• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذارای انواع ارز و طلا و سکه بدانند

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
خبرگزاری فرانسه-وین:

آژانس بین المللی انرژی اتمی تائید کرد که مذاکرات با ایران بر سر برنامه اتمی تهران را در نیمه ماه مه ازسر می گیرد.
علی اصغر سلطانیه نماینده ایران در این آژانس نظارتی سازمان ملل متحد، روز جمعه به ایرنا، خبرگزاری دولتی ایران، گفته بود دور جدید مذاکرات در روزهای ۱۳ و ۱۴ مه (۲۴ و ۲۵ اردیبهشت)در وین انجام خواهد گرفت.
اما جیل تئودور سخنگوی آژانس بین المللی انرژی اتمی روز شنبه در ایمیل خود به خبرگزاری فرانسه گفت مذاکرات با یک روز تاخیر در روزهای ۱۴ و ۱۵ مه انجام می گیرد. وی گفت هدف، ادامه مذاکراتی است که اوایل سال شروع شده بود.

آژانس نظارتی سازمان ملل متحد اواخر ماه فوریه بر«ادامه نگرانی هائی جدی در باره ابعاد احتمالی نظامی در برنامه در برنامه اتمی ایران» تاکید گذاشته بود. این نگرانی هابازتابی از سوءظن های آمریکا و متحدان اروپائی اش به اقدامات ایران برای دسترسی به توانائی های تسلحیات اتمی زیر پوشش یک برنامه غیر نظامی است.
اما سلطانیه گفت ازسرگیری مذاکرات، «یک بار دیگر عزم ایران را به همکاری با آژانس ثابت می کند، موید بی اساس بودن ادعاهای علیه ایران است، و نشان می دهدکه فعالیت های اتمی جمهوری اسلامی صلح آمیز است».

مذاکراتی جداگانه میان ایران و پنج عضو دائمی شورای امنیت سازمان ملل متحد و آلمان نیز، که اصطلاحا گروه پنج بعلاوه یک نامیده می شوند، در این ماه در استانبول احیا شد، که قرار است در یک دور مهم دیگر در روز ۲۳ ماه مه (سوم خرداد) در بغداد پیگیری شود.

انتظار می رود در مذاکرات آژانس بین المللی انرژی اتمی و ایران روشن ساختن شیوه های تکنیکی مرتبط با گسترش بازرسی ها از فعالیت های اتمی تهران دنبال شود. به گفته سلطانیه هدف از مذاکرات "پیدا کردن چارچوب و مدلی برای پاسخ دادن به پرسش های آژانس است».آخرین دور چنین مذاکراتی در اوایل ماه فوریه به بن بست رسید زیرا اعضای هیات اعزامی آژانس به ایران کرارا با امتناع مقامات تهران از صدور مجوز بازرسی از پایگاه نظامی پارچین در نزدیکی تهران روبرو شدند.

این آژانس نظارتی سازمان ملل متحد می گویداطلاعاتی دارد که حاکی از انجام آزمایش هائی روی طرح یک کلاهک اتمی در آن پایگاه است - پایگاهی که در جریان یک دیدار سال ۲۰۰۵ بازرسان نیز، بازرسی نشده باقی ماند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد در واکنش به سوء ظن های علیه برنامه اتمی تهران، چهار دور تحریم های تنبیهی علیه ایران وضع کرده است. اما روزنامه لس آنجلس تایمز روز جمعه گزارش داد که آمریکا ممکن است اجازه دهد ایران در ازای موافقت با تدابیری شدید و مانع از دسترسی تهران به توانائی ساختن بمب اتمی، به گونه ای محدود، به غنی سازی اروانیوم ادامه دهد.

این روزنامه به استناد نظرات ابراز شده توسط مقامات آمریکائی می گوید واشنگتن در اقدامی که می تواند امتیازی عمده محسوب شود ممکن است غنی سازی اورانیوم پنج درصدی توسط تهران را مجاز بشناسد، اگر جمهوری اسلامی با نظارت ها و ضوابط حفاظتی شدید،از جمله بازرسی های نا محدود از جایگاه های اتمی خود موافقت کند.

که می تونه شرطش حذف تحریم باشه

ایران در حال حاضر دارای قریب ۶ هزار و ۶۰۰ پاوند (۳ هزار کیلوگرم) اورانیوم غنی شده با غلظت سطح پائین ۳ و نیم درصدی است، ولی نگرانی بزرگ بیشتر از احتمال گسترشی سریع در ظرفیت تولید اورنیوم غنی شده ۲۰ درصدی در پایگاه زیر زمینی فردو ناشی می شود، که نابود سازی آن تقریبا غیر ممکن بنظر می رسد.

قدرت های غربی از آن نگرانند که اگر ایران تصمیم به ساختن بمب اتمی بگیرد می تواند به گونه ای نسبتا سریع سانتريفیوژهای پایگاه فردو را به سانتریفیوژهای قادر به تولید اورانیوم غنی شده ۹۰ درصدی مبدل کند، که قابل استفاده در تولید بمب اتمی است.

لس آنجلس تایمز می گوید بتدریج تفاهمی در حال شکل گرفتن است مبنی بر این که ایرانی ها بعید است توقفی کامل در غنی سازی اورانیوم را بپذیرند، و این مسئه ای است که می تواند از یک توافق متکی به مذاکره برای متوقف ساختن برنامه اتمی ایران، سوای حمله ای نظامی، جلوگیری کند.
(نتیجه گیری روزنامه تایمز: مذاکره ایران بر سر توقف غنی سازی فایده ای نداشته پس غربی ها و آمریکا به این نتیجه رسیدن که ایران تحت نظارت شدید آژانس و بازرسانش می تواند غنی سازی کند(بدون حمله نظامی) و تحریمها هم برداشته می شود چون سابقه داشته که اگر غرب به تعهداتش عمل نکنه ایران به غنی سازی ادامه میده و تهدید به حمله نظامی هم جواب نمیده)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
حسین جان اگر مثل آدم پیش برن دقیقا میشه مثل دولت 8 ام که اومدن شفاف سازی کردن و بسته های تشویقی گرفتن . همه تحریمها نمیتونه 1 شبه لغو شه بعضی تحریمها رو خود رئیس جمهور آمریکا هم نمی تونه لغو کنه و باید کنگره این کار رو بکنه و در ضمن که در کنگره لابی ایپک وحشتناک قدرت داره
i320021_papiyon.png

پ ن : این تاپیک که شما زدی بسیار مفید هست . خیلی ها منتظر این هستن که سناریو پارسال دوباره تکرار شه و بتونن سود کپل بکنند . از 25 اردیبهشت تمامی موجودی های ارزی باید ریال بشه البته خود این کار یه شمشیر دولبه هست
i320021_papiyon.png
خلاصه کلام اگر آشنا به این بازار نیستید در شرایط کنونی فقط تماشاچی باشید
i320021_papiyon.png

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دکتر جان تحریمهای لیبی رو یه شبه برداشتن میخواستن نفت بخرن ازش.

ایرانم بخوان یه شبه میتونن بردارن به نظر من؟ (البته نه تحریمهایی که از اول انقلاب هست) الان اینا بخوان با ایران وارد جنگ بشن براشون دو سر باخته، فقط هزینه است ضمن اینکه ایران منافع ملی اوروپا و آمریکا رو میتونه انگولک کنه که اینهم یعنی هزینه، پست اول رو نوشتم و دیدگاه بیرون از ایران رو درباره مسایل مذاکره نشون دادم.

دکتر جان من که میدونی اینکاره نیستم که تو این بازار بخوام کاسبی کنم، نه اعصابشو دارم نه ریسکشو می کنم، ما به همون نون پنیر هندونه ای که میخوریم راضی هستیم.

اینجور سودا و بازارها مختص شماست :دی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر جان تحریمهای لیبی رو یه شبه برداشتن میخواستن نفت بخرن ازش.

ایرانم بخوان یه شبه میتونن بردارن به نظر من؟ (البته نه تحریمهایی که از اول انقلاب هست) الان اینا بخوان با ایران وارد جنگ بشن براشون دو سر باخته، فقط هزینه است ضمن اینکه ایران منافع ملی اوروپا و آمریکا رو میتونه انگولک کنه که اینهم یعنی هزینه، پست اول رو نوشتم و دیدگاه بیرون از ایران رو درباره مسایل مذاکره نشون دادم.

دکتر جان من که میدونی اینکاره نیستم که تو این بازار بخوام کاسبی کنم، نه اعصابشو دارم نه ریسکشو می کنم، ما به همون نون پنیر هندونه ای که میخوریم راضی هستیم.

اینجور سودا و بازارها مختص شماست :دی

عمو حسین چاکرتیم دادا ما کی باشیم
i320710_kharab.gif

گلم ایران 3 تا تحریم داره که من به استناد اونها گفتم 1-محور شرارت که کنگره تصویبش کرده 2-حمایت از تروریستم و فاندینگ تروریسم 3- پول شوئی من واسه این سه تا نگرانم والا . والا اگه وردارن که توپ میشه میترکونیم :دی
i320038_crazy.gif

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تحریم به تدریج یا یهویی برداشته بشه یا نشه فرق نمیکنه , نتیجه مثبت باشه جوی که راه می افته اون تاثیر برداشته شدن روی تحریم رو داره , همونطوری که اسم تحریم و تحریمات و مسائل دیگه که باز جو روانی بود دلارو کرد 2000 تومن !! حالا سیصد تومنش اومده پایین.
دور دوم هم مثبت باشه دیگه زیر 200 تومن که نمیتونه بیاد پایین !
ولی در کل خیال همه رو راحت کنم !! آخر این ماجرا جنگه :دی

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
تحریم به تدریج یا یهویی برداشته بشه یا نشه فرق نمیکنه , نتیجه مثبت باشه جوی که راه می افته اون تاثیر برداشته شدن روی تحریم رو داره , همونطوری که اسم تحریم و تحریمات و مسائل دیگه که باز جو روانی بود دلارو کرد 2000 تومن !! حالا سیصد تومنش اومده پایین.

هیچ جنگی در راه نیست . نه اسراییل میتونه نه آمریکا
اگه واقع بین باشیم خودمون هم میفهمیم

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
حالا خشک و خلاصه بگید سکه و ارز میره بالا یا میاد پایین:eek:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

زدی صورت مسئله رو کردی اینجوری
i320023_akh.png
دادا :دی

اجلاس این سری هیچ طوری نمیشه
تحریمها هم برداشته نمیشه

گرانی سکه و طلا و افت بورس باز در راهه ./. این از خارجی
فاز دوم هدفمندی هم از اونور

پ یعنی همه چی با گاج میره ؟
i320022_dr.png

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
مساله رو ملت مثل این میبینن که دو نفر با هم دعوا دارن حالا میخوان اشتی کنن , سیاست که این نیست !! به دشمن نیاز هست , این دشمن سودی که داره برای اینا هزارتا دوست نداره !! اصلا دشمن نباشه بقا به خطر می افته. برای همین اگه دشمن داری که هیچی , اگه نداری باید برای خودت بسازی !! که حالا ما ساختیم.
اونطرفم به نوع دیگه سود میبره از این دشمنی , حالا چرا باید بیان این دشمنی رو حل کنن ؟؟ خطر نداشتن دشمن برای اینا از خطر خود جنگ احتمالی کمتر نیست !
پس بهترین کار به تعویق انداختنه , یعنی نه از دست دادن دشمن , نه از دست دادن سرشون.
خلاصه از نظر من دوباره این دورم میرن اونجا میشینن شایدم یکم خوشو بشا بیشتر باشه ولی باز به دور بعد منتقل میشه !!
ولی باز میگم !! آخر آخرش موشکه !!

زدی صورت مسئله رو کردی اینجوری
i320023_akh.png
دادا :دی

i320022_dr.png
دادا چه گیری دادی به این شکلکا !! یکم نو اوری کن :دی

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست . تا قبلش میگفتن تحریم کاغذ پارست و فلان اما الان مثل ... میگن باید تحریمها رو بردارین . مفهوم این هست که " آقا مملکت رو به نابودیست ! " شوخی نداره ، تولید خوابیده ! کی با دلار 2 تومنی میتونه کار کنه و جنس بفروشه و کدوم مردم میتونن بخرن ؟
به نظرم این بار مذاکرات + خواهد بود و دلار باز هم سقوط خواهد کرد.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

عرض کنم خدمتتون که سیاست بله پیچیده تر از این حرفاست ولی به شرطی که شما به این معادله اشزاف کامل داشته باشید و از مردم هم اطلاعاتتون بیشتر باشه، یکسری مسایل هست که اینجا نمیشه گفت، بنده هم نگفتم 100 درصد تا 3 خرداد میبندن گفتم ایران مثبته ولی اوروپایی ها بامبول در بیارن یا آژانس باز وضعیت همونه، ایران در حال حاضر با تحریم مثبت شده برای مذاکره.
اصلا مهم نیست همه تحریمها رو بردارن فقط کافیه تحریم بانک مرکزی و سویفت رو بردارن شما شاهد کاهش دلار خواهی بود.
جنگ هم اتفاق نمیفته شما خیالت راحت باشه.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از hossein55 :
عرض کنم خدمتتون که سیاست بله پیچیده تر از این حرفاست ولی به شرطی که شما به این معادله اشزاف کامل داشته باشید و از مردم هم اطلاعاتتون بیشتر باشه، یکسری مسایل هست که اینجا نمیشه گفت، بنده هم نگفتم 100 درصد تا 3 خرداد میبندن گفتم ایران مثبته ولی اوروپایی ها بامبول در بیارن یا آژانس باز وضعیت همونه، ایران در حال حاضر با تحریم مثبت شده برای مذاکره.
اصلا مهم نیست همه تحریمها رو بردارن فقط کافیه تحریم بانک مرکزی و سویفت رو بردارن شما شاهد کاهش دلار خواهی بود.
جنگ هم اتفاق نمیفته شما خیالت راحت باشه.

راحت بودن خیال من یا ناراحت بودن خیال دیگران نه جنگ راه میندازه نه جلوی جنگو میگیره فقط باید صبر داشت و دید!

Sent from my iPod touch using Forum Runner

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
راحت بودن خیال من یا ناراحت بودن خیال دیگران نه جنگ راه میندازه نه جلوی جنگو میگیره فقط باید صبر داشت و دید!

بحث خیال نیست، بحث تحلیل هاست، کل دعوای ایران با غرب بر سر این بود که ایران هسته ای رو بپذیرید ولی اونها میگفتن خیر توقف کامل باید انجام بشه و ایران هم قبول نمی کرد (اما با توجه به نتیجه گیری روزنامه تایمز) نتیجه مذاکرات قابل برداشته.

شما میدونستید احتمال حمله نظامی اسراییل در دی ماه تقریبا 95 درصد بود،اما الان بین 20 تا 30 درصد شده.

خب بر اساس این تحلیلهاست که ایران وارد مذاکره میشه یا از مذاکره کناره گیری میکنه، یا تهدید میکنه و یا عقب نشینی میکنه.

الان ایران آماده همکاری است، در صورت مثبت بودن صحبتها با آژانس در 25 اردیبهشت، 3 خرداد قضیه تمام شده محسوب میشه.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ان شالله همه چی گل و بلبل بشه !
دلار 1000 تومن ! سکه 400-500 ی !
چه حالی بده !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از hossein55 :
بحث خیال نیست، بحث تحلیل هاست، کل دعوای ایران با غرب بر سر این بود که ایران هسته ای رو بپذیرید ولی اونها میگفتن خیر توقف کامل باید انجام بشه و ایران هم قبول نمی کرد (اما با توجه به نتیجه گیری روزنامه تایمز) نتیجه مذاکرات قابل برداشته.

* SPOILER *

خب بر اساس این تحلیلهاست که ایران وارد مذاکره میشه یا از مذاکره کناره گیری میکنه، یا تهدید میکنه و یا عقب نشینی میکنه.

الان ایران آماده همکاری است، در صورت مثبت بودن صحبتها با آژانس در 25 اردیبهشت، 3 خرداد قضیه تمام شده محسوب میشه.

اینا یه چیزو توی این سالها راست گفته باشن اینه که: امریکا مشکلش با ما مساله هسته ای نیست سر مساله هسته ای هم کوتاه بیایم به یه چیز دیگه گیر میده!
امریکا نیومد دور ایرانو بگیره که فشار بیاره ایران اورانیوم غنی نشه.
به هر حال این بحثا فایده نداره، فقط صبر باید کرد.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
کلا اگه نتیجه این مذاکرات منفی باشه به ضررماست ولی اگه نتیجش مثبت باشه بازم به ضررماست:-D
اینا مردمو.مسخره کردن کشور ثبات اقتصادی نداره حالا میگی دلار 1700یا سکه اینقدرچند روز دیگه میبینی قیمتا سر کشیده به ثریا.

Sent from my LT18i using Tapatalk

بالا