• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه از شما سودش از من

ehsanlaw

Registered User
لایک‌ها
22
باسلام

براي فعاليت قوي تر براي كاري بنده نياز به سرمايه دارم . جزئيات را واستون در زير ميگم :

نوع كار

يه سايت خدماتي توي اينترنت دارم كه تخصصي هست و در اين سايت چندين خدمات به كاربران ارائه مي دهيم و در قبالش هزينه دريافت ميكنيم و براي كسب درامد بيشتر و جذب مشتري بيشتر بايد تبليغ كنم و قالب قشنگي طراحي كنم .

ميزان سرمايه مورد نياز

براي اين كار 2 ميليون سرمايه نياز دارم كه هر كابر مي تواند حداقل 500 هزار و حداكثر 2 ميليون بدهد .
هزينه دريافتي خرج تبليغ و قالب مي شود + استخدام همكار

ميزان درامد

الان ك تبليغ نكردم زياد واسش ماهيانه بالاي 500 هزار درامد داره و اگر تبليغ بشه سود حدود 1 ميليون در ماه ميشه گفت تضميني هست .

ميزان سود

به هر كاربر بر اساس پولي ك مي دهد از كل درامد ماهيانه درصدي به وي تعلق مي گيرد .
سودش تضميني هست و هيچ ريسكي وجود نداره چون يك ساله دارم ازش درامد كسب ميكنم .

بنده براي اينكار قرارداد مي نويسم و با اشخاصي ك قصد سرمايه دارند امضا مي كنم بنده اصفهان هستم و با افرادي ك از تهران هستند و مبلغ بالاي 1 ميليون قراره سرمايه بزارند حضوري قرارداد امضا ميشود و براي باقي افراد به صورت فاكس .

دوستان اين كار درامدش تضمين شده است و بيشتر مردم هم باهاش سر و كار دارند فقط نياز به تليغ داره .

هركسي مايل بود مي تونه پ خ بدهد تا جزئيات بيشتر تلفني گفته شود

باتشكر

بالا