• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخنی با شما همراهان: آیا ایردراپها ارزشمند هستند؟؟

rezanahvi

Registered User
لایک‌ها
62
سخنی با شما همراهان:
برخی از عزیزان در پیام خصوصی سئوالاتی را مطرح می کنند که با توجه به تکراری بودن بسیاری از سئوالات، بر آن شدیم تا برخی از موارد را قالب سئوال و جواب خدمت شما عزیزان ارائه نمائیم:
1-آیا ایردراپها درآمد زا هستند؟
به طور کلی باید عرض کنم، ایردراپ پروژه های خوب بله، سودمند هستند. خصوصاً با توجه به نرخ تبدیل دلار به تومان اگر شما در ایردراپی شرکت نمائید که 5 و یا 10 دلار هم به شما واگذار نماید، سود حاصله خالی از لطف نخواهد بود. البته در شرایطی که قادر به گرفتن زیرمجموعه باشید، این ارقام قابل توجه خواهند بود.
2-آیا در هر ایردراپی شرکت کنم؟
خیر، همه ایردراپها ارزشمند نیستند، برخی از ایردراپها فیک (غیرواقعی) هستند. برخی از پروژه ها، توکن های بی ارزشی به شما واگذار می کنند. برخی از ایردراپها مراحل سختی را برای واگذاری تعداد کمی توکن از شما طلب می کنند. برخی اطلاعات شخصی شما را به سرقت می برند و ... در کل باید نسبت به انتخاب ایردراپها حساس بود.
3-آیا ایردراپهایی که در گروه "پیام رسان ایردراپ و بونتی" معرفی میشوند قابل اطمینان هستند؟
ایردراپهای معرفی شده در این گروه تا حد ممکن با حساسیت و دقت گلچین میشوند. مواردی معرفی میشوند که حداقل ها را دارا باشند. سعی بر این است که خطاها تا حد ممکن کاهش یابد. در عین حال مسئولیت شرکت در هر ایردراپ با شرکت کننده محترم می باشد.
4-دیدگاه کلی شما نسبت به ایردراپها چیست؟
ایردراپها فرصتهایی برای دریافت توکنهای رایگان برخی پروژه ها هستند. برخی از این پروژه ها در آتیه، موفق خواهند بود. بنابراین نگاه بلند مدت به پروژه های ارزشمند، در آینده احتمال سود دهی بالایی دارند (از باب نمونه ایردراپ پروژه های ارزشمندی مانند X-cash ، Vite و نمونه های مشابه را میتوان نام برد).
5-به عنوان یک سئوال کلی، آیا در ایردراپها شرکت کنم یا خیر؟
چنانچه فرصت شرکت در ایردراپها را دارید، توصیه میکنیم شرکت نمائید. حداقل بصورت موردی و به انتخاب خود در برخی از آنها که قابل توجه تر هستند مشارکت نمائید. توصیه دیگر ما به شما این است که نگاه دراز مدت به آنها داشته باشید.
❄️ گروه "پیام رسان ایردراپ و بونتی" ❄️

بالا