• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرعت پایین انتقا فایل در شبکه وایرلس

Pedram_mrn

Registered User
لایک‌ها
17
سلام وقت بخیر... قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم تقریبا کل وب رو زیرو رو کردم، تو سایت های ایرانی که چیزی پیدا نکردم تو سایت های خارجی هم این مشکل رو زیاد داشتن و البته مثل اینکه اونا هم از حل این مشکل عاجز بودن...

مشکل اینجاست انتقال فایل بین دو دستگاه که به این اکسس پیونت(که مودم TD-W8901G V3 هست) وصلن به شدت پایینه... فرقی نداره که چه دیوایسی های باشند و چه سیستم عامل هایی داشته باشند لپتاپ، دسکتاپ، آیپد، اسمارت فون های اندرویدی، و با هر ترکیبی که ممکن باشه. سرعت انقال فایل از یک دستگاه به دستگاه دیگه از طریق این مودم یه چیزی حدود 800KB/s هست.

ابتدا منم مثل خیلیا فک کردم مشکل از تنظیمات ویندوز و نحوه ی اشتراک فایل ها توسط ویندوزه، ولی بعد با تست کردن دستگاهای دیگه متوجه شدم که ویندوز اصلا تقصیری نداره.

مشکل آنتن دهی و نویز هم ندارم دوتا دستگاه بغل مودم هم که باشن سرعتشون همینه. تو تنظیمات مودم هم از BAND های مختلف استفاده کردم و کلی آزمون و خطای دیگه.

فریمور مودم هم آپدیت کردم که بازم تفاوتی ایجاد نکرد.

این مودم قابلیت تبادل دیتا تا 54Mbps رو داره طبق گفته ی خیلیا در سایت های مختلف این مقدار بصورت Half Duplex در اختیار ماست یعنی 27Mbps که میشه حدود 3.75MB/s که من حتی نصف این مقدار هم در دسترسم نیست...

واقعا انتقال فایل بین دستگاه ها با این سرعت زجر آوره حتی فیلم هم نمیتونم با این سرعت بصورت استریم ببینم...

به نظرتون مشکل از کجاست؟

خواهش میکنم دوستانی که این مشکل رو دارن و ندارن بیاین نظر بدن، بگن مودمشون یا روترشون چیه اگه میتونن تنظیماتشو هم بگن که ماهم از تکنولوژی بینصیب نمونیم...

قصد خرید یه مودم جدید رو هم دارم ولی مترسم که خیلی تغییری توش نبینم...

ممنون که وقت میذارین

بالا