• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سربازی

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان من پدر و مادرم جدا شدند و من هم با مادرم هستم . و یک خواهر 12 ساله هم دارم . سرپرست به حساب میام میخوام بدونم میتونم برای معافیت اقدام کنم ؟؟ چند ماهی میشه که جدا شدند .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
احتمال بسیار زیاد میتونید معافیت کفالت بگیرید. فقط ممکنه یه مدت معافیت موقت بدن بهتون تا چند وقت بگذره(که دوباره پدر و مادرتون ازدواج نکنن) و اگه بعد از مدت خاصی هنوز ازدواج نکرده بودن معافیت دائم بهتون بدن.

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
مدت زمان گذشته از طلاق مهم نیست ؟ آخه یکی گفت باید حد اقل 3سال یا 5 سال گذشته باشه اگه اینطور باشه که خیلی مسخره ی .
من مادر پدرم فقط چند ماهه که جدا شدن

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
احتمالا چند سال باید بگذره ، چون اینطوری مطمئنا پدر و مادر به خاطر فرزند راضی میشن یه مهر طلاق بخوره توی شناسنامه شون برای چند ماه ، اینطوری کلی معافیت این شکلی ایجاد میشه :دی
پس عاقلانه نیست برای چندماه کفالت بدن

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
یعنی تک فرزندی که سرپرست خانوادش به حساب میاد میره سربازی؟!!
دوستان که میگن معافیت موقت میدن بعد چند سال دائم

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
والا من شنیدم برای اینکه جلوی سواستفاده ها رو بگیرن دو تا تبصره نانوشته روی قانون طلاق گذاشتن
یکی اینکه چند سال از زمان طلاق گذشته باشه
و دومیش سه طلاقه کردن هست
البته فقط شنیدم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یعنی تک فرزندی که سرپرست خانوادش به حساب میاد میره سربازی؟!!
دوستان که میگن معافیت موقت میدن بعد چند سال دائم

مدت زمان قبلا مهم نبود ولی الان مهمش کردن که سو استفاده نشه (بعضی ها طلاق میگرفتن تا پسرشون معاف بشه و دوباره ازدواج میکردن). ولی شما قرار نیست بری خدمت شما میری دنبال معافیت بعد بهت یه معافیت موقت میدن به مدت مثلا 3 سال یا مثلا 5 سال اگه پدر و مادرت ازدواج نکرده بودن به محض اتمام معافیت یه کارت معافیت دائم میگیری.

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
آهان پس مدت زمان گذشته از طلاق قبل از اقدام برای معافیت مهم نیست . مدت گذشت بعد از کارت موقت مهمه ؟

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
آهان پس مدت زمان گذشته از طلاق قبل از اقدام برای معافیت مهم نیست . مدت گذشت بعد از کارت موقت مهمه ؟

از تاریخ طلاق باید سی ماه گذشته باشه و مادر ازدواج نکرده باشه. حالا اقدام برای معافیت هر زمان که باشه، مابقی سی ماه رو معافیت موقت میدن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
یعنی کسی که پدر مادرش زیر 1 ساله که طلاق گرفتن تکلیفشون چیه ؟ باید برن سربازی ؟ چون زیر 30 ماه نیست که طلاقشون ثبت شده ؟!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یعنی کسی که پدر مادرش زیر 1 ساله که طلاق گرفتن تکلیفشون چیه ؟ باید برن سربازی ؟ چون زیر 30 ماه نیست که طلاقشون ثبت شده ؟!

نه عزیزم، نباید برن خدمت.میرن دنبال معافیت و بهشون کارت معافیت از خدمت موقت میدن به مدت مثلا 2 سال بعد از 2 سال میره دنبالش اگه هنوز ازدواج نکرده باشن کارت معافیت دائم بهش میدن.

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
نه عزیزم، نباید برن خدمت.میرن دنبال معافیت و بهشون کارت معافیت از خدمت موقت میدن به مدت مثلا 2 سال بعد از 2 سال میره دنبالش اگه هنوز ازدواج نکرده باشن کارت معافیت دائم بهش میدن.
معافیت دائم چطوری هست؟ مگه تو همه کارت ها نمی نویسند معافیت موقت زمان صلح؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
معافیت دائم چطوری هست؟ مگه تو همه کارت ها نمی نویسند معافیت موقت زمان صلح؟

جنگ که کلا اوضاعش فرق میکنه.
منظور از دائم همین معافیت هایی هست که همه میگیرن (مثل پزشکی و کفالت و ...) همه شون زمان صلح هستن.

بالا