• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه از من - کار از شما ( مشارکت در سود و زیان ) تضمین به صورت توافقی

hamidfarhadi

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان - بنده از 1 تا 100 میلیون میتونم سرمایه در اختیار کسی بگذارم که شرایط زیر رو داشته باشه :

ساکن تهران باشه
طرحش با دلیل و منطق جواب بده
سود دهی فوری داشته باشه ( کمتر از 6 ماه )
سودش 100% حلال باشه
ترجیجا کسب و کار غیر آنلاین باشه
برای تضمین مورد مورد قبولی برای ارائه داشته باشه
من هم بر عکس همه سرمایه گزاران این چنینی در سود و زیان شما شریک میشم
ترجیحا در صورت فیزیکی بودن کار روی شخص بنده هم حساب کنید
تخصص من تبلیغات و ایده های فروش هست
مهم راه اندازی کاره و سود دهی حاصل از اون که بتونه به چند نفر کمک مالی کنه و هم خدا رو خوش بیاد و هم بنده خدا رو

منتظر پیشنهاد شما هستم

Last edited:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
خودتون ایده ای ندارین
من با:
استدیو موسیقی
فروش لوازم آرایشی
هستم.جفتش رو به عینه دیدم که خب کار کردن و خوب سود کردن
نظرتون رو بگین

hamidfarhadi

Registered User
لایک‌ها
16
خودتون ایده ای ندارین
من با:
استدیو موسیقی
فروش لوازم آرایشی
هستم.جفتش رو به عینه دیدم که خب کار کردن و خوب سود کردن
نظرتون رو بگین
جساراتا دیدن رو ول کنید
خودتون
اگه خودتون تجربه داشتید میشه روش حساب کرد.پشت هر کسب و کار موفقی یه دنیا فوت و فن و سیاست خوابیده و صرفا نمیشه به دیدن اکتفا کرد
خیلی از کارها از بیرون گود پر سود و موفق جلوه میکنن ولی وقتی آدم واردش میشه تازه میفهمه داستان چیه

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
جساراتا دیدن رو ول کنید
خودتون
اگه خودتون تجربه داشتید میشه روش حساب کرد.پشت هر کسب و کار موفقی یه دنیا فوت و فن و سیاست خوابیده و صرفا نمیشه به دیدن اکتفا کرد
خیلی از کارها از بیرون گود پر سود و موفق جلوه میکنن ولی وقتی آدم واردش میشه تازه میفهمه داستان چیه

موسیقی رو کار کردم و تجربه دارم
حرفتون بسیار منطقی و صحیح هستش
در رابطه با لوازم آرایشی هم دوستان نزدیکم توی این کار هستن.هم عمده فروش و هم خرده فروش

amirhabibi

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
من به عنوان شریک نمیتونم باشما همکاری کنم ولی چیزی که میخوام بگم حاصل تجربیات خودم ـ پدرم ـ عمو بنده ـ دایی بنده هست
با در نظر گرفتن ماکسیموم سرمایه شما برای کار و ورود به دنیای لوازم پزشکی مقدار آنچنان زیادی نیست ولی با سعی وتلاش وپشتکار خودتون میتونید طی 1 سال تقریبا دو یا سه برابر کنید برای این که از طرز کار ونحوه ورود به این بازار کار میتونید به پاساژ کمیل در نواب وپاساژ کاوه در نزدیکی های انقلاب و جاهای دیگه مراجعه کنید

بازم اگه سوالی داشتید بنده در خدمتم

hamidfarhadi

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
من به عنوان شریک نمیتونم باشما همکاری کنم ولی چیزی که میخوام بگم حاصل تجربیات خودم ـ پدرم ـ عمو بنده ـ دایی بنده هست
با در نظر گرفتن ماکسیموم سرمایه شما برای کار و ورود به دنیای لوازم پزشکی مقدار آنچنان زیادی نیست ولی با سعی وتلاش وپشتکار خودتون میتونید طی 1 سال تقریبا دو یا سه برابر کنید برای این که از طرز کار ونحوه ورود به این بازار کار میتونید به پاساژ کمیل در نواب وپاساژ کاوه در نزدیکی های انقلاب و جاهای دیگه مراجعه کنید

ببخشید دقیقا متوجه منظور شما نشدم ؟ میشه کمی بیشتر توضیح بدید ؟

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام

حاجی تجهیزات پزشکی مورد داره :general705: کله گنده خییییییلی داره که متصل هستن :general405::general403:
خانواده شما هم به دلیل تجربه چندین ساله چم و خم بازار این کار رو یاد گرفتن و تجربه کسب کردن و احتمالا ضرر هایی هم داشتن . یا پشتیبان داشتن یا با تلاش و پشتکار تونستن جای خودشون رو باز بکنن.
از عهده هر کسی بر نمیاد . طرف باید حرفه ای باشه (البته کلا بازار اینه);)
واسه همین فکر کنم ایشون دنبال این کارا نره بهتره البته نمیدونم چندسالشونه و تجربه کار داشتن یا خیر ( روی موفقیت در کار تجهیزات پزشکی تاثیر گذاره )
اگه میتونن وارد بشن من هم شنیدم سود خوبی داره (تجهیزات پزشکی):cool:

سلام دوستان - بنده از 1 تا 100 میلیون میتونم سرمایه در اختیار کسی بگذارم که شرایط زیر رو داشته باشه :

ساکن تهران باشه
سودش 100% حلال باشه
مهم راه اندازی کاره و سود دهی حاصل از اون که بتونه به چند نفر کمک مالی کنه و هم خدا رو خوش بیاد و هم بنده خدا رو

منتظر پیشنهاد شما هستم
شما بهتره کار رو مشخص بکنید و بعد دنبال جذب نیرو باشید.
هیچ کسی نمیتونه به ما کمک بکنه و خود شما باید دنباله بهترین کار باشید.هرکسی ممکنه طرحی داشته باشه که از نظر خودش بهترینه ممکنه واقعا هم بهترین باشه و یا ممکنه نباشه.برای همین شما تحقیق بکن و ببین به چه کسایی نیاز داری , بعد جذب نیرو
اینطوری فکر کنم بهتر باشه
چیزایی که من میتونم پیشنهاد بدم (البته خودم نمیتونم شریک بشم و یا براتون کار بکنم):
شرکت پیمانکاری (سختی داره ولی خوبه)(تعریفش رو زیاد شنیدم خیلی جذاب و دردسر سازه :p واسه همین خودمم قصد دارم بزنم البته فعلا نه تا 3 4 سال دیگه ایشاالله میزنم:D) حدود 80 هم میخاد(البته حداقل هست و میتونید از 10 میلیارد هم شروع کنید!)
آرایشگاه مردونه (از بیرون خوب به نظر میرسه و اصلا سر رشته ای ندارم فقط به نظرم خوبه:general210:)سود اصلیش به اینه که اجاره کنی
کافه (البته این کار 500 600 تومنی میخاد ولی چون منم دوسش دارم به شما هم گفتم:general210:)
اما اونایی که خودم در جریانم:
یه بیل مکانیکی بگیر بده راننده باهاش شریک شو . اگه نو بگیری خرج خاصی نداره . حدود 100 تا 130 تومنی میشه (3 ماه پیش الان رو نمیدونم ولی فکر کنم همون باشه) راننده یه قرارداد با شهرداری داشت روزانه 400 تومن + خورده کاری . مثلا اومد برای ما یه درخت حدودا 2.5 متری رو کند برد اونور کاشت . 110 گفت ما 100 دادیم . بعد از ما هم رفت یه جا دیگه . (البته بدی به آشنا کار کنه که دیگه عالیه) میتونم بگم ماهی ( همون طرف ) با 26 روز کار تو ماه و 15 تا خورده کاری (البته خیلی بیشتر از ایناست) 12 تومن داره که 4 تومن رو خرج ماشین هم بگیریم (استهلاک رو 30 درصد تو سال گرفتم واس قیمت 120 + ماهی یتومنم اظافه کردم) 8 تومن میمونه که نصف نصف , واس شما 4 تومن میشه در سال هم 48 تومن . اگه قیمت ماشین رو 120 بگیریم میشه 40% سود (البته سال اول سود بیشتره چون استهلاک کمتره)
بعد از 2 3 سال هم رد میکنی یه نو میگیری. 3 4 سال اول درآمد کمتره و سال به سال چون روابط قوی تر میشه و به دیگران معرفی میکنن بیشتر میشه)(تو این کارا روابط مهمه)تحقیقات بیشتر هم خودت میتونی بکنی(ماشینش هم ایز اینا بود که یه بیل جلو داره یدونه پشت قیمتاشون رو بگیر)
پیش خرید مرغ جهاد! مرغای سال بعد رو پیش خرید میکنی ( واسه میوه و اینا هم هست ) سرمایه هم از 30 40 شروع میشه تاااا 500 600 . دم عید پارسال پیشنهاد کردن جلسه گذاشتیم ( تو پارکینگ o_O , چون عجله ای بود) , البته در نهایت هم سرمایه نذاشتیم چون طرف 200 میخاست واس 2 3 روز بعد از اون جلسه داشت تموم میشد ما هم چون نمیتونستیم پول رو بدون انتقال سند ملک بدیم بهشون و نقدینگی کافی نداشتیم کارو کنسل کردیم ولی امسال دیگه از دست نمیدیم.طبق حساب کتاب ها ماهی 20 تومن داشت! 10 ما 10 اون که فوق العاده بود .پرداخت هم روزانه بود و دیگه عرضم به خدمتتون هیچ کاری هم نمیخاست بکنی فقط پول میدادی.به اشتغال هم کمک میشه(حمایت مالی تولید کننده ها و توزیع کننده ها)
یه سری پیشنهاد های دیگه هم هست که یا سرمایه بالا تر میخاد و یا روابط !

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
راستی لوازم آرایشی میخواستیم بزنیم پشیمون شدیم خیلی سخته یا باید تجربه داشته باشی یا با یه سری ضرر ها تجربه کسب کنی.
خود مغازه رو اگه قصد رهن و اجاره داشته باشید حداقل 70 80 رهن میخواد (حداقل , چون جاش خییییلی مهمه) و با 20 تومن هم ریسک داره که شروع کنید.اگه کسی رو پیدا کنید که قبلا توی اینجور مغازه ها کار میکرده خیلی خوب بود چون سودش خوبه و اگه جارو هم خوب انتخاب بکنید حجم فروشتون هم بالا خواهد بود.2 نفر هم بیشتر نمیخاد یه خانوم یه آقا . بعد اگه ادکلن و اینا هم میتونی بفروشی (خبره میخاد واس خرید) که درآمدت بیشتر میشه.باید با مشتری ها دوست بشی که بازم بیان پیشت . با یه سری کارای دیگه هم میتونید فروشتون رو افزایش بدید و مشتری های قدیمی رو ترقیب (یا ترغیب:confused:)به خرید مجدد بکنید.

amirhabibi

Registered User
لایک‌ها
145
شما تنها زمانی میتونی تو خرید وفروش تجهیزات پزشکی موفق بشی که بازاریابی خوبی داشته باشی برای شروع میتونی از چند تا کار بلد از اون ادرس هایی که بهت معرفی کردم بری بپرسی ولی چون شما سود زیادی رو تو مدت کم میخوای به نظر من تجهیزات پزشکی گزینه خوبی هست البته وصد البته همه چیز به خودت ونحوه بازاریابیت بستگی داره
برای مثال شرکت عمو بنده چند تا بازاریاب داره که به بیمارستان های شهر های مختلف میرن ویابا داروخونه های شهر های مختلف جنس میفروشند یا مطب های بزرگ ......تو تجهیزات پزشکی فقط وفقط بازاریابی حرف اول رو میزنه
تجهیزات پزشکی مغازه نیست که مشتری بیاد بخره وبره شما خودتون باید دنبال مشتری برید

بازم سوالی داشتید بنده در خدمتم

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
کدوم شهر هستید و میزان سرمایه و انتظار شما از سود واقعی ؟

hajizadeh110

Registered User
لایک‌ها
66
سلام عليكم
یک طرح ابداعی به نام (کلید و پریز هوشمند) هست که تقریبا طراحی آن به پایان رسیده و نمونه هایی از آن جهت تولید آماده است
در مورد طرح و توجیه اقتصادی آن و سایر مسایل لازم است که حضوری جلسه ای گذاشته شود
اگر تمایل داشتید شماره تماس بدید که یک صحبتی تلفنی داشته باشیم و درصورت توافق تلفنی یک حلسه توجیحی با هم داشته باشیم
----
البته لازم به ذکر است که این دوست مخترع ما؛ چند طرح دیگه داره که در صورت تمایل میتونید در رابطه با آنها مذاکره کنید و بعد از تحقیق و بررسی و سنجش بازار و رعایت تمام جوانب احتیاط و مشورت با کسانی که در حوزه مربوطه مشغول هستند؛ قرار داد ببندیم
یا علی

MK0094

Registered User
لایک‌ها
60
من میتونم با بودجه حدود 3 تا 10 میلیون سایتی با رتبه الکسای بین 100 الی 400 راه اندازی کنم. در عرض یک ماه! با بازدید کننده 100% واقعی. که میزان بازدید بستگی به سرمایه گزاری اولیه داره.
شما میتونید هزینه تبلیغات در سایت هایی با این رتبه الکسا رو ببینید. از چنین سایتی هم میتونید از طریق پذریش تبلیغات درآمد زایی کنید و هم میتونه عصای دستتون در فضای مجازی باشه! یعنی از طریق این سایت محصولات مورد نظرتون رو مجانی و بدون محدودیت زمانی و ... معرفی کنید، به شرکتتون اعتبار بدید و ...
سایت، سایتی 100% قانونی و شرعی و اخلاقی و ... هست!
اداره سایت هم هزینه زیادی لازم نداره و شاید بشه گفت اصلاً هزینه ای نداره! اگه مایل به همکاری بودید خصوصی مطرح کنید. پشیمون نمیشید!

Last edited:

taei

Registered User
لایک‌ها
170
من میتونم با بودجه حدود 3 تا 10 میلیون سایتی با رتبه الکسای بین 100 الی 400 راه اندازی کنم. در عرض یک ماه! با بازدید کننده 100% واقعی. که میزان بازدید بستگی به سرمایه گزاری اولیه داره.
شما میتونید هزینه تبلیغات در سایت هایی با این رتبه الکسا رو ببینید. از چنین سایتی هم میتونید از طریق پذریش تبلیغات درآمد زایی کنید و هم میتونه عصای دستتون در فضای مجازی باشه! یعنی از طریق این سایت محصولات مورد نظرتون رو مجانی و بدون محدودیت زمانی و ... معرفی کنید، به شرکتتون اعتبار بدید و ...
سایت، سایتی 100% قانونی و شرعی و اخلاقی و ... هست!
اداره سایت هم هزینه زیادی لازم نداره و شاید بشه گفت اصلاً هزینه ای نداره! اگه مایل به همکاری بودید خصوصی مطرح کنید. پشیمون نمیشید!
ایی دوروغو که می گی راسته؟!

nersia

Registered User
لایک‌ها
68

ساکن تهران باشه
سودش 100% حلال باشه

منتظر پیشنهاد شما هستم
سلام.هنوز سرمایه دارید؟

safari1555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ساکن تهران باشه
سودش 100% حلال باشه

منتظر پیشنهاد شما هستم
سلام لطف ميكنين شماره تماستون رو بدين؟
ممنونم

erfan0000

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
بنده طراح سایت و چت روم و برنامه نویس هستم
به نظر من شما که طراح سایتی خیلی عالیه
گروهم بخوای معرفی میکنم بهت بری توش
با هزینه کم میتونی درامد داشته باشی
خودم تضمین میدم چون نتیجشو دیدم
اگه خواستی با هم همکاری میکنیم اینم شمارم ۰۹۳۷۰۷۸۶۴۸۷

AhrimanSefid2

Registered User
لایک‌ها
92
بازی آنلاین پیاده سازی انجام جذب و کیفیت بالا و همین طور برای اولین بار در ایران (ن سرس های خارجی ادیت شده)
در آمد ماهی بالا تضمین شده.
سرمایه مورد نیاز 100 ملیون.
که شمال شرکت و برگزاری مسابقات و تبلیغات هم می شود.
کار از من سرمایه از شما
09391572849

بالا