• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرعت بالا اومدن سایتم خوبه یا من فکر می کنم کنده ؟

nakhodaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:)من از وردپرس استفاده می کنمولی در بعضی ساعات(معمولا 11 صبح تا 3 عصر) سایتم کند میشه و بعضی مواقع هم ارور زیر رو میده :اشکال در برقراری ارتباط با پایگاه دادهاین آدرس سایت منه :www.farvish.comالبته در صفحه اول عکس و اسلایدشو زیاد دارم.ولی با این وجود خیلی موقعا سرعت سایت خیلی خوبهمی خواستم ببین مشکل از هاسته یا از قالب ؟اگه ممکنه سایتم رو چک کنید ببینید سرعت بالا اومدنش نرمالهتشکر...

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام دوستان:)من از وردپرس استفاده می کنمولی در بعضی ساعات(معمولا 11 صبح تا 3 عصر) سایتم کند میشه و بعضی مواقع هم ارور زیر رو میده :اشکال در برقراری ارتباط با پایگاه دادهاین آدرس سایت منه :www.farvish.comالبته در صفحه اول عکس و اسلایدشو زیاد دارم.ولی با این وجود خیلی موقعا سرعت سایت خیلی خوبهمی خواستم ببین مشکل از هاسته یا از قالب ؟اگه ممکنه سایتم رو چک کنید ببینید سرعت بالا اومدنش نرمالهتشکر...

اگه خطای ارتباط با پایگاه داده رو میده.
به شرکت که هاست تهیه کردید تیکت بدید.
مشکل از طرف اوناست.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
تصاویر داخل صفحه باید عرض و ارتفاعشون توی کدنویسی مشخص باشه

هر چند تا استایل داری باهم مرجشون کن تا تعداد درخواست از سرور بیاری پایین

gzip روی سرور فعال کن

بعضی از تصاویر عرض و ارتفاعشون با html عوض کردی بهتره سایز اصلی تصویر با سایزی که توی کدنویسی مشخص میکنی یکی باشه

فایلهای جاوااسکریپت فشرده کن

و ...

بالا