برام مهمه براي همين فكر مي كنم بهتره بگم سبك مورد علاقه من سبكيه كه بيش از سبكهاي ديگه به مفهوم اهميت ميده.
درسته. اتفاقاً خودم هم تو اون تاپیک پست داده بودم ولی متأسفانه نظرسنجی نداشت.یه تاپیک "با چه موسیقی حال میکنید" هم بود که سئوال شما هم تقریبا همونه.
خیلی ممنون از حضورتون در این تاپیک و توضیحاتتون در مورد سبهای دلخواهتون:happy:
راستی خودم یادم رفت بگم از کدوم سبکهای این نظرسنجی بیشتر خوشم میاد:blush:
خوب من به Rock , Metal خیلی علاقه دارم. البته از موزیک پاپ و بعضی از شاخه های الکترونیک (مخصوصاً Dance) خیلی خوشم میاد:happy:
البته مسلما جای بعضی از سبکهای دیگه در این نظرسنجی خالیه، اما سیستم اینجا اجازهء انتخاب بیشتر از 10 مورد رو به عنوان گزینه نمی داد. اگر این امکان وجود داشت مسلماً موارد دیگری رو هم اضافه می کردم و البته تفکیک بیشتری هم در زیرشاخه ها انجام می دادم.
تقریبآ همینا!راک (یا همون راک اند رول) با بیشتر زیر شاخه هاش:
Alternative Rock
Progressive Rock
Art Rock
Hard Rock
Folk Rock
Soft Rock
Psychedelic Rock
Space Rock
Classic Rock
Blues Rock
Glam Rock
...
از دیگر سبک های مورد علاقه ام:
الکترونیک (بیشتر به خاطر Kid A و Amnesiac از ردیوهد - و گروه AIR)
دیسکو مثل آهنگ های Kool & The Gang و Bee Gees
Country عالیه
متال و هوی متال (بیشتر به خاطر Metallica ...)
البته دو سبک Jazz و Blues هم خوشم میاد. ولی زیاد گروهی نمیشناسم. فرانک سیناترا خوبه.
اتفاقاً من هم بعد از پاسخ دادن به پست شما دیدم پستتون حذف شده. خیلی تعجب کردم ولی فکر کردم مشکلی در سیستم فروم پیش اومده:f34r: ! به هر حال اگه بخواین می تونم پست شمارهء 2 رو حذف کنم بازم ممنون از پاسخ مجدد و کاملترتونبازم سلام.
چه سرعتي داريد شما جناب Freedom Fighter عزيز!
من كه اين پست رو حذف كرده بودم! :blink:
اولش فقط مي خواستم يه چيزي رو تصحيح كنم يعني Classical Music روبه جاي Soft Music بنويسم. بعد ديدم مشكل فقط همين نيست همينطور كه فكر مي كردم به Rock هم رسيدم و خواستم اون رو هم بنويسم. از افكار گسسته خودم خسته شدم گفتم بهترين كار اينه كه فعلا پست رو حذف كنم و بعد كه تصميم گرفتم كدومشون رو بيشتر دوست دارم بيام اينجا پست بدم. آري اينچنين بود برادر! :blush:
والا من به متال و راک خیلی علاقه دارم. از شنیدنشون خیلی لذت می برم. این دو تا سبک هر دو تاشون می تونن بسیار تکنیکی و پیچیده هم باشن، اما من بیشتر به خاطر علاقهء َشخصی دنبالشون می کنم. همینطور هم به خاطر شعرهای پرمحتوا و قابل توجه برخی گروه های بزرگ این سبکها، بهشون علاقه دارم. یه دلیل دیگه هم اینه که از ابتدا به صدای گیتار و به ویژه گیتار الکتریک خیلی علاقه مند بودم و از شنیدن آهنگهایی که در اونها از این سازها استفاده شده بود خیلی لذت می بردم.سلام.
بالاخره تصميم گرفتم ,(Electronic (Dance, Techno, Trance, Psycho و Folk رو هم به ليست اضافه كنم! :blush:
راستي جناب Freedom Fighter فكر مي كنم بهتره خودتون بحثي رو در مورد اينكه چرا بعضي سبكهاي خاص رو به سبكهاي ديگه ترجيح مي ديد رو شروع كنيد.