Amin_boroojerdi
Registered User
سلام من یه کارت گرافیک GTX970 دارم که بعد از نصب کردن درایور سرعت فن تا آخر بالا میره و پایین نمیاد کسی میدونه مشکل از چیه؟
به محض بالا اومدن ویندوز . چند تا درایور هم نصب کردم حل نشد . نرم افزار های کنترل سرعت فن هم کار نمیکنن .حتی بایوس رو هم دوباره q flash کردم مشکل حل نشددر هنگام بازی یا ساعات معمولی؟
توی تنظیماتش برید ببینید وضعیت سرعت فن به چه شکله؟
اگه روی حداکثر بود..بذارید روی اتومات..
اگه روی اتومات بود ، خمیر خنک کننده گرافیک رو بنظرم باید عوض کنید..
اینترنت سیستم رو قطع کنید ببینید کممیشه یا نه..به محض بالا اومدن ویندوز . چند تا درایور هم نصب کردم حل نشد . نرم افزار های کنترل سرعت فن هم کار نمیکنن .حتی بایوس رو هم دوباره q flash کردم مشکل حل نشد
ایتترنتمم قطع هست . اول ویندوز نصب کردم بعد گرافیک رو که نصب کردم سرعت فن بالا میره پایین نمیاد . فقط وقتی سیستم بوت میشه تا قبل از اومدن صفحه ویندوز سرعتش پایینه .اینترنت سیستم رو قطع کنید ببینید کممیشه یا نه..
احتمال ویروس استخراج رمز ارز از کارت گرافیک هم هست..
تنظیمات سرعت فنش رو چککنید..ایتترنتمم قطع هست . اول ویندوز نصب کردم بعد گرافیک رو که نصب کردم سرعت فن بالا میره پایین نمیاد . فقط وقتی سیستم بوت میشه تا قبل از اومدن صفحه ویندوز سرعتش پایینه .
نمیفهمم چشه اصلا![]()
قبل از تغییر ویندوز این مشکل بوده؟ یا در ویندوز جدید این اتفاق افتاده؟
سلام یه مدت کارت گرافیک رو در اوردم گذاشتم تو کارتنش بعد از چند ماه انداختم رو همون ویندوز ۷ قبلی و گرافیکشو نصب کردم دیدم با دور بالا کار میکنه . ویندوز رو ۱۰ کردم بدون نصب چیز اضافه ای فقط گرافیک نصب کردم وسطای نصب سرعتش دوباره رفت بالا و همونطور موند . برنامه firestorm رو از سایت zotac دانلود کردم دور فن رو بالا پایین کردم هیچ تغییری نکردقبل از تغییر ویندوز این مشکل بوده؟ یا در ویندوز جدید این اتفاق افتاده؟
ویندوز جدید چیه؟
یه بار در حالت safemode تست بگیرید ببینید بعد از بوت همین مشکل هست یا نه؟
پ. ن:همچنین بعد از بوت دور فن max میشه که طبیعیه ولی همونطور بمونه ایراد داره.
شما یه بار در حالت Safe Mode سیستم بیار بالا ببین مشکل برقراره یا نه؟سلام یه مدت کارت گرافیک رو در اوردم گذاشتم تو کارتنش بعد از چند ماه انداختم رو همون ویندوز ۷ قبلی و گرافیکشو نصب کردم دیدم با دور بالا کار میکنه . ویندوز رو ۱۰ کردم بدون نصب چیز اضافه ای فقط گرافیک نصب کردم وسطای نصب سرعتش دوباره رفت بالا و همونطور موند . برنامه firestorm رو از سایت zotac دانلود کردم دور فن رو بالا پایین کردم هیچ تغییری نکرد
مدل کارت zotac gtx970 amp extreme core edition
توی سیف مد مشکلی نداره متاسفانه از وسطای نصب کارت گرافیک دورش میره بالا و پایینم نمیادشما یه بار در حالت Safe Mode سیستم بیار بالا ببین مشکل برقراره یا نه؟
اگه همچنان مشکل بود ممکنه فن مشکل داشته باشه. که باید یه متخصص از نزدیک ببینه.
اما اگه در safe mode مشکل برطرف شد، دردسترس ترین راه اینه که یه پروفایل دستی برای محدوده دمایی تعریف کنید.
پس احتمالا درایور مشکل داره.توی سیف مد مشکلی نداره متاسفانه از وسطای نصب کارت گرافیک دورش میره بالا و پایینم نمیاد
محدوده دما رو چطور تعیین کنم؟ با اون برنامه ها که نشد الان msi after burner رو دارم امتحان میکنم
کارت رو باز کردم پشتش خمیر سیلیکونش ریخته بود اطرافش . با مسواک کاملا تمیزش کردم دوباره خمیز زدم بستم سر جاش بازم فنش همونطوریهپس احتمالا درایور مشکل داره.
After و tweak هر دو خوب جواب دادن.
سرچ بزنید آموزش کامل هست.
با تنظیم دستی دما ببینید تغییر میکنه.کارت رو باز کردم پشتش خمیر سیلیکونش ریخته بود اطرافش . با مسواک کاملا تمیزش کردم دوباره خمیز زدم بستم سر جاش بازم فنش همونطوریه