• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سردرگمی در انتخاب گوشی

peyman13618

Registered User
لایک‌ها
0
من بدجور گیج شدم تو این تالار ها. یه گوشی میخوام بگیرم که دوربینش حداقل 2 مگاپیکسل باشه. آهنگ بشه باهاش گوش داد. برنامه های کاربردی هم بشه براش نصب کرد مثل آکروبات و ... . حافظه هم بیشتر از 512 رو ساپورت کنه و تا حد ممکن جمع و جور باشه!!!! بین 300 تا 350 هم باشه. من تو این تالار ها که گشتم یکی میگه N70 یا 6681 خوبه اون یکی کلا تکذیب می کنه نمی دونم معیارشون واقعا چیه موندم الان چکار کنم:wacko: مردونه یه نفر یه جواب سر راست بده!!!میخوام تا 5 شنبه 30/9/85 حتما بگیرم.
مثلا میگن N70 خیلی کند هستش از چه نظر میگن؟؟؟
این کار ها رو که گفتم رو سونی اریکسون چی پیشنهاد می کنید.

PaPaNoel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید حداقل بتونی بودجت را به 500 تومن برسونی تا بتونی n91 بخری !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگه سیمبین میخوای که باید بخوای تا بتونی اکروبات ریدر نصب کنی:

N70 خوبه با N71....

از سونی اریکسون تو این مایه ها M600 هست که دوربین نداره ولی بقیه چیزهاش تکمیله....p990 هم دوربین داره ولی گرونه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من بدجور گیج شدم تو این تالار ها. یه گوشی میخوام بگیرم که دوربینش حداقل 2 مگاپیکسل باشه. آهنگ بشه باهاش گوش داد. برنامه های کاربردی هم بشه براش نصب کرد مثل آکروبات و ... . حافظه هم بیشتر از 512 رو ساپورت کنه و تا حد ممکن جمع و جور باشه!!!! بین 300 تا 350 هم باشه. من تو این تالار ها که گشتم یکی میگه N70 یا 6681 خوبه اون یکی کلا تکذیب می کنه نمی دونم معیارشون واقعا چیه موندم الان چکار کنم:wacko: مردونه یه نفر یه جواب سر راست بده!!!میخوام تا 5 شنبه 30/9/85 حتما بگیرم.
مثلا میگن N70 خیلی کند هستش از چه نظر میگن؟؟؟
این کار ها رو که گفتم رو سونی اریکسون چی پیشنهاد می کنید.

N72 هست. 3250 هم هست. N71 هم اگر اشتباه نکنم باید همین حدود قیمت باشه کمی بالاتر

peyman13618

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستام گفت 6680 یا 6681 بگیر دوربینش 1.3 هست ولی کیفیتش خوبه!! قیمتش هم حول و حوش 270 باید باشه!! راستی این 3250 رو میشه روش برنامه اینا هم نصب کرد ؟؟؟ یا نه؟؟ تو انتخاب سیمبین و جاوا موندم

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
3250 سیمبین 9.1 داره و ورژن سیمبینش از 6680 و 6681 بالاتره.
راستی این 3250 رو میشه روش برنامه اینا هم نصب کرد ؟؟؟ یا نه؟؟
هر گوشی که سیمبین داشته باشه روش میتونی برنامه های سیمبین مخصوص اون ورژنو نصب کنی !

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
اگه حجم زیاد صدا میخوای 3250 نوکیا.
اگر گوشی میخوای که دوربین بهتری از 3250 داشته باشه و سری N هم باشه N70 نوکیا.
اگر گوشی میخوای که از همه نظر از دو گوشی بالا بهتر باشه و دوربین و صدای خوبی داشته باشه و اسپرت باشه و کمک کننده در نرمش باشه (!) و جدید هم اومده باشه و بدنه مقاوم با ضربه گیر داشته باشه بدون شک 5500 بگیر که سطح صداش درحد 3250 هست و قیمتی حول و حوش 350 داره.

N71 رو من پیشنهاد نمیکنم چون تاشو هست و در بیشترشون صفحه کلید روی مانیتور رد میندازه.
به N90 هم فکر کن که واقعا گوشی با کلاسیه و امکاناتش فوله و کیفیت فیلم برداری و عکس برداریش محشره. چیزی فراتر از تمام گوشیها در اون رنج. فقط اندازه بزرگی داره و ویبره هم نداره.

--------------------------

اما اگر نداشتن سیستم عامل برات مهم نیست بدون شک W810 و W700 سونی اریکسون انتخابهای خوبین.

peyman13618

Registered User
لایک‌ها
0
چقدر اختلاف قيمت زياده بين نيا و پارس تل؟؟ ارزش داره پارس تل؟؟ تو يه روزنامه نوشته بود جزو گارانتي هاي غيرقانوني هستش؟؟ ولي فروشنده مي گفت اينا همه الكيه؟؟!!! نظر شما چيه؟؟ 6680 رو پارس تل ميده 290 . يعني جايي نيست كه ادم چك كنه ببينه اين گوشي ها قانوني هستند يا غير قانوني؟؟ سايت خاص يا مركزي منظورمه!!!!

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
گارانتي به نظر من تو ايران يعني كشك!
من يك n70 گرفتم با گارانتي متفرقه
حتي برگه اون گارانتي ارس رو هم از فروشنده نگرفتم.گفتم نميخوام!
حسنش اينه كه اولا ارزونتره
دوم اين كه گوشيت يك درصد امكان داره مشكل داشته باشه 10 تومان ميدي درست ميشه!

درباره n70 هم بگم
يكم كنده و صداش هم وقتي از اسپيكر خودش مياد بيرون يكمي ناجوره و واضح نيست ولي در كل انتخاب خوبيه و ازش راضيم

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حیف که دوربین براتون مهمه وگرنه 9300 خیلی انتخاب خوبی بود ( 370 تومان فکر می کنم )

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ارزونترم هست ها ولی خوب دوربینشم 2 مگاپیکسله
با اینکه طرفدار نوکیا هستم ولی مجبورم سونی اریکسون معرفی کنم :
K750 , W700i , W800

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
البته روي اينها آكروبات نصب نميشه
ولي N70 بطور پيشفرض اين برنامه رو داره!
coolsmiley02.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان فقط محض اطلاع بگم ها pda ها توی این زمینه (آکروبات ریدر!) اصولاً خیلی قوی تر عمل می کنن ولی من واقعاً به ندرت از آکروبات استفاده کردم توی این 3ماه چونکه برعکس فایل های آکروبات به زبان انگلیسی که خودشون وقتی مثلاً می رسن به کناره ی صفحه می رن خط بعد، فارسی ها رو باید هی scroll می کرد که با توجه به رزولوشن 320x240 صفحه و همچنین صفحه ی کوچیک دستگاه (تازه این 2.8 اینچه!)، خیلی اعصاب خورد کن می شه کتاب خوندن واقعی، واسه همین استفاده تون اگه pdf های فارسی هستش خیلی به این مساله دل خوش نکنید به عنوان تفریح خوبه ولی استفاده ی واقعی نمی شه کرد ازش تازه اونم با این سرعت فاجعه ی اسمارت فون ها..

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان فقط محض اطلاع بگم ها pda ها توی این زمینه (آکروبات ریدر!) اصولاً خیلی قوی تر عمل می کنن ولی من واقعاً به ندرت از آکروبات استفاده کردم توی این 3ماه چونکه برعکس فایل های آکروبات به زبان انگلیسی که خودشون وقتی مثلاً می رسن به کناره ی صفحه می رن خط بعد، فارسی ها رو باید هی scroll می کرد که با توجه به رزولوشن 320x240 صفحه و همچنین صفحه ی کوچیک دستگاه (تازه این 2.8 اینچه!)، خیلی اعصاب خورد کن می شه کتاب خوندن واقعی، واسه همین استفاده تون اگه pdf های فارسی هستش خیلی به این مساله دل خوش نکنید به عنوان تفریح خوبه ولی استفاده ی واقعی نمی شه کرد ازش تازه اونم با این سرعت فاجعه ی اسمارت فون ها..

200% تائید میشه جدا من تو صفحه 2.7 اینچی مشگل دارم نمیدونم دوستان میخوان چه جوری تو .... بخونن:blush: :wacko:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

البته برای pdf های انگلیسی مشکلی نیست حتی میشه با برنامه هایی مثل repligo به راحتی این فایلها رو دید و خوند ولی در مورد فارسی چون راست به چپ مینویسیم و نوشته ها قاطی میشه کاربردی نداره فعلا

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
200% تائید میشه جدا من تو صفحه 2.7 اینچی مشگل دارم نمیدونم دوستان میخوان چه جوری تو .... بخونن:blush: :wacko:

چقد منو تو تفاهم داریم:blush: :D

البته برای pdf های انگلیسی مشکلی نیست حتی میشه با برنامه هایی مثل repligo به راحتی این فایلها رو دید و خوند ولی در مورد فارسی چون راست به چپ مینویسیم و نوشته ها قاطی میشه کاربردی نداره فعلا

درسته، با انگلیسی ها هیچ مشکلی نیست، این برنامه ی repligo هم من خیلی باهاش حال می کنم خیلی یوزرفرندلی تر از آکروبات ریدر هستش واسه ی ppc کار با فایل های فارسی با این برنامه خیلی راحت تره، ولی بازم با این صفحه های کوچیک اصلاً جالب از کار در نمی یاد..هیچی یک صفحه ی 3.6 اینچی vga نمی شه
170.gif

amir_w12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد نصب شدن acrobat reder دقیق نمی دونم ولی با 280 هزار تومان sony ericson kw810i بگیر که هم دوربینش عالی هم تو پخش صدا بی نظیره هم خودش 512 رم داره و با ارتقا هم مشکلی نداره.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
بنده خدا یه تاریخی هم زده بود
دیدید اونو تو پست اول؟

بالا