• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری با بیت کوین

m03tafa

Registered User
لایک‌ها
74
امروز میخوام یه سایت معتبر برای سرمایه گذاری با بیت کوین معرفی کنم.
این سایت در حال حاظر بسیار معتبر هست و دارای پرداخت اتوماتیک که بنده خودم سی و دو روز پیش داخلش سرمایه گذاری کردم و امروز یک برداشت زدم که عکسش رو اخر مطلب میزارم، ویژگی خیلی خوب این سایت شروع سرمایه گذاری با مقدار پایین هست که از یک هزارم بیت کوین یعنی 0.001 شروع میشه.
عکس زیر پلن های سرمایه گذاری سایت همراه با درصد سود رو نشون میده.
برای ثبت نام بر روی اینجا کلیک کنید.

1401111311_invest-bitcoin.png

برای سرمایه گذاری ابتدا عضو بشین بعد بر روی اولین گزینه از منوی سمت چپ یعنی add deposit کلیک کنید، بعد به شما یه شماره حساب میده و شما باید تا 9 دقیقه بعد مقدار سرمایه گذاری رو به اون شماره حساب انتقال بدین.
در ضمن اگر از کیف پول بلاک چِین استفاده می کنید یه وقت برای تست 1 mbtc ( معادل صد هزار ساتوشی ) نزارید چون سودش بعد یک ماه میشه 0.2 mbtc ( معادل بیست هزار ساتوشی )در حالی که خود کیف پول 30 هزار ساتوشی کارمزد میزنه و 10 هزار ساتوشی ضرر میکنید!
سعی کنید بالای 200 هزار ساتوشی بزارید که ضرر نکنید لااقل.
اثبات اولین برداشتی من بعد از 32 روز

1403468305_giga.jpg

برای ثبت نام بر روی اینجا کلیک کنید.

Last edited:

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
یه کم بیزحمت راهنمایی کن
چقد گذاشتی ؟؟؟
بعد چند روز اینقد شد؟؟
سایت کلاهبردار نباشه؟؟؟

m03tafa

Registered User
لایک‌ها
74
من پلن اول رو واسه تست انتخاب کردم یعنی یک هزارم بیت کوین که میشه 100 هزار ساتوشی که به دلار کمتر از یک دلار میشه.
تو اولین پلن که از صد هزار ساتوشی شروع میشه یعد یک ماه 20 درصد سود میاد روی مبلغی که گذاشتی، سود رو روزانه واریز میکنه و حداقل برداشت 100 هزار ساتوشی معادل یک هزارم بیت کوین هست.
به طور مثال شما تو پلن اول که از یک هزارم بیت کوین تا یک بیت کوین هست یک بیت کوین معادل 100 میلیون ساتوشی سرمایه گذاری میکنی و هر روز 4 میلیون ساتوشی سود میاد تو حسابت، خب حالا کف برداشت 100 هزار ساتوشی هست پس یعنی شما میتونی هر روز این 4 میلیون ساتوشی رو برداشت بزنی و پرداختش هم اتوماتیک هست که درجا میاد به حسابت خب حالا بعد سی روز شما 120 میلیون ساتوشی برداشت کردی، که میشه 20 درصد سود.
حالا یه نکته که هست و بالا هم اشاره کردم اینه که مثلا شما میای حداقل مقدار پلن اول رو میزاری یعنی 100 هزار ساتوشی و از اونجایی کف برداشت 100 هزار ساتوشی هست دیگه نمیتونی روزانه سودت رو برداری چون حداقل برداشتش 100 هزار ساتوشی هست و حداقل باید 26 روز صبر کنی تا بتونی سرمایه خودت رو برداری و 4 روز آخر سودت میاد تو حساب پس اگر بیت کوین دارید توصیه میکنم حداقل 1 میلیون ساتوشی که تقربا میشه 6 دلار سرمایه گذاری کنید چون مبلغ زیادی نیست و ارزش اینو داره که کیف پول کارمزد کم کنه.
سایتش از لجاظ کلاه بردار نبودن فعلا مطمئن هست و پرداختش هم اتوماتیکه، فکرم نمیکنم به این زودیا بره.
کافی بود کاربر گرامی ؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
آقا مثل همیشه پیشنهاداتت عین خودت عالیه!
الان مثلا یک ششم بیت کوئین بزاریم بعد 1 ماه چقدر میشه برداشت؟:general412:

m03tafa

Registered User
لایک‌ها
74
والا این سایت سودش آن چنان زیاد نیست ولی بیشتر به خاطر معتبر بودنش تا این لحظه گذاشتم.
یک ششم بیت کوین معادل دلار میشه 106 تقریبا که بعد یک ماه تو این سایت میشه 124 دلار .

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوست عزیز پلن کوتاهتر از یکماه نداره؟

Sent by new iPad using Tapatalk PRO

m03tafa

Registered User
لایک‌ها
74
نه همه پلن هاش حداقل یک ماه هست.

m03tafa

Registered User
لایک‌ها
74
بله دوست من هایپ محسوب میشه و منم تاکید کردم فعلا معتبر هست.
چون بعد یک ماه و خورده ای به من پرداخت کرد اون هم اتوماتیک گذاشتمش.
خیلی سایت های هایپ هستن که پرداخت دستی دارن و کمتر از یک ماه میرن پی کارشون.
نظر قطعی نمیدم اما احتمالا چند ماه دیگه میمونه.

بالا