سلام
من به عنوان شریک نمیتونم باشما همکاری کنم ولی چیزی که میخوام بگم حاصل تجربیات خودم ـ پدرم ـ عمو بنده ـ دایی بنده هست
با در نظر گرفتن ماکسیموم سرمایه شما برای کار و ورود به دنیای لوازم پزشکی مقدار آنچنان زیادی نیست ولی با سعی وتلاش وپشتکار خودتون میتونید طی 1 سال تقریبا دو یا سه برابر کنید برای این که از طرز کار ونحوه ورود به این بازار کار میتونید به پاساژ کمیل در نواب وپاساژ کاوه در نزدیکی های انقلاب و جاهای دیگه مراجعه کنید
بازم اگه سوالی داشتید بنده در خدمتم
حاجی تجهیزات پزشکی مورد داره :general705: کله گنده خییییییلی داره که متصل هستن :general405::general403:
خانواده شما هم به دلیل تجربه چندین ساله چم و خم بازار این کار رو یاد گرفتن و تجربه کسب کردن و احتمالا ضرر هایی هم داشتن . یا پشتیبان داشتن یا با تلاش و پشتکار تونستن جای خودشون رو باز بکنن.
از عهده هر کسی بر نمیاد . طرف باید حرفه ای باشه (البته کلا بازار اینه)
واسه همین فکر کنم ایشون دنبال این کارا نره بهتره البته نمیدونم چندسالشونه و تجربه کار داشتن یا خیر ( روی موفقیت در کار تجهیزات پزشکی تاثیر گذاره )
اگه میتونن وارد بشن من هم شنیدم سود خوبی داره (تجهیزات پزشکی)
سلام دوستان - بنده از 1 تا 100 میلیون میتونم سرمایه در اختیار کسی بگذارم که شرایط زیر رو داشته باشه :
ساکن تهران باشه
طرحش با دلیل و منطق جواب بده
سود دهی فوری داشته باشه ( کمتر از 6 ماه )
سودش 100% حلال باشه
ترجیجا کسب و کار غیر آنلاین باشه
برای تضمین مورد مورد قبولی برای ارائه داشته باشه
من هم بر عکس همه سرمایه گزاران این چنینی در سود و زیان شما شریک میشم
ترجیحا در صورت فیزیکی بودن کار روی شخص بنده هم حساب کنید
تخصص من تبلیغات و ایده های فروش هست
مهم راه اندازی کاره و سود دهی حاصل از اون که بتونه به چند نفر کمک مالی کنه و هم خدا رو خوش بیاد و هم بنده خدا رو
منتظر پیشنهاد شما هستم
شما بهتره کار رو مشخص بکنید و بعد دنبال جذب نیرو باشید.
هیچ کسی نمیتونه به ما کمک بکنه و خود شما باید دنباله بهترین کار باشید.هرکسی ممکنه طرحی داشته باشه که از نظر خودش بهترینه ممکنه واقعا هم بهترین باشه و یا ممکنه نباشه.برای همین شما تحقیق بکن و ببین به چه کسایی نیاز داری , بعد جذب نیرو
اینطوری فکر کنم بهتر باشه
چیزایی که من میتونم پیشنهاد بدم (البته خودم نمیتونم شریک بشم و یا براتون کار بکنم):
شرکت پیمانکاری (سختی داره ولی خوبه)(تعریفش رو زیاد شنیدم خیلی جذاب و دردسر سازه
واسه همین خودمم قصد دارم بزنم البته فعلا نه تا 3 4 سال دیگه ایشاالله میزنم
) حدود 80 هم میخاد(البته حداقل هست و میتونید از 10 میلیارد هم شروع کنید!)
آرایشگاه مردونه (از بیرون خوب به نظر میرسه و اصلا سر رشته ای ندارم فقط به نظرم خوبه:general210
سود اصلیش به اینه که اجاره کنی
کافه (البته این کار 500 600 تومنی میخاد ولی چون منم دوسش دارم به شما هم گفتم:general210
اما اونایی که خودم در جریانم:
یه بیل مکانیکی بگیر بده راننده باهاش شریک شو . اگه نو بگیری خرج خاصی نداره . حدود 100 تا 130 تومنی میشه (3 ماه پیش الان رو نمیدونم ولی فکر کنم همون باشه) راننده یه قرارداد با شهرداری داشت روزانه 400 تومن + خورده کاری . مثلا اومد برای ما یه درخت حدودا 2.5 متری رو کند برد اونور کاشت . 110 گفت ما 100 دادیم . بعد از ما هم رفت یه جا دیگه . (البته بدی به آشنا کار کنه که دیگه عالیه) میتونم بگم ماهی ( همون طرف ) با 26 روز کار تو ماه و 15 تا خورده کاری (البته خیلی بیشتر از ایناست) 12 تومن داره که 4 تومن رو خرج ماشین هم بگیریم (استهلاک رو 30 درصد تو سال گرفتم واس قیمت 120 + ماهی یتومنم اظافه کردم) 8 تومن میمونه که نصف نصف , واس شما 4 تومن میشه در سال هم 48 تومن . اگه قیمت ماشین رو 120 بگیریم میشه 40% سود (البته سال اول سود بیشتره چون استهلاک کمتره)
بعد از 2 3 سال هم رد میکنی یه نو میگیری. 3 4 سال اول درآمد کمتره و سال به سال چون روابط قوی تر میشه و به دیگران معرفی میکنن بیشتر میشه)(تو این کارا روابط مهمه)تحقیقات بیشتر هم خودت میتونی بکنی(ماشینش هم ایز اینا بود که یه بیل جلو داره یدونه پشت قیمتاشون رو بگیر)
پیش خرید مرغ جهاد! مرغای سال بعد رو پیش خرید میکنی ( واسه میوه و اینا هم هست ) سرمایه هم از 30 40 شروع میشه تاااا 500 600 . دم عید پارسال پیشنهاد کردن جلسه گذاشتیم ( تو پارکینگ
, چون عجله ای بود) , البته در نهایت هم سرمایه نذاشتیم چون طرف 200 میخاست واس 2 3 روز بعد از اون جلسه داشت تموم میشد ما هم چون نمیتونستیم پول رو بدون انتقال سند ملک بدیم بهشون و نقدینگی کافی نداشتیم کارو کنسل کردیم ولی امسال دیگه از دست نمیدیم.طبق حساب کتاب ها ماهی 20 تومن داشت! 10 ما 10 اون که فوق العاده بود .پرداخت هم روزانه بود و دیگه عرضم به خدمتتون هیچ کاری هم نمیخاست بکنی فقط پول میدادی.به اشتغال هم کمک میشه(حمایت مالی تولید کننده ها و توزیع کننده ها)
یه سری پیشنهاد های دیگه هم هست که یا سرمایه بالا تر میخاد و یا روابط !