• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ست کامل مهره قفلی چرخ 206 در حد نو (تمام تیپ ها و مدلها) فقط 4000 تومن

magicar

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام
قیمت 4 هزار تومن شد

بعد از فروش 206 تیپ 1 از بین رفتم مهره قفلی هاییی که تازه از مغازه کنار کوچه ذغالیها
خریده بودم . یعنی دو ماه بیشتر روش نبوده یعنی تازه داشتم بهش میرسیدم و ایمنش
می کردم که موتورش از بین رفت (قطعات نوی دیگه ای هم با وسواس خریده ام نو مونده)
دستم مونده . می دونم به تمام 206 ها میخوره . 405 رو نمی دونم مهره هاش باهاش
اگه یکی باشه شاید بخوره. از سرقت لاستیک جلوگیری می کنه و یک عدد مهره
اصلی (معمولی ) فرانسوی هست که نمی دونم احتمالا یادم رفته ببندم!
هست یعنی
4 عدد مهره + دار (یغنی قفلی)
2 عدد کلید (یکی کلا نو)
1 عدد مهره معمولی فرانسوی سالم

با این گرونی رینگ و لاستیک و افزایش تصاعدی سرقت ها هر 206 داری یه ست باید ببنده
تصوير021.jpg تصوير020.jpg

Last edited:

magicar

Registered User
لایک‌ها
15
یادم رقت بگم
یکی از مهره قفلی ها اصلا بسته نشد چون هم رینگ کج بود و قیمتی نداشت و هم لاستیک صاف.
یعنی سوپاپ اطمینان
گذاشتم برای سرقت که اگه کسی خواست لاستیک بدزده حتما اونو بدزده و به مهره ها آچار نندازه.
زندگی تو این مملکت سخته . البته برای زاپاس - ECU - باطری تیپ یک خودم زنجیر هایی ساختم
ولی نیاز به نصب و سوراخ کاری داره.
یعنی یکی از کلید ها و یکی از مهره ها کاملا آکبند هست. کلا هم باز و بست . یکبار بستم و یکبار باز کردم
چون توی این دو ماه هم ماشین روبراه نبود که حرکتی بکنه. که پنچر بشه
در ضمن مشتری تهران حضوری خود میدون ونک دفتر دارم و اگه همون حوالی باشه خودم هم می ارم
نصب می کنم. باید گریس هم بدم
. چون اگه خیلی سفت بسته بشه یا گریس نداشته باشه و 2 سال باز و بست
نشه ممکنه جام کنه و موقع باز کردن بشکنه که کمی قلق و آموزش می خواد که من فقط به خریدار می گم.
البته این وسواسی درستیه که من راجع به این نوع مهره ها و کلا مهره رینگ دارم . فروشنده بهتون میگه
برو خیالت راحت ولی من با وجدان جنس دستتون می دم و می گم باید چطوری استفاده کنید
شهرستان هم پستی میفرستم اگه واریز انجام بشه برای شهرهایی که لوازم تزئینی و امنیتی 206
پیدا نمی شه. اگه قیمت کلی برای مشتری بیارزه

magicar

Registered User
لایک‌ها
15
یادم رقت بگم
یکی از مهره قفلی ها اصلا بسته نشد چون هم رینگ کج بود و قیمتی نداشت و هم لاستیک صاف.
یعنی سوپاپ اطمینان
گذاشتم برای سرقت که اگه کسی خواست لاستیک بدزده حتما اونو بدزده و به مهره ها آچار نندازه.
زندگی تو این مملکت سخته . البته برای زاپاس - ECU - باطری تیپ یک خودم زنجیر هایی ساختم
یعنی یکی از کلید ها و یکی از مهره ها کاملا آکبند هست. کلا هم باز و بست . یکبار بستم و یکبار باز کردم
در ضمن مشتری تهران حضوری خود میدون ونک دفتر دارم و اگه همون حوالی باشه خودم هم می ارم
نشه ممکنه جام کنه و موقع باز کردن بشکنه که کمی قلق و آموزش می خواد که من فقط به خریدار می گم.
البته این وسواسی درستیه که من راجع به این نوع مهره ها و کلا مهره رینگ دارم . فروشنده بهتون میگه
شهرستان هم پستی میفرستم اگه واریز انجام بشه برای شهرهایی که لوازم تزئینی و امنیتی 206

magicar

Registered User
لایک‌ها
15
یادم رقت بگم
یعنی سوپاپ اطمینان

magicar

Registered User
لایک‌ها
15
راه می آم با مشتری . گریس مخصوص داره . باید خیلی سفت نشه چون بشکنه کار تراشکاره . براتون نصب هم مجانی می کنم
و آموزش. کلا راه می ام. فکرش رو کنید یه رینگ و لاستیک حداقل 150000 ت آب می خوره ولی با 8 تومن 4 تا 150000 تومن بیمه میشه
چون مسطحه امکان باز کردنش بدون کلید هم وجود نداره.

magicar

Registered User
لایک‌ها
15
خیلی راه می ام با من تماس بگیرید و بخرید

vahidtoools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ایول واقعا که واسه 4 تومن اینهمه انرژی میذاری . خسته نباشی

بالا