• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخت افزار نوت بوک و ارتقاء آن

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
من توی ترید ها که نگاه می کردم بحث تخصصی راجع به کارت گرافیک ندیدم
بیشتر به این خاطر این موضوع رو مطرح می کنم که جواب چند تا سوال رو بگیرم

1-چرا ذهنیت بدی نسبت به کارتهای گرافیک آنبورد وجود داره؟
2-آیا پیشرفت نرم افزاری برنامه ها در زمینه گرافیک آنقدر زیاده که کسی که یک کارت آنبورد داره به مشکل می خوره؟فرض کنیم کارت مورد نظر 128 مگ رم شار داره
3-کارتهای nvidia وati شناخته شده هستند دوستانی که لپ تاپ شون از کارت Intel Graphics Media Accelerator 950
استفاده میکنه نظرشون در مورد این کارت چیه؟

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از mahsafar :

2-آیا پیشرفت نرم افزاری برنامه ها در زمینه گرافیک آنقدر زیاده که کسی که یک کارت آنبورد داره به مشکل می خوره؟فرض کنیم کارت مورد نظر 128 مگ رم شار داره
3-کارتهای nvidia وati شناخته شده هستند دوستانی که لپ تاپ شون از کارت Intel Graphics Media Accelerator 950

کارت هاي آنبرد به آن دليل طرفدار ندارند زيرا مقدار حافظه مورد نياز براي پردازش گرافيکي را از رم ميگيرند و خود حافظه مستقل ندارند. يعني اگر رم ما 256 mb باشه و گرافيک ما 128 آنبرد رم ما 128 نشان داده ميشود.
براي نرم افزار هاي معمولي مشکلي پيش نمي ايد فقط براي بازي و طراحي هاي 3 بعدي پيشرفته خود من در دسکتاپم با کارت گرافيک آنبرد 3d max هم کار کردم با مشکل خاصي مواجه نشدم فقط سرعت پردازش و گرافيک اجزا پايين تر بود.

کارت هاي Nvidia , Ati بهتره و همچنين گرانتر البته اگر کارهايي مثل بازي انجام نمي دهيد intel هم بد نيست

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Roham_06 :
کارت هاي آنبرد به آن دليل طرفدار ندارند زيرا مقدار حافظه مورد نياز براي پردازش گرافيکي را از رم ميگيرند و خود حافظه مستقل ندارند. يعني اگر رم ما 256 mb باشه و گرافيک ما 128 آنبرد رم ما 128 نشان داده ميشود.
براي نرم افزار هاي معمولي مشکلي پيش نمي ايد فقط براي بازي و طراحي هاي 3 بعدي پيشرفته خود من در دسکتاپم با کارت گرافيک آنبرد 3d max هم کار کردم با مشکل خاصي مواجه نشدم فقط سرعت پردازش و گرافيک اجزا پايين تر بود.

کارت هاي Nvidia , Ati بهتره و همچنين گرانتر البته اگر کارهايي مثل بازي انجام نمي دهيد intel هم بد نيست
دوست عزيز ابتدا از صحت اطلاعات خود مطمئن شده بعد پست نماييد . كارت گرافك يا در كل قطعه آنبورد قطعه است كه از قبل بر روي مادربورد سوار بوده لذا امكان جداسازي آن وجود ندارد . لذا كارت گرافيكهاي آنبورد صرفا كارتهايي با حافظه share نيستند . از مشكلات قطعات آنبورد ميتوان به عدم امكان ارتقا و مشكل بودن تعمير ان اشاره كرد .

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahsafar :

دوست عزیز، ذهنیت بدی وجود نداره. اگر هم وجود داشته باشه منطقی نیست. مساله اینه که در مورد لپ تاپ هم بایستی بر حسب نیاز انتخاب کرد ولی یه چیزی که در مورد لپ تاپ فرق می کنه اینه که شما نمی تونین بعدا گرافیک رو مثل دسکتاپ آپگرید کنین. به خاطر همین بهتره مشخصاتی رو انتخاب کنین که تا دو سال بعدتون رو جواب بده. مثلا اگه شما مورد استفاده تون از لپ تاپ اینترنت، آفیس و اینطور چیز هاست، همون گرافیک share جوابگو هست.
گرافیک اینتل هم اتفاقا خیلی معروفه و بیشتر نوت بوک هایی که گرافیک share دارن از این vga استفاده می کنن.
نهایتا اصلا بحث بهتری و بدتری نیست بلکه بحث مناسب بودنه. البته اگه شما اختلاف قیمتش برات مهم نباشه اصلا این بحث ها جایی ندارن.
ضمنا اصطلاح onboard و card در دسکتاپ استفاده میشن. تو لپ تاپ چون در واقع card دیگه معنی نداره از share و dedicated استفاده میشه که اولی حافظه اش رو از رم سیستم می گیره و دومی خودش حافظه جداگونه داره. یه نوع سومی هم هست که بهش می گن turbocash که تلفیقی از این دو تاست.

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من يه لپتاپ خريدم كه:
256 Ram
Dvd Writer 24x يعني سرعت آخرش 24 هست
Hard 40

مي خواستم كه اينا رو ارتقا بدم به:
512 Ram
Dvd Writer 52x يعني سرعت آخرش 52 باشه
Hard 80

حالا مي خواستم بدونم في چقدره و چقدر باهام در مياد و چند مي خرن اونا رو؟؟؟

با تشكر
باي

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
آقا یه سوال!
میشه یه کارت گرافیک خرید و وصلش کرد به لپ تاپ ؟! منظورم تعویض کارت گرافیک نیستا!!! مثلا کارت گرافیک قبلیو غیرفعال کرد و کارت گرافیک جدید رو که وصل کردیم به لپ تاپ فعال کنیم!؟؟؟

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از bad_sectore :
آقا یه سوال!
میشه یه کارت گرافیک خرید و وصلش کرد به لپ تاپ ؟! منظورم تعویض کارت گرافیک نیستا!!! مثلا کارت گرافیک قبلیو غیرفعال کرد و کارت گرافیک جدید رو که وصل کردیم به لپ تاپ فعال کنیم!؟؟؟
لپ تاپ ها مانند دسکتاپ توانايي ارتقا ندارند و فقط ميتوان چيزهايي مثل رم و گاهي هارد را ارتقا داد

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من که هر دو نوع کارت گرافیک رو دارم به جرات میتونم بگم اختلاف کیفیت تصویریشون به شدت زیاده.وقتی با گرافیک share کار میکنم روشنایی تصویر خیلی کم میشه درست مثل اختلاف روشناییکه دو تا لامپ 100 وات و 40 وات دارن:(

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از valizadeh4 :
سلام دوستان
من يه لپتاپ خريدم كه:
256 Ram
Dvd Writer 24x يعني سرعت آخرش 24 هست
Hard 40

مي خواستم كه اينا رو ارتقا بدم به:
512 Ram
Dvd Writer 52x يعني سرعت آخرش 52 باشه
Hard 80

حالا مي خواستم بدونم في چقدره و چقدر باهام در مياد و چند مي خرن اونا رو؟؟؟

با تشكر
باي
سلام...ببخشید که دیر جواب میدهم.

برای هارد بستگی دارد ولی حدود 100 هزار تومان بود.
DVD Writer 52X هم نداریم. برای سی دی حداکثر سرعت نوشتن و خواندن 52X است اما برای لپتاپ ها بنا به دلایلی از جمله مصرف انرژی کمتر و ایجاد لرزش و صدای کمتر معمولا برای خواندن حداکثر 24 برای نوشتن روی CD-R 24 و نوشتن روی CD-RW 16 است. برای دی وی دی هم در فرمت های مختلف سرعت خواندن ونوشتن متفاوتی دارند.
مثلا برای نوت بوک من این گونه است: ( به ترتیب : نوشتن بر روی R، نوشتن بر روی RW، خواندن)
8x/4x/8x DVD+RW, 8x/4x/8x DVD-RW, 2.4x DVD+R DL

برای رم هم بستگی دارد! بعضی نوت بوک ها باید هر دو ماژوالشان باید با رم های هم ظرفیت و هم سرعت پر باشند و بعضی دیگر اینگونه نیستند!
اگر از نوع اول باشید، روی نوت بوکتان دو تا رم 128 مگی است! که باید دو تا رم 256 مگی بخرید که حدود 45-55 هزار تومان می شود. اما اگر از نوع دوم است، که یک رم 512 به قیمت 45 تومان می خرید.

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
رهام جان! منم که نگفتم قابلیت ارتقا دارن و میشه ارتقا داد...!!!
گفتم میشه یه کارت گرافیک دیگه خرید و وصلش کرد به لپ تاپ! بصورت External ؟!

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
رهام جان! منم که نگفتم قابلیت ارتقا دارن و میشه ارتقا داد...!!!
گفتم میشه یه کارت گرافیک دیگه خرید و وصلش کرد به لپ تاپ! بصورت External ؟!
اگر هم چنين کارت هايي وجود داشته باشه من در بازار ايران نديدم......(((اصلا شايد وجود نداشته باشه))))

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که هر دو نوع کارت گرافیک رو دارم به جرات میتونم بگم اختلاف کیفیت تصویریشون به شدت زیاده.وقتی با گرافیک share کار میکنم روشنایی تصویر خیلی کم میشه درست مثل اختلاف روشناییکه دو تا لامپ 100 وات و 40 وات دارن:(

یعنی روی یه سیستم دو نوع کارت دارین؟
ببخشید! اشتباه لپی شد! منظورم از کارت vga بود!:happy:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یعنی روی یه سیستم دو نوع کارت دارین؟
بله.مدل sz sony بصورت hybrid graphic system هستن یعنی دو تا کارت گرافیک مجزا دارن یکی 128 dedicated )gforce nvidia )و یکی هم intel up to 128(share که میشه بر حسب نیاز بینشون switch کرد.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله.مدل sz sony بصورت hybrid graphic system هستن یعنی دو تا کارت گرافیک مجزا دارن یکی 128 dedicated )gforce nvidia )و یکی هم intel up to 128(share که میشه بر حسب نیاز بینشون switch کرد.

جالبه! البته فکر کنم بیشتر از اون که کاربردی باشه یه کار دکوری باشه. نه؟!
مثل دگمه های مدیا پلیر لپ تاپ من که تو این چند ماه یک بار هم باهاشون کار نکردم!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جالبه! البته فکر کنم بیشتر از اون که کاربردی باشه یه کار دکوری باشه. نه؟!
مثل دگمه های مدیا پلیر لپ تاپ من که تو این چند ماه یک بار هم باهاشون کار نکردم!
والا من نمیدونم چطور این دو تا مساله نامربوط رو با هم مقایسه کردید؟؟
مواقعی که از باتری استفاده میشه نیاز به عمر بالای باطری دارید با توجه به مصرف کمتر کارت گرافیگ share میشه به حالت stamina سویچ کرد .
وقتی نوت بوک به برق وصله و مساله عمر باتری مطرح نیست میشه از کارت گرافیک nvidia استفاده کرد.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من نمیدونم چطور این دو تا مساله نامربوط رو با هم مقایسه کردید؟؟
مواقعی که از باتری استفاده میشه نیاز به عمر بالای باطری دارید با توجه به مصرف کمتر کارت گرافیگ share میشه به حالت stamina سویچ کرد .
وقتی نوت بوک به برق وصله و مساله عمر باتری مطرح نیست میشه از کارت گرافیک nvidia استفاده کرد.

این طوری که در هر دو، روش احمقانه ای به کار گرفته شده.
در مورد صرفه جویی در مصرف باتری حتما در لپ تاپ شما هم اونقدر تدابیر موثر تری مثل کم کردن روشنایی نمایشگر، فرکانس cpu، استندبای کردن بعضی دیوایس ها مثل رادیو و بلوتوث و کم کردن ولتاژ gpu و ... به کار برده شده که استفاده از گرافیک دوگانه با در نظر گرفتن پیچیده تر شدن طراحی و بالا تر رفتن قیمت و هزینه تعمیرات احتمالی در مقابل صرفه جویی ناچیز در مصرف باتری به اندازه کافی احمقانه به نظر بیاد!
و در مورد کنترل ها و امکان پخش سی دی صوتی بدون وارد شدن به سیستم عامل در لپ تاپ من هم با وجود در فراوانی انواع مدیا پلیر های همراه و گوشی های موبایل دارای امکان پخش mp3 و غیره موضوع به همین ترتیبه.

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان امکانش هست dvd دستگاهو ارتقا داد به dvd رایتر؟ سیستم هم sony vaio vgn A240 هستش

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان امکانش هست dvd دستگاهو ارتقا داد به dvd رایتر؟ سیستم هم sony vaio vgn A240 هستش

بله این کار امکان پذیره.
دی وی دی رایتر اینترنال اگر بخواهی حداقل حدودا 115000 تومان است (البته نوع خوبش)
دی وی دی رایتر اکسترنال هم اگر بخواهی همین قیمت است.
اگر خواستی تماس بگیر.

فاضلی
تهران- تلفن: 88305571

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام .به نظر شما ارتقا رم از 512 به 1 گیگ تو کدوم کارها با لپتاپ مفیده؟من الان از سرعت لپتاپم راضیم.حالا اگه رم رو ارتقا بدم تو اجرای کدوم برنامه ها و یا گیمها موثره؟اصلا این کار خوبه یا فعلا برنامه هایی که رم بالا بکشند محدودند و ارتقا تو افزایش سرعت در حالت عادی تاثیری نداره؟:wacko:

بالا