• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخت گیری جدید گوگل در مورد Copyright

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
سلام.
چند ماه پیش که از پاندای سئوکار گوگل شنیدیم و قوانین جدیدی که در ایران از اون به بعد در گوگل اجرا میشه.

جدای از این اخیرا ، مشاهده شده که گوگل به سایت های مختلفی که ناقض کپی رایت های نرم افزاری هستند هشدار داده. که لینک ها رو حذف کنند !
من خودم امروز با یک مورد کوچک که یه اسکریپت نال شده بود برخوردم و متوجه شدم گوگل هشدار داده. و آدرس فایل زیپ شده رو داده که حذف بشه.

احتمالا سایت های دانلود نرم افزار مخصوصا در ایران که بسیار هستند و اصلا به قوانین کپی رایت اعتنا نمیکنند، به مشکلات زیادی با گوگل برخورد کنند.

دوستان اطلاعات و نظرات خودشون رو در مورد این اقدام گوگل در این تاپیک بیان کنند.

Last edited:

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
فکر نکنم مشکلی براشون پیش بیاد :دی
اونا هرجور شده یه راهی پیدا میکنند تا گوگل رو دور بزنند

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
گوگل میدونه تو ایران قانون کپی رایت تو زمینه نرم افزار وجود نداره ، به همین دلیل مطمئن باشید بهع سایتای دانلود کاری نداره .

تو ایران کسی 500 دلار نداره بده یه فتوشاپ بخره .

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
گوگل میدونه تو ایران قانون کپی رایت تو زمینه نرم افزار وجود نداره ، به همین دلیل مطمئن باشید بهع سایتای دانلود کاری نداره .

تو ایران کسی 500 دلار نداره بده یه فتوشاپ بخره .

دلیل نمیشه که ... یه چیزی میگیا

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94

راستش من هم این فکر رو کرده بودم. که شاید به سایت های دانلود نرم افزار زیاد گیر نده !!! نمیدونم ؟؟!

فکر نکنم مشکلی براشون پیش بیاد :دی
اونا هرجور شده یه راهی پیدا میکنند تا گوگل رو دور بزنند

اره شاید موفق بشند این کار رو انجام بدند.!

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
راستش من هم این فکر رو کرده بودم. که شاید به سایت های دانلود نرم افزار زیاد گیر نده !!! نمیدونم ؟؟!

وقتی کپی رایت نقص میشه نقص میشه دیگه ... ایران و جای دیگه نداریم ...
اگه کلا بخواد به اینجور نرم افزار ها که سایت های دانلود میزارن گیر نده که اون یه چیز دیگس .... ولی اینکه حسین درباره ایران گفت رو زیاد باهاش موافق نیستم

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
اگه کلا بخواد به اینجور نرم افزار ها که سایت های دانلود میزارن گیر نده که اون یه چیز دیگس ....

اره امکانش هست که به اینطور سایت ها اخطار نده ! اینطور سایت ها اگر بخوان تغییری بدن احتمالا بیشتر از 80% محتواشون رو باید تغییر بدند. البته حدودا

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
گوگل مگه چیکارشون میکنه؟؟
فوقش از نتایج جستجو حذفشون میکنه که با بازدید کننده های ثابتی که دارند مشکل چندانی براشون پیش نمیاد

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
به نظرمن هم این مشکل فقط برای سایت های کوچیک به وجود میاد بزرگ ها بازدید کنندشون را دارن

بعد کپی رایت فقط برای دانلود نیست به اسکریپت ، محتوا و پیز های دیگه هم هست

طراحی سایت - بازاریابی اینترنتی و سئو را با راتین وب تجربه کنید

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798

اتفاقا دلیل میشه . اگه گوگل همچین کاری بکنه شدیدا محبوبیتش رو تو ایران از دست میده . گوگل اصلا اینو نمیخواد . مطمئن باش به سایت دانلود کاری نداره .

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
به نظرمن هم این مشکل فقط برای سایت های کوچیک به وجود میاد بزرگ ها بازدید کنندشون را دارن

بعد کپی رایت فقط برای دانلود نیست به اسکریپت ، محتوا و پیز های دیگه هم هست

طراحی سایت - بازاریابی اینترنتی و سئو را با راتین وب تجربه کنید

دوست من شما حالتون خوبه !!!؟!؟!!
blinksmiley.gif

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اگه گوگل همچین کاری بکنه شدیدا محبوبیتش رو تو ایران از دست میده . گوگل اصلا اینو نمیخواد . مطمئن باش به سایت دانلود کاری نداره .

نه در ایران بلکه در دنیا هم محبوبیتش کم میشه. اما گوگل هم از طرف کمپانی ها تحت فشاره و داره به کپی رایت اهمیت میده.

شما سریال یا کرک نرم افزارهای مشهور رو در گوگل غیرفارسی جستجو کنید، ببینید میتونید کرک یا سریالش رو پیدا کنید؟ چند مورد تست کردم تا صفحه 20 - 30 چیزی نبود! مگر اینه با :site داخل سایتهای نرم افزاری که قانون کپی رایت رو رعایت نمی کنند بگردید.

اگه گوگل این کار رو بکنه (که در حال انجامش هم هست) ، احتمالاً نیاز به یه موتور جستجوی دیگه برای دانلود نرم افزار -مخصوص افرادی که نمیخواهند کپی رایت رو رعایت کنند- احساس میشه!!!!!!!

این قانون sopa گرچه تصویب نشد، ولی گویا عملاً داره اجرا میشه. اون از تعطیلی آپلودسنترها، اینم از حذف (یا پایین آوردن رتبه نمایش) لینک های ناقض کپی رایت در نتایج موتورهای جستجو.

Last edited:

estefani

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان کسی از صحت این موضوع اطلاع کامل داره ؟
یعنی دیگه سایتهای دانلود ...
می شه یکی راهنماییم کنه
واسم خیلی مهمه

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان کسی از صحت این موضوع اطلاع کامل داره ؟
یعنی دیگه سایتهای دانلود ...
می شه یکی راهنماییم کنه
واسم خیلی مهمه

برادر من یه کم فکر کن ، اگه گوگل بخواد به کپی رایت نرم افزار گیر بده ، کل سایتای دانلود ، سایتای فروش نرم افزار حتی سایتای تفریحی که تو 99% شون نرم افزار هم دارن همه بلوکه میشن این یعنی یع عده معدود سایت میمونه .

فکر میکنی گوگل همچین کاری میکنه ؟ میدونی اینکار چقدر به رتبه گوگل تو ایران آسیب میزنه ؟ چقدر از ارزش گوگل کم میکنه ؟

آخه مشکل اینه که خیلی کشورای دیگه کپی رایت نرم افزار ندارن و گوگل بخواد به این چیزا گیر بده قبل از همه خودش نابود میشه .

من 1% هم احتمال نمیدم به این چیزا گیر بده گوگل .

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
فکر میکنی گوگل همچین کاری میکنه ؟ میدونی اینکار چقدر به رتبه گوگل تو ایران آسیب میزنه ؟ چقدر از ارزش گوگل کم میکنه ؟

گوگل خودش غول نرم افزاری جهان و قلب اینترنته، الان میلیون ها نفر نیازمند گوگل هستند، این چیزها از ارزش گوگل کم نمیکنه نه از نظر آماری و نه هر چیز دیگه ای،ب بله براش خیلی بهتر هم میشه چون ایران هم آنچنان اهمیتی برای این شرکت های نرم افزاری نداره، یکی از بزرگترین ناقضین کپی رایت در جهان هستیم. پس برای یکی مثل گوگل که خودش غول نرم افزاری جهان هست بهتره که از شرّ ایران خلاص بشه و اهمیتی براش نداره، همونطوری که برخی خدمات نرم افزاریش رو برای ما ایرانی ها ممنوع کرده، در حالی که اعتراض هم میشه اما اهمیت نمیدند!

این اقدامات گوگل هم شاید قرار نباشه در مورد همه اجرا بشه، چندتا سایت که از این نظر ضربه بخوردند، بقیه هم یادشون میاد که نباید حق تألیف و کپی رایت رو نادیده گرفت و شاید به فکر بیچاره هایی بیوفتند که کلی برای محصولاتشون زحمت میکشند.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
گوگل محتوای وارز رو تو نتایج جستجو کمی محدود کرده ،اما حذف نکرده
برای سایت های ایرانی هم تا به حال گیری نداده.

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
برای سایت های ایرانی هم تا به حال گیری نداده.

نه تنها از نظر وارز، بلکه مشکلات دیگه ای هم از براشون پیش امده و بهشون گیر داده. در طی همین چندروز و ماه های قبل

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
گوگل در قوانینش تعارف با کسی نداره قانون برای همه هست اما یه چیزی داره به نام سیاست کاری! که اونم به ده ها مورد بر می گرده به نظر من هم تا بحال از دید سیاست کاری به این مسیله نگاه کرده اما با وضع قواین جدید اونم مجبور شده سیاست کاریشو بزار کنار تو این مورد اما بقول خودمون اهسته اهسته
اول بهانه می گیره بعد اخطار و .... تا حذف موقت از نتایج جستجو اول هم از سایت های کم محبوبتر داره شروع می کنه تا برسه به بزرگاش!

بالا